Οι top 3 κοντινοί προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και προτάσεις με αξεσουάρ για να ξεχωρίσεις σε κάθε έναν από αυτούς!

Ohhh... yes! Άλλο ένα τριήμερο is on the way και το μυαλό ταξιδεύει ήδη σε νησιά, θάλασσες και πιθανές αποδράσεις!

Και επειδη οι αποδράσεις είναι για να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου και να ανανεωθείς τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, αναλαμβάνουμε το "εξωτερικά" και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να κερδίσεις τα βλέμματα, φορώντας μοναδικά αξεσουάρ φυσικά! Κοινώς, here comes another chance to shine!

Περιπλανηθήκαμε για ώρες στο ίντερνετ για να σου παρουσιάζουμε παρακάτω τους top 3 κοντινούς προορισμούς για να αποδράσεις σε συνδυασμό με όλα τα κατάλληλα αξεσουάρ που πρέπει να έχεις μαζί σου για να μαγέψεις τα πλήθη. 😉

  1. Κέα

Η Κέα ή Τζια είναι ό,τι πιο κοντινό υπάρχει από το λιμάνι του Λαυρίου και αν δεν έχεις επισκεφθει αυτό το νησί ήδη, μια φορά θα σε πείσει μιας και έχει υπέροχες παραλίες και πανέμορφη χώρα για να κάνεις τις βόλτες σου. Τα χειροποίητα παστέλια και οι μαρμελάδες είναι τα musts του νησιού. Σιγουρέψου οτι δε θα φύγεις πριν δοκιμάσεις!

Για να ταιριάζεις απόλυτα με το minimal χαρακτήρα του νησιού προτείνουμε τα παρακάτω:

Δερμάτινο σανδάλι "Κέα", 48,50€

Ολόσωμο μαγιό, 48€

Backpack, 78€

             2. Αίγινα

Το αμέσως επόμενο κοντινό νησί, από το λιμάνι του Πειραιά αυτή τη φορά, είναι η Αίγινα ή αλλιώς η κλασσική επιλογή για απόδραση, έστω και μονοήμερη. Αυτό το νησί περιέχει τα πάντα! Ταβέρνες στη προκυμαία για μεζέδες και ουζάκι, mojito στην παραλία, γραφικά σοκάκια για βόλτες και πολλά, μα πολλά, μα πάρα πολλά φυστίκια (αδυναμίες είναι αυτές)! Ιδανικός προορισμός αν η ξεκούραση δεν είναι το πρώτο πράγμα που έχεις στο μυαλό σου γι' αυτό το τριήμερο.

Ο φρέσκος αέρας του νησιού συνδυάζεται υπέροχα με τα παρακάτω:

Βέργες με μάτια, 11,50€

Top, 34€

Καπέλο, 24€

3. Κύθνος

Μια ανάσα πιο μακριά από τη Τζια βρίσκεται η κυκλαδίτικη Κύθνος. Tα γαλάζια νερά της Κύθνου δε χρειάζoνται ιδιαίτερη μνεία. Αν πατήσεις, όμως, τα πατουσάκια σου στο νησί να θυμάσαι ότι η παραλία Κολώνα είναι μαγική! Πρόκειται για μια λωρίδα αμμουδιάς η οποία βρέχεται και στις δύο πλευρές της από θάλασσα. Παρόλο που η διαδρομή για να φτάσεις σε αυτή δεν είναι και η πλέον βατή, το αποτέλεσμα στο τέλος σε δικαιώνει. Η Κύθνος έχει πολλά μικρά γραφικά χωριά για να κάνεις τις βόλτες σου και επιπλέον, έχει τα γνωστά Λουτρά της Κύθνου τα οποία είναι γνωστά για τις ιαματικές πηγές τους! Πίστεψέ μας αξίζει να τα επισκεφθείς!

Γίνε η boho queen του νησιού φορώντας τα παρακάτω:

Σκουλαρίκια, 46€

Κιμονό, 34€

Clutch, 12,50€

Σημαντικό! Δεν χρειάζεται να υπερβάλεις απλά φόρεσε  αυτό το κάτι που θα αναδείξει την προσωπικότητά του με τον πιο chic τρόπο!

Η ομάδα του jamjar, λοιπόν, σου εύχεται να περάσεις απλά υπέροχα!