Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω ποιο σανδάλι θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι!

 

ΚΡΙΟΣ

Οι εκρηκτικές Κριοί γεμάτες αυτοπεποίθηση θέλουν πάντα να ξεχωρίζουν και μπορούν να υποστηρίξουν ακόμα και τα πιο εκκεντρικά σχέδια. Στην καθημερινότητά τους προτιμούν τα απλά ρούχα με έντονες πινελιές σε αξεσουάρ και κοσμήματα που υποδεικνύουν το ηχηρό ταμπεραμέντο τους. Συνήθως, λατρεύουν το κόκκινο χρώμα και αυτό βγαίνει προς τα έξω! .
ΤΑΥΡΟΣ
 
Είναι στη φύση των Ταύρων να βάζουν σε προτεραιότητα την άνεσή τους. Έτσι, δίνουν έμφαση πάντα στα καλά υλικά, στα κλασσικά σχέδια και ως ζώδιο που πατάει γερά και με τα δυο πόδια στη γη, θα επιλέξουν κάτι μελετημένα, έτσι ώστε να "τα βγάλει τα λεφτά του". Με λίγα λόγια, καταλήγουν συνήθως σε κλασσικά σχέδια σε γήινα χρώματα για να συνθέσουν τελικά προσεγμένα και σικ outfits.
χειροποίητα σανδάλια, από 45,50€, τώρα 40,50€
 ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι πολυάσχολες Δίδυμοι, έχουν να στριμώξουν σε μία μέρα άπειρες και ετερόκλητες προκλήσεις και προσκλήσεις και όσο και αν η ντουλάπα τους είναι γεμάτη από αμέτρητα ρούχα που αντιπροσωπεύουν πολύ διαφορετικά μεταξύ του στιλ, επιλέγουν (μετά από έντονο εσωτερικό διάλογο και διαφωνίες, γιατί έτσι κάνουν πάντα!) σύνολα passe-partout. Φαρδιά ρούχα, λοιπόν και φλατ παπούτσια που, όμως, φωνάζουν την τρέλα τους και τη διαχρονική τους νεανικότητα.

ethnic σανδάλια, 100€

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Δύσκολα ανανεώνουν την γκαρνταρόμπα τους, αφού δένονται ισοβίως με αγαπημένα τους κομμάτια, γιατί "αυτό το φουλάρι το φορούσα στην αποφοίτησή μου" ή "αυτό το λαστιχάκι για τα μαλλιά μου το χάρισε ο μακρυμάλλης εφηβικός μου έρωτας".  Προτιμούν παστέλ αποχρώσεις ή ήσυχα χρώματα, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα και το ρομαντισμό που τις διακατέχει.
ΛΕΩΝ
Και κάπως έτσι, φτάσαμε στη μεγάλη star του ζωδιακού κύκλου. Αν δεν γυρίσεις να την κοιτάξεις και δεύτερη φορά από πάνω μέχρι κάτω, τότε δεν είναι πραγματική Λιονταρίνα. Τα κορίτσια (και τα αγόρια εδώ που τα λέμε) λέοντες, δεν ανέχονται τίποτα λιγότερο από τη λάμψη που αρμόζει στην προσωπικότητά τους (που την έχουν μπόλικη). Λατρεύουν τα λούσα και τα αριστοκρατικά χρώματα. Χρυσό φίλες μου!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η τελειομανία σε ζώδιο. Κάθε εμφάνιση είναι μελετημένη μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Copy paste σύνολα που έχουν θαυμάσει σε περιοδικά, αλλά και βαθιά πίστη στη διαχρονικότητα και την ασφάλεια του κλασσικού. Σε κάθε περίπτωση, ως γνωστόν είναι όλα πεντακάθαρα, ωσάν να τα φόρεσαν πρώτη φορά και φυσικά άψογα συνδυασμένα μεταξύ τους, ώστε ακόμα και το τελευταίο στρασάκι του σανδαλιού να κομποζάρει με χάρη με το μανικιούρ, το πεντικιούρ και την πετρούλα στο μικροσκοπικό τους σκουλαρίκι.
ΖΥΓΟΣ
Δύσκολο να δεις μία γυναίκα ζυγό overdressed ή dressed down. Καταφέρνουν να είναι πάντα κομψές ακόμα και στις πιο casual εμφανίσεις τους. Είναι έμφυτο το ταλέντο τους στο styling και η τάση να ξέρουν περισσότερα και από τη VOGUE για τη μόδα. Φυσικά, (ο ζυγός είναι πάντα ζυγός και) για να αποφασίσει τι θα διαλέξει, θα το φέρει από εδώ, θα το πάει από εκεί, θα σου σπάσει λίγο τα νεύρα αν ανήκεις στα παρορμητικά ζώδια, αλλά στο τέλος θα σε κάνει να υποκλιθείς στο απαράμιλλο γούστο του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Ό,τι και να φορέσουν αυτά τα κορίτσια θα το κάνουν να μοιάζει σέξυ! Όλοι το ξέρουν αυτό και πρωτίστως οι ίδιες γι' αυτό και το μάτι τους πέφτει πάντα στο πιο σκούρο, το πιο μυστηριώδες για να αποκτήσουν τελικά ένα ακόμα όπλο για να σαγηνεύσουν το υποψήφιο θύμα τους. Ναι, μπορούν να το κάνουν και χωρίς γόβα στιλέτο. Because scorpio...
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φαντάσου έναν πραγματικό τοξότη στο δάσος. Θα τον έβλεπες ποτέ με φανταχτερά ρούχα και παπούτσια; Αποφεύγουμε συνήθως τα στερεότυπα, αλλά nuuuuuh... Γύρισε πίσω κοντά μας τώρα για να σου πούμε ότι κάπως έτσι και οι Τοξοτίνες: δε θέλουν πολλά - πολλά και δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την άνεσή τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάθε Αιγόκερως που σέβεται τον εαυτό του, είναι άνθρωπος του μέτρου και του φαίνεσθαι ("η γνώμη σας μετράει" πάντα για έναν Αιγόκερω). Συνεπώς, θα δεις τις εκπροσώπους του ζωδίου, κομψές και με άψογους, καλοζυγισμένους συνδυασμούς. Τα εκκεντρικά κομμάτια δεν είναι η αδυναμία τους και θα τις δεις να κινούνται συνήθως σε γήινους τόνους.

σανδάλια, 48,50€
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
"Είναι τρελοί  αυτοί οι Υδροχόοι"! Δεν τις νοιάζει τι είναι της μόδας, γιατί συνήθως είναι οι ίδιες που τη διαμορφώνουν, χωρίς αυτό να είναι το ζητούμενό τους. Οτιδήποτε πρωτοποριακό που μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά σε λίγους μήνες θα το φορέσεις και θα το ευχαριστηθείς, πιθανότατα πρώτη φορά να το είδες φορεμένο σε έναν τρελούτσικο και πάντα καλλιτεχνικής φύσης, Υδροχόο.
ΙΧΘΥΕΣ
Πεθαιιιιινουν για παπούτσια και τα αγοράζουν με μανία. Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα στιλ για τα ψάρια, θα ήταν όλα. Τους αρέσει να κάνουν τρελούς συνδυασμούς. Εthnic, boho, ροκ, ρομαντικά ή μίνιμαλ κομμάτια, παντρεύονται μεταξύ τους χωρίς να "ανοίξει μύτη", κι ενώ δεν τις αφορά η μόδα όσο άλλα ζώδια, καταφέρνουν πάντα με μία δική τους αλλούτερη αρμονία να βγαίνουν ασπροπρόσωπες!

σανδάλια, 46€

Ό,τι ζώδιο και να είσαι, στο jamjar θα βρεις τα πιο εμπνευσμένα και ιδιαίτερα σανδάλια της αγοράς. Είσαι μόνο ένα κλικ μακριά τους!

Δες τα όλα εδώ !