Πλάνο τελευταίας στιγμής αν αποφασίσεις να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο σπίτι!

 

Μπορεί να είσαι από εκείνες ή εκείνους που προγραμματίζουν τα πάντα στη λεπτομέρειά τους εγκαίρως και λογικά τώρα θα έχεις ήδη αγοράσει δώρο αγίου βαλεντίνου για τον αγαπημένο/την αγαπημένη σου, ενώ θα έχεις λογικά συγκεκριμένα πλάνα για να γιορτάσεις την ημέρα με τον έτερόν σου ήμισυ. Συγχαρητήρια, λοιπόν, το άρθρο αυτό δεν είναι για σένα. Αν ανήκεις, όμως, στην κατηγορία του ανθρώπου «της τελυταίας στιγμής» ή απλά αν μέχρι σήμερα δεν είχες πάρει τη γιορτή και πολύ στα σοβαρά ή τέλος, αν συνάντησες πολύ πρόσφατα ένα νέο έρωτα, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να διοργανώσεις εύκολα και γρήγορα μια ξεχωριστή ρομαντική βραδιά για δύο στη ζεστασία του σπιτιού σας.

Ξεκινάμε, λοιπόν!

1. Το σκηνικό

Ερωτική διάθεση  χωρίς την κατάλληλη ατμόσφαιρα δε γίνεται! Φρόντισε, έτσι, να δημιουργήσεις ένα διαφορετικό ρομαντικό σκηνικό χαμηλώνοντας λίγο τα φώτα, βάζοντας μια λίστα soft μουσικής από το spotify να παίζει διαρκώς (ωστέ να μην έχεις και το άγχος να επιλέγεις τραγούδια) και τέλος προσθέτοντας λίγα κεριά στο χώρο. Τα κεριά από μόνα τους αποπνέουν ένα μυστήριο και έναν ερωτισμό ενώ δηλώνουν ξεκάθαρα πως η νύχτα θα είναι διαφορετική από τα συνηθισμένα.

Για μουσική, λοιπόν, προτείνουμε soul μουσική και jazz ήχους ενώ ξεχωριστά κεριά  μπορείς να βρεις παρακάτω:

Κερί, CANDLY, 19€
Κερί, COZY NEST, 15€

Κουφωτό κερί, PIXELOOM, 39€

2. Το δείπνο


Επιβεβαιώνουμε και εμείς με τη σειρά μας τη ρήση «ο έρωτας περνάει από το στομάχι» και είτε αγαπάς τη μαγειρική είτε όχι, προτείνουμε για αυτό το βράδυ να δοκιμάσεις να κάνεις το σύντροφό σου να σε ερωτευτεί ακόμη πιο δυνατά προσφέροντάς του ένα γεύμα από τα χεράκι του που θα το θυμάται (με την καλή έννοια😉). Μια εύκολη συνταγή που θα προτείναμε είναι τα λαζάνια φούρνου με κιμά της αγαπημένης Madame Ginger  τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις μαζί με μια sexy salad με σπανάκι και μπεικον.

Πηγή: Pinterest

Sexy tip: Αν θες, πραγματικά να ξυπνήσεις τα βαθύτερα ένστικτα κάθε άντρα δώσε ένα stylish touch στη μαγειρική σου και φόρεσε μια rustic ποδιά μαγειρικής όπως αυτή

Ποδιά, Lemon Pie boutique, 26.50€

3. Τα μετά του δείπνου...

Last but not least… Aκόμα και τον άντρα που δεν μπορεί να μπει με τίποτα στο πνεύμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου μπορείς να τον κάνεις να αναθεωρήσει. Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό (ειδικά εάν έχεις αποτύχει παταγωδώς στο νούμερο 2 😉) ! Για σήμερα βάλε στην άκρη τις πιτζάμες με τα αρκουδάκια σου, και φόρεσε κάτι με το οποίο αρχικά νιώθεις sexy και επιπλέον, αναδεικνύει κάθε δυνατό σου σημείο όπως το παρακάτω boyshorts!

Εσώρουχο, Daydream handmade lingerie, 22.50€

Sexy tip: Πρόσθεσε λίγο παραπάνω μυστήριο στη βραδιά φορώντας μία δαντελένια μάσκα!

Δαντελένια μάσκα, Stitch Witch, 10.50€

Happy Valentine's Day!!! <3