Μεγάλη μέρα! Η Skroutz Α.Ε. επενδύει στο www.jamjar.gr

cover

H δημοφιλής μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων επενδύει για πρώτη φορά σε ελληνική startup, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο jamjar

το πρώτο ελληνικό online department store

αφιερωμένo στην crème de la creme των ελληνικών handmade προϊόντων

Το ότι εμείς σήμερα εδώ στα headquarters του jamjar το γιορτάζουμε, δεν είναι είδηση. Όπως έχουμε εξομολογηθεί και στο παρελθόν τέτοιοι τύποι είμαστε. Σήμερα, όμως, είναι όντως μία μεγάλη μέρα - η μεγαλύτερη στη μικρή ιστορία της εταιρείας μας. Το Skroutz, η μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων, επενδύει στην πλατφόρμα του jamjar και γίνεται σήμερα ένας από τους βασικούς μετόχους του jamjar.gr. Με λίγα λόγια, το jamjar μεγαλώνει και βαδίζει ολοταχώς, ώστε να πραγματώσει το όραμά μας: να γίνει η μεγαλύτερη κοινότητα των πιο ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών και το πιο πλούσιο online πολυκατάστημα, σήμα κατατεθέν της crème de la crème των ελληνικών handmade προϊόντων.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η πλατφόρμα μας θα ανασχεδιαστεί και θα αξιοποιηθούν με τον πιο παραγωγικό τρόπο νέες τεχνολογίες και digital εργαλεία του Skroutz, ώστε αφενός οι δημιουργοί, αφετέρου οι επισκέπτες του jamjar ν' απολαμβάνουν μία απολαυστική εμπειρία κατά την περιήγησή τους στον πλήρως ανανεωμένο και εύχρηστο ηλεκτρονικό fashion προορισμό του jamjar. Παράλληλα, το online store θα εμπλουτιστεί με νέες κατηγορίες προϊόντων, ώστε ο κάθε επισκέπτης να μπορεί να ανακαλύψει το δικό του λαχταριστό χειροποίητο θησαυρό!

Δεν είναι, λοιπόν, μία απλά γιορτινή μέρα σήμερα. Είναι μία μέρα που σχεδόν oσκαρικά -χωρίς τις τουαλέτες και το επαγγελματικά hair and make-up, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσους ανθρώπους μας έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα: έναν προς έναν τους 154 δημιουργούς του jamjar που μας εμπιστεύονται καθημερινά τον κόπο και την έμπνευση τους, τους ανθρώπους μας - ήρωες- που μας ανέχτηκαν και κουνούσαν συγκαταβατικά το κεφάλι σε κάθε μας τρέλα, και φυσικά τους ανθρώπους του Skroutz που πίστεψαν στην ιδέα και στο όραμα του jamjar και μας αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα!

Τα καλύτερα ΤΩΡΑ αρχίζουν!

logo 2

Welcome jamjar by skroutz!