Αφιέρωμα Ξύλο: 10 +1 πρωτότυπα χειροποίητα διακοσμητικά με βάση το πιο φυσικό, «ζεστό» & αγαπημένο υλικό

 

Είτε μιλάμε για κερασιά, πεύκο, σφένδαμο ή βελανιδιά, είναι γεγονός πως το ξύλο σε κάθε του είδος, απόχρωση και υφή αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα υλικά διακόσμησης. Από μεγάλες επιφάνειες όπως πατώματα, έπιπλα, ντουλάπες μέχρι μικρότερα συμπληρωματικά διακοσμητικά αξεσουάρ όπως φωτιστικά, καθρέπτες, ρολόγια τοίχου, κλειδοθήκες και κρεμάστρες τοίχου το ξύλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού και ως φυσικό υλικό να χαρίσει μια αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής σε κάθε χώρο. Αν είσαι δε και από τους πιο τολμηρούς και αποφασίσεις να «παίξεις» με διαφορετικά είδη ξύλου στον ίδιο χώρο, τότε το ξύλο θα σε ανταμείψει ακόμη περισσότερο αφού θα σου δώσει την αίσθηση ότι είσαι ένα βήμα πιο κοντά στη φύση όπου τα είδη, τα  χρώματα και οι υφές μπλέκονται μεταξύ τους σε αρμονία.

Σε κάθε περίπτωση αν είσαι λάτρης του ξύλου, είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε τα αγαπημένα μας ξύλινα διακοσμητικά για να δώσεις στο σπίτι σου ένα modern - chic αλλά και cozy touch.

Κρεμαστό recycled wood φωτιστικό πολύφωτο, Handyman, 135,5€

Πρωτότυπη bamboo λάμπα γραφείου, Handyman, 76€

Ξύλινo ρολόι τοίχου - Laser Cut Mandala, Karya Creative Studio, 38,5€

Ξύλινο ρολόι τοίχου "Spring", Time Loop, 59,5€

Ρολόι τοίχου, wood-art, 26,5€

Καλαπόδι διακόσμησης, Aegean Handicraft, 39€

Ξύλινο γλυπτό, Aegean Handicraft, 113€

Snowboard__μοναδική χειροποίητη & ζωγραφισμένη στο χέρι κρεμάστρα, QrtosCreations, 61€

ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΡΑΔΙΟ, A HANDMADE AFFAIR, 48,€

Πλατό Φaγητού, kaz., 47,5€

Union Jack_αναγεννημένο ξύλινο συρτάρι, QrtosCreations, 64€

Εμείς σου προτείναμε τα δικά μας αγαπημένα ξύλινα διακοσμητικά! Αν θέλεις, όμως, να δεις περισσότρερα μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε όλα μας τα είδη διακόσμησης και να διαλέξεις αυτά που ταιριάζουν στο χώρο και στις ανάγκες σου! Enjoy the ride!