Άλλαξε χρώμα

1

Αυτή τη σεζόν η ανάγκη μας να αλλάξουμε λουκ είναι μεγάλη. Και όχι απλά να κουρέψουμε τις ταλαιπωρημένες από τον ήλιο και το νερό άκρες και να δώσουμε σχήμα στα μαλλιά μας αλλά να αποκτήσουμε ένα νέο χρώμα που να μας ανανεώσει. Ποιο θα επιλέξεις;

2

Ροζ χρυσό, σε μια νέα προσέγγιση του ξανθοχάλκινου χρώματος από τους colorists, βλέπε αγαπημένη μας απόχρωση strawberry blonde. Συνδυάστε με μαλλιά ίσια κοντά στη ρίζα και κυματισμούς στη συνέχεια μέχρι την άκρη ή με μακριές, πλούσιες αφέλειες.

3

Ψυχρό καφέ, για τα καστανά του χειμώνα, με σαντρέ αποχρώσεις από το σκούρο καστανό μέχρι τις πιο ανοιχτές καφέ. Οι έμπειροι κομμωτές μας εξηγούν πως το καρέ ταιριάζει σε αυτές τις αποχρώσεις γιατί το γεωμετρικό σχήμα το οποίο συνδυάζεται με τις μεταλλικές καστανές αποχρώσεις το κάνει ακόμα πιο μοντέρνο.

4

Ασημί ξανθό, είναι το νέο ξανθό. Οι τόνοι του εν λόγω ξανθού μπορεί να είναι από το έντονο σαντρέ-γκρι έως το διακριτικό ασημί και η πρόταση για το χτένισμα που προτείνουν οι hairstylists είναι το σινιόν. Μας αρέσει σε όλα τα μήκη.

5

Χάλκινο κόκκινο. Προτίμησε τις φυσικές ανταύγειες που είναι και στη μόδα. Τα κόκκινα χρώματα πρέπει να ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματος, το χρώμα των ματιών και την προσωπικότητα λένε οι επαγγελματίες κομμωτές. Αν έχεις μακριά μαλλιά, άλλαξε τη χωρίστρα σου για να τους δλωσεις φυσικό όγκο.

Πηγή: Funk Martini