10+1 μικρές εκπλήξεις για μία φανταστική σχολική χρονιά!

Θυμήσου απλά πόσες φορές είπες τη φράση "Μαμά δε θέλω να πάω στο σχολείο σήμερα" και εκείνη (πάντα ανένδοτη) σου έλεγε ότι πρέπει να πας, να μορφωθείς. Τι κι αν σκαρφιζόσουν πονόκοιλους; Τι κι αν σκαρφιζόσουν ιώσεις και πυρετούς; Έπρεπε να πας. Τουλάχιστον έδινες τον καλύτερο σου εαυτό (εννοούμε οσκαρικές ερμηνείες, όχι αστεία). Το ότι εσύ τελικά πήγαινες μόνο για το διάλειμμα, δεν της το είπες ποτέ, αλλά, μεταξύ μας το ήξερε. Όλες οι μαμάδες το ξέρουν. #4moms

Με αφορμή, λοιπόν, αυτές τις δύσκολες ημέρες, η ομάδα του jamjar,  πάντα στο πλευρό των μαμάδων, είναι εδώ ακόμα μία φορά για να σε βοηθήσει να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη για όλες αυτές τις φορές που θα ακούσεις την παραπάνω φράση.

Οι ανησυχίες των μαθητών είναι πολλές όταν ξεκινά η καινούρια σχολική χρονιά και είναι λογικό. Οι νέες ευθύνες που αναλαμβάνουν τόσο εντός της τάξης αλλά όσο και στο σπίτι προκαλούν πολλές φορές μεγάλο άγχος στα παιδιά. Το νέο περιβάλλον, ο χώρος της τάξης, το προαύλιο, οι καινούριοι δάσκαλοι αλλά και οι συμμαθητές είναι μία νέα πραγματικότητα για κάθε παιδί που αποχωρίζεται το σπίτι του και πλέον, πρέπει να κάθεται για κάποιες ώρες στο θρανίο συγκεντρωμένο στο μάθημα καθημερινά. Όμως, με τις κατάλληλες συμβουλές της μαμάς το σχολείο μπορεί να γίνει το αγαπημένο μέρος του παιδιού! Ειδικά έαν οι συμβουλές συνδυαστούν με μικρές εκπλήξεις, τότε να είσαι σίγουρη ότι το μικρό σου μαθητούδι θα πηγαίνει τρισευτυχισμένο στο σχολείο του!

Κάνε scroll για να δεις μερικές από αυτές! 😉

Σακίδιο φορτηγό, FGK crafts, 17,50€

Scrunchy (λαστιχάκι για τα μαλλιά), Playful Sense , 5,50€

Σελιδοδείκτης Peppa Pig, Σμίλη / 'smili / art&craft workshop, 4,00€

Τσόχινο αμαξάκι με όνομα, Happy Deck, 9€

Παιδικό φόρεμα, EVA KAY, 34,50€

Κασετινούλα Κουκουβάγιες, 4kidsmom, 20,50€

Σελιδοδείκτης George, Happy Deck, 8€

 

Μάλλινο floral φόρεμα, jellyfishclothes, 53,50€

Σελιδοδείκτης πιγκουινάκι, Mcubedcreations ,8€

Κασετίνα, "me and August", 8€

Υφασμάτινη Παιδική Τσάντα LITTLE TUCAN, jv Fairytales, 38,50€

Και καλή σχολική χρονιά! 🙂