Το jamjar στη Σύρο – Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 18:30 στον Ιππικό Όμιλο!

 

To jamjar.gr, το πρώτο και μεγαλύτερο online marketplace αφιερωμένo στην αφρόκρεμα των ελληνικών χειροποίητων προϊόντων, έρχεται στη Σύρο με σκοπό να ανακαλύψει τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς, designers, χειροτέχνες & παραγωγούς του νησιού!

Θα είναι, έτσι, μεγάλη μας χαρά να σας υποδεχθούμε στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου την Τετάρτη στις 14 Ιουνίου στις 18:30 με σκοπό να σας παρουσιάσουμε το jamjar.gr και τις υπηρεσίες που προσφέρει και να σας εξηγήσουμε πώς μπορείτε να προωθήσετε και να πουλήσετε τη δουλειά σας online εύκολα, νόμιμα και αποτελεσματικά και χωρίς να χρειάζεστε το δικό σας eshop!

Θυμίζουμε πως το jamjar μας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τον Ιούνιο του 2013 και δύο χρόνια αργότερα εντάχθηκε στον όμιλο εταιρειών της Skroutz. Μέσω της πλατφόρμας, οι Έλληνες ανεξάρτητοι δημιουργοί, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν, να προωθήσουν και να πουλήσουν τα προϊόντα τους online με το λιγότερο δυνατό κόπο, κόστος και χρόνο ΧΩΡΙΣ να χρειάζονται το δικό τους eshop.

Οι δημιουργοί – συνεργάτες της πλατφόρμας μας απολαμβάνουν την υποστήριξη του jamjar σε όλα τα επίπεδα – φωτογραφία, ανάρτηση προϊόντων, διαχείριση παραγγελιών, συναλλαγών, αποστολών, επιστροφών – και έτσι, αυξάνουν τις πωλήσεις τους χωρίς να χρειάζεται να αγχώνονται για τίποτε άλλο, παρά μόνο για τα έργα τους. Αντίστοιχα, οι πελάτες του jamjar μπορούν να βρουν συγκεντρωμένα ξεχωριστά προϊόντα φτιαγμένα με αγάπη και επιλέγοντας έτσι, αυτό που τους ταιριάζει να ανακαλύψουν και να εκφράσουν τον μοναδικό τους εαυτό!

Σε αυτή τη βάση, το jamjar συνεργάζεται πλέον με περίπου 350 επιλεγμένους χειροτέχνες οι οποίοι προβάλλουν και πουλούν περισσότερες από 15.000 πρωτότυπες και αισθητικά προσεγμένες δημιουργίες (κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, γάμου, βάπτισης και παιδικά). Σύντομα δε, αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα και ΝΕΑ κατηγορία καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς, περιποίησης και φροντίδας!