Τα jamjarstores που θα δεις στο jamjar christmas bazaar (part 2)

bazaar2Aν νόμιζες ότι στο christmas bazaar του jamjar.gr, που θα ανοίξει τις πόρτες του για 3 μέρες (από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου μέχρι το Σάββατο 26 Νοεμβρίου), θα βρεις μόνο υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα, αξεσουάρ και ρούχα για την ντουλάπα σου (ναι, οκ και για δώρα για τους φίλους σου, ας μην τους ξεχνάμε και αυτούς) κάνεις λάθος!

Οι ταλαντούχοι δημιουργοί του jamjar.gr έχουν μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες και πανέμορφες προτάσεις για το σπίτι σου και εντυπωσιακές, χριστουγεννιάτικες και μη δημιουργίες, ιδανικές για να γίνουν δώρα για τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Για να προετοιμαστείς και να πάρεις μια μικρή γεύση από το ποια jamjarstores και ποιες φανταστικές χειροποίητες δημιουργίες θα σε περιμένουν στο jamjar christmas bazaar συνέχισε το scroll down!

Jamjarstore: Margie

margie

Jamjarstore: A handmade affair

1handmade-affair

Jamjarstore: evirenieri13evirenieri

Jamjarstore: Athanasios Ceramics

4athanasios-ceramicsJamjarstore: Penny's craftspennysJamjarstore: birds & lofts7birdsandlofts Jamjarstore: CuteAsAButton8cuteasabuttonJamjarstore: DinaDo10dinado Jamjarstore: Forest GirlforestgirlJamjarstore: handmade- glass lidaraissihandmade-glass-lidaraissiJamjarstore: La Pochette V

lapochettevJamjarstore: Think BricksthinkbricksJamjarstore: Zoopepetzoo