Ελπίδα Κόκκοτα: νέα συνεργάτης με όραμα! Βρες αποκλειστικά στο jamjar τα Muse Sandals και βοήθησε με την αγορά σου, τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ολοκαίνουρια συνεργασία μας με την  Ελπίδα Κόκκοτα και το brand Muse Sandals.

Τα Muse Sandals είναι ένα χειροποίητο ελληνικό brand σανδαλιών τα οποία κατασκευάζονται από Ελληνίδες γυναίκες. Τα σανδάλια φέρουν διαχρονική ποιότητα και  σύγχρονο design. Αυτό όμως που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα σανδάλια που κυκλοφορούν είναι ότι έχουν κοινωνικό αντίκτυπο αφού μέρος των εσόδων τους υποστηρίζει ορφανά παιδιά σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Η CEO της εταιρίας, Ελπίδα Κόκκοτα ίδρυσε τα Muse Sandals θέλοντας να δημιουργήσει μια εταιρεία που θα μπορεί να προσφέρει βιώσιμη και σταθερή βοήθεια σε γυναίκες και παιδιά ανά την Ελλάδα. Η Ελπίδα είναι και η ιδρύτρια του Mexoxo που μέχρι και σήμερα έχει βοηθήσει περισσότερες από 1500 γυναίκες όλων των ηλικιών στο Μεξικό, το Νεπάλ, τις ΗΠΑ και την Ελλάδα προκειμένου να αναπτυχθούν κοινωνικό-οικονομικά.

Η Ελπίδα είπε για το jamjar και τη συνεργασία που ξεκινά :

"Η συνεργασία με το jamjar είναι μια ευλογία για εμάς. Πιστεύουμε στη συλλογική ανάπτυξη και την αλληλεγγύη μεταξύ γυναικών και αυτό βρήκαμε στις ιδρύτριες του jamjar,  Εύα και Βέρα. Είμαστε ευτυχείς που θα συνεργαστούμε ώστε να αναπτυχθούμε με επιτυχία. Πιστεύω ότι όλες μαζί είμαστε ένα φωτεινό παράδειγμα γυναικών στη χώρα μας που ενδυναμώνει η μία την άλλη και ανυπομονούμε να δούμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας τους επόμενους μήνες. Στη πλατφόρμα του jamjar υπάρχει αποκλειστική συλλογή των Muse Sandals που δεν μπορείτε να βρείτε σε κανένα άλλο κατάστημα ή e-shop στην Ελλάδα."

Και επειδή στο jamjar επιθυμούμε να συμβάλουμε όσο μπορούμε σε κάθε προσπάθεια η οποία γίνεται με σκοπό να γίνει ο κόσμος λίγο καλύτερος, το ποσό της συνδρομής της δημιουργού αποδόθηκε στο ορφανοτροφείο της Πάτρας με σκοπό να λάμψουν 40 παιδικά χαμόγελα. 🙂

 

Μην ξεχνάς ότι αν θέλεις να βοηθήσεις και εσύ με τον τρόπο σου, με κάθε αγορά σου από το jamjar page Muse Sandals υποστηρίζεις την εκπαίδευση ενός παιδιού από το ορφανοτροφείο.

 

Janus, Muse Sandals, 48.50€

Apollo, Muse Sandals, 48.50€

Pontus, Muse Sandals, 48.50€

Μπορείς να δείς όλη τη συλλογή των Muse Sandals αποκλειστικά στο jamjar.