10 + 1 μοναδικά χειροποίητα δώρα για μοναδικούς έρωτες και ακόμη μοναδικότερους ανθρώπους

Σίγουρα τον έρωτα σου θες να τον τιμάς κάθε μέρα. Αλλά υπάρχει κι αυτή η μία ημέρα το χρόνο. Η λίγο πιο κόκκινη ημέρα. Η ημέρα με τις περισσότερες καρδούλες που έχουν υπάρξει ποτέ. Η ημέρα που όλος ο πλανήτης συγχρονίζεται για να γιορτάσει τον έρωτα. Η 14η Φλεβάρη. Αυτή την ημέρα ό,τι κι αν γίνει, όσο εκτός τόπου και χρόνου και να είσαι, κάπου θα πάρει το αυτάκι σου ότι είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (δηλαδή, το φωνάζουν και οι πέτρες) και αν όντως έχεις χτυπηθεί από το βέλος του Θεού Έρωτα, δε μπορεί να μη νιώσεις ένα μικρό σκίρτημα και μια ακατανίκητη επιθυμία να δείξεις στο ταίρι σου πόσο πολύ σε έχει συναρπάσει!

Εάν λοιπόν, δεν έχεις ήδη οργανώσει την τέλεια έκπληξη, να σου θυμίσουμε ότι προλαβαίνεις ακόμα να βρεις κάτι ιδιαίτερο μέσα από τη μεγάλη συλλογή χειροποίητων δώρων του jamjar.  Εσύ απλά διάλεξε αυτό που νομίζεις ότι ταιριάζει καλύτερα στο άλλο σου μισό. Αν πάλι, δεν έχεις βρει ακόμη εκείνον ή εκείνη που θα σου κλέψει την καρδιά,  θεωρούμε - πιστεύουμε - βροντοφωνάζουμε βρε αδερφέ, πως είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου! Σε κάθε περίπτωση το jamjar είναι εδώ για να σου προτείνει μοναδικές δημιουργίες για μοναδικούς ανθρώπους!

Δυο ξεχωριστά μπρελόκ από plexiglass σε χρυσό χρώμα, μέσα σε συρταρωτή κασετίνα. ΥΓ: Στη συσκευασία περιλαμβάνεται κάρτα τρίλιζας και 10 πιόνια (ξύλινες καρδούλες και αστεράκια) για να παίζετε ΜΑΖΙ και να θυμάστε: όταν κερδίζεις στην ΑΓΑΠΗ , κερδίζεις ΠΑΝΤΟΥ !

Μπρελόκ, babylove.gr, 19€

Κάρτα γυαλιά με καρδούλες. Αν και τα δικά σου μάτια πετάνε καρδούλες μόνο για το άλλο σου μισό.

Κάρτα, Η μαμά της Βασιλένιας, 3,85€

Φτιάξε την κατάλληλη ατμόσφαιρα αρωματίζοντας τον χώρο με το κερί κανέλας "to me you're perfect".

Κερί, ami.v, 16€

Βραχιόλι φτιαγμένο από μεταξωτό κορδόνι, νήμα και μάλλινη felt καρδιά.

Βραχιόλι, Το πρόβατο στο μπάνιο, 11€

When a man loves a woman... ring! Επάργυρο και επίχρυσο δαχτυλίδι με δύο καρδιές και κόκκινο σμάλτο.

Δαχτυλίδι, Όνος κόσμημα, 12€

Καδράκι με μπαλόνι κόκκινη καρδιά για να διακοσμήσεις κάθε τοίχο.

Καδράκι, Cotton Craft Art, 10€

Καρφίτσωσε την αγάπη σου με μία χειροποίητη καρφίτσα σε σχήμα καρδιάς, φτιαγμένη σε string art τεχνική σε κόκκινο χρώμα.

Καρφίτσα, FunHouse, 18€

Επειδή πάντα τα δαχτυλίδια θα είναι σταθερή αξία, δώσε προσοχή στο συγκεκριμένο, το οποίο απεικονίζει μια κόκκινη καρδιά με φόντο τα νερά φυσικού κορμού ξύλου.

Δαχτυλίδι, Paint My Day, 12€

 

 

 

Τρισδιάστατο κάδρο "rain of love" ζωγραφισμένο στο χέρι. Περιέχει και κόκκινες καρδούλες από χαρτόνι. Μπορεί επίσης να γίνει προσωποποιημένο γράφοντας τα ονόματα ή το μήνυμα που θέλεις.

Καδράκι, Handmade crafts with love, 25€

Χάραξε το όνομα του αγαπημένου σου όχι μόνο στην καρδιά σου, αλλά και στο βραχιόλι-ταυτότητά σου.

Βραχιόλι, Ακατέργαστο, 28€

Φυσικά όποια και να είναι η έκπληξη, μη ξεχάσεις να αποτυπώσεις το μήνυμά σου στην πιο όμορφη κάρτα που δημιουργήθηκε φέτος.

Κάρτα, Eleni's Handmade Greeting Cards, 4,13€

Βρες εδώ όλες τις χειροποίητες δημιουργίες για τον Άγιο Βαλεντίνο!

H ομάδα του jamjar σου εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, είτε έχεις Βαλεντίνο είτε όχι!!!