10+1 (περίπου) χειροποίητες δημιουργίες σε έκπτωση στο jamjar!

ringpartyEντάξει! Ας ξεκινήσουμε με μία παραδοχή ... δεν είναι 10+1 είναι 10+2, αλλά ακόμα και αυτό μοιάζει με συμβιβασμό μπροστά στο 10+3, +4, +5 κ.ο.κ.  Μετά από άπειρα, "βάλε κι αυτό", "κοίτα και τ' άλλο", "κι αυτό το δαχτυλίδι το αγαπώ", "το θέλω αυτό το κολιέ" , ριμαδοκαταφέραμε να σου προτείνουμε 11 (γκουχ! ok 12) μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες σε μοναδικές τιμές. Και αυτό ένα πράγμα σημαίνει, σπεύσε, γιατί σήμερα τα βρίσκεις, αύριο μπορεί να είναι αργά και σου το λέμε με πόνο ψυχής και από προσωπική εμπειρία.

1. Πλεκτά γάντια χωρίς δάχτυλα

glovesΚανονικά με κάθε smartphone, θα έπρεπε να δίνουν ένα ζευγάρι - δώρο.  Ξέρεις τι είναι να κρυώνεις, να κρατάς καφέ, κινητό, τσάντα να χτυπάει το τηλέφωνο και να πατάς χαρούμενη κι ανυποψίαστη την οθόνη του κινητού με τα καινούργια σου γαντάκια  (όχι εγώ, μια φίλη μου) και να μην αντιδρά; Ε! Αν φορούσες αυτά τα γάντια (wrist warmers για τους ψαγμένους), δε θα είχες κανένα πρόβλημα και δε θα έχυνες πάνω σου και τον capuccino το latte σου (η ίδια φίλη μου).

Και έρχομαι και ρωτάω... ζεματισμένη, λεκιασμένη, κρυωμένη και με αναπάντητες κλήσεις παντού ή αγοράζεις τώρα τα fingerless gloves από τα knittle things που είναι σε προσφορά; (πιο απλό κι από το δίλημμα να ζήσω ή να πεθάνω σε ένα φλαμένγκο επάνω;)

2. Aσημένιο κρεμαστό "3D triangle"

triangle"το ισόπλευρο τρίγωνο δηλώνει την αρμονία και είναι σύμβολο της ψυχής στην τριμερή της όψη, λογική/πάθος/επιθυμία. Με το ισόπλευρο τρίγωνο,απεικονίζονται οι θείες ψυχές και η ανώτατη τριαδικότητα...", λέει η δημιουργός τους η Lussu Marso... Το ισόπλευρο τρίγωνο, λέμε εμείς (κι αν δεν το πιστεύεις ξαναδιάβασέ το κι εδώ - τάση #4), όπως όλα τα γεωμετρικά σχήματα είναι hot, πόσο μάλλον όταν τα βρίσκεις σε καλύτερη τιμή, ε;

3. Βραχιόλια από ημιπολύτιμες πέτρες

toniaAυτοεντασσόμενα και εκ προοιμίου στην κατηγορία, δεν ξέρω ποιο απ' όλα θέλω, οπότε τα θέλω όλα και τα φοράω όλα μαζί, το λεγόμενο "arm party". Τα βραχιόλια διαθέτουν ρυθμιζόμενο κούμπωμα για να προσαρμόζονται σε όλους τους καρπούς (τα χέρια εννοούμε, όχι τα φρούτα). Θα τα βρεις όλα στο jamjarοκατάστημα i'm tonia με έκπτωση (wait for it!) 50%.

4. Επίχρυσα δαχτυλίδια pebble

pebbles"Αχ! Τι ωραία που είναι; Αλλά θα είναι πανάκριβα ε;" Αμ δε! Θα σου σφυρίξω την τιμή και θα καταλάβεις αμέσως, γιατί μπορείς και πρέπει να τα πάρεις και τα 2 μαζί που, όπως βλέπεις, ταιριάζουν και πάρα πολύ! Το κάθε επίχρυσο ορειχάλκινο δαχτυλίδι pebble φτιαγμένο από την ταλαντούχα Xριστίνα Σπόζιτου (στο jamjar θα τη βρεις ως mcs jewellery) κοστίζει τώρα 10€

5. mini bucket _blobag

tsanta2

this one goes to the boho souls!

Είσαι λίγο χύμα, σ' αρέσει η άνεση και όταν δεν κοιτάει κανείς σέρνεις λίγο τα πόδια σου όταν περπατάς, σ' αρέσει το άνετο ντύσιμο και δεν τρελένεσαι για σακάκια! Oh wait! Άκυρο! Αυτή την τσάντα της _bloblo τη θέλω εγώ ή τέλος πάντων, όποιος προλάβει πρώτος! :p

6. "pixel heart" δαχτυλίδι

heartΟ κόσμος χωρίζεται σε αυτούς που αγαπάνες τις γάτες και αυτούς που αγαπάνε τους σκύλους, όπως και αντίστοιχα τις γυναίκες που τους αρέσουν τα κοσμήματα με καρδιές ή αυτές που τα μισούν. Αυτή η καρδιά, όμως, σαν να μην έχει σχέση με καμία άλλη, σαν να συνοψίζει κάτι νοσταλγικό και σύγχρονο μαζί σε ένα σχέδιο. Αν ταυτίστηκες, τα νέα είναι καλά. Το ασημένιο και επιχρυσωμένο χειροποίητο δαχτυλίδι "pixel heart", θα το βρεις για λίγες ακόμα μέρες με έκπτωση στο κατάστημα Art of  π στο jamjar.

7. Silk earrings

fountesΓια τις φούντες τι να λέμε; Έχουν κλέψει την παράσταση φέτος! Σε παραπέμπω και στους ειδικούς της μόδας στο Missbloom που ποια είμαι εγώ να το διαψεύσω. Εδώ, όμως, μιλάμε για κάτι συγκλονιστικό, γιατί εδώ έχουμε τα σκουλαρίκια με την κωδική ονομασία "πλήρωσε7ευρώκαιμεταμόρφωσετοlookσου" (ναι έτσι ακριβώς με μία ανάσα και) σε σιγανό τόνο για να μην το ακούσει η διπλανή και πάρει τα ίδια. Καλέ πάρτα, η δημιουργός των QueenAndEye τα έχει φτιάξει σε 8 χρώματα! "Φούντες υπάρχουν!"

8. hoodie semedaki

wearableΠαιδιά, δεν υπάρχει πιο χουχουλιάρικο, πιο άνετο, πιο βάζω την κουκούλα μου και ρίχνω έναν υπνάκο στην τελευταία σειρά στο σινεμά  φούτερ από αυτά που επιμελείται η Μαρία Σωτηροπούλου από τα Wearable (duuuh! το λέει και το όνομα!) Το συγκεκριμένο, ένα κομματάκι αδυναμία παραπάνω, γιατί θα αρέσει σίγουρα και στη γιαγιά μου που της έχω λατρεία!

9. Pochettine turqoise

pochetteReal love γι' αυτή την pochettine που ποτέ δεν πρόκειται να χάσεις μέσα στην XL τσάντα σου και που θα είναι πάντα δίπλα σου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές του ραντεβού της τελευταίας στιγμής να σου κάνει ένα νοητό πατ - πατ στην πλάτη και να σου λέει "μην ανησυχείς, εγώ είμαι εδώ για σένα: έχω τη μάσκαρά σου, το ρουζ σου και το κραγιόν σου..." (όλα αυτά τέλος πάντων που θα τονίσουν τη φυσική ομορφιά σου!). Ξέρουμε! Ανεκτίμητη αξία... στο jamjar, όμως, μόνο 10,80€ :p

10. κάδρο special delivery

itsaboyΈνα πρόβλημα υπάρχει με τα μπαλόνια - ξεφουσκώνουν και τι πιο ωραίο από το να κάνεις δώρο σε ένα μωράκι που όταν μεγαλώσει να μπορεί να του πει η μαμά του, αυτό στο φερε δώρο η θεία Τζένη, όταν γεννήθηκες (όπου Τζένη εσύ, όπου θεία, δε θα το σχολιάσω... παλιόπαιδα! σας γεμίζουμε με δώρα και αγκαλιές με το που γεννιέστε και μας προσβάλλετε κατάμουτρα!). Τέλος πάντων, τέρμα πια η δυναστεία των μπαλονιών στα μαιευτήρια! Η Ελένη Κουμπιά από το Cute as Button έφτιαξε στο χέρι το εσωτερικό του κάδρου και θα το βρεις εδώ σε τιμή που θα σου αρέσει!

11. elephant earrings

elephants Xειροποίητα σκουλαρίκια με ελεφαντάκια από τα LARA ART και άρωμα ανατολίτικο και ταξιδιάρικο! Ο ελέφαντας, λέει, συμβολίζει τη δύναμη και τη σοφία... εντάξει για να μην πλατιάζουμε... κι αυτά εγώ με βλέπω να τα παίρνω... (ταιριάζουν και με την τσάντα που σου 'λεγα πριν ή μου φαίνεται;)

12.Piojo de alambre

chachi

ό,τι κι αν σημαίνει αυτό  ... θες κι εσύ να γεμίσεις όλα σου τα δάχτυλα με μικροσκοπικά δαχτυλιδάκια σαν κι αυτό έτσι δεν είναι; Στο jamjarstore της Κατερίνας Χατζηπετράκη (aka Chachi), θα βρεις διακριτικά κοσμήματα σε μίνιμαλ γραμμές και (το καλύτερο για το τέλος) - όλα με έκπτωση!

Καλό shopping!