ΝΕΑ Μοναδική προσφορά: Ψώνισε από το jamjar και κέρδισε 10% έκπτωση σε 350 υπηρεσίες ομορφιάς από 131 γιατρούς σε όλη την Ελλάδα!

προσφορά από το doctoranytime.gr

Ο καιρός έχει ήδη αποφασίσει από μόνος του να προσπεράσει σχεδόν απαξιωτικά τα «συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα» και στο jamjar έχουμε ήδη ξεκινήσει να ετοιμαζόμαστε για να υποδεχθούμε ένα ακόμη λατρεμένο ελληνικό καλοκαίρι. Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, με τη σειρά μας να προετοιμαστείς και εσύ εγκαίρως ώστε η αρχή του καλοκαιριού να σε βρει στα καλύτερά σου, πιο όμορφη από ποτέ, γεμάτη αυτοπεποίθηση και κέφι, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Doctoranytime, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στο χώρο της υγείας!

Μαζί θα σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις  & να αναδείξεις τον μοναδικό εαυτό σου, σβήνοντας τυχόν μικροατέλειες που ενοχλούν, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την αγάπη για το σώμα και δίνοντάς σου τη δυνατότητα της προσωπικής περιποίησης στα χέρια κορυφαίων γιατρών του είδους! Από σήμερα Πέμπτη 03.5 μέχρι και Τετάρτη 30.5  με κάθε αγορά σου από το jamjar θα μπορείς να απολαύσεις 10% έκπτωση σε περισσότερες από 350 αισθητικές υπηρεσίες περιποίησης προσώπου, σώματος και χαμόγελου. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να νιώθεις ασφάλεια στα χέρια των πιο εξειδικευμένων και άριστα αξιολογημένων γιατρών της χώρας, με τις αποτελεσματικότερες θεραπείες ομορφιάς!

«Η ομορφιά βρίσκεται στην κάθε στιγμή μας και σε κάθε μοναδικό μας χαρακτηριστικό» επισημαίνει η CEO και ιδρύτρια του Doctoranytime Ελευθερία Ζούρου και εμείς στο jamjar,  δε θα μπορούσαμε, φυσικά, να συμφωνήσουμε περισσότερο!

Σχετικά με το Doctoranytime:

Το Doctoranytime είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και προσφέρει υπηρεσίες που δίνουν τη δυνατότητα στον ασθενή να επιλέξει τον κατάλληλο γιατρό ή διαγνωστικό κέντρο για να επιλύσει το εξατομικευμένο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει. Αυτό μπορεί να το κάνει άμεσα και γρήγορα χωρίς κανένα επιπλέον κόστος ανεξαρτήτως αν αφορά ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ, ιδιωτικό ή με άλλο ασφαλιστικό φορέα.

Το Doctoranytime δίνει πρόσβαση στον ασθενή σε μια σειρά από πλούσιες και εμπεριστατωμένες πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία και την εξειδίκευση του γιατρού, τις αξιολογήσεις των ασθενών που τον επισκέφτηκαν, το κόστος των υπηρεσιών και την διαθεσιμότητα των ωρών για ραντεβού.