Floral prints: η πιο must επιλογή της άνοιξης

Είναι γεγονός πως μετά από έναν κουραστικό συνήθως χειμώνα ο ερχομός της άνοιξης χαρίζει σε όλους μια ανάσα ανανέωσης, με τη διάθεση να ανεβαίνει και το άγχος της καθημερινότητας να γίνεται αισθητά πιο ανάλαφρο. Η μέρα μεγαλώνει, τα λουλούδια ανθίζουν και μοσχοβολούν στις γειτονιές, οι βόλτες στον ήλιο και στη θάλασσα (για τους τυχερούς) γίνονται όλο και πιο συχνές και η ανάγκη μας να αισθανθούμε πιο εξωστρεφείς και να αναδείξουμε τον πιο sexy και λαμπερό εαυτό μας μεγαλώνει..επικίνδυνα..!  Γι’ αυτό, λοιπόν, και η άνοιξη αποτελεί την ιδανική εποχή για να ανανεώσουμε το στυλ μας και να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας μοναδικά stylish σύνολα και αξεσουάρ με χαρούμενα floral prints που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε και έτσι, να απολαύσουμε τον αναζωογονητικό αέρα της άνοιξης στο έπακρο!

Αν και οι πιστές fashionistes γνωρίζουν πως το κλασσικό φλοράλ print με τα μικρά λουλουδάκια έχει δώσει τη θέση του σε μεγάλα κυρίαρχα λουλούδια, στο jamjar πιστεύουμε πως μπορούμε να επιλέγουμε αυτό που μας ταιριάζει ανεξάρτητα από τις τάσεις και τις επιταγές της μόδας!

Ψηφίσαμε, λοιπόν, και σου προτείνουμε τα παρακάτω ρούχα & αξεσουάρ με πολύ κομψά flolar σχέδια και μοτίβα, άλλα μικρότερα και άλλα μεγαλύτερα, όλα, όμως, φτιαγμένα με πολλή αγάπη μόνο για σένα από τους ταλαντούχους δημιουργούς του jamjar! Άνοιξη 2018 here we come!

Color blocked/φλοράλ φόρεμα σε γραμμή Α με cutout και χιαστί τιράντες, The MAnnequin Collection, 211€

Vintage Floral σορτς, Οι Ko.Misses της Φάμπρικας, 76€

ΣΕΤ floral αμάνικο φόρεμα/γιλέκο + παντελόνι, Elena Samara, 176,50€

Romeo floral dress, elenas sandals, 110,5€

Ψηλόμεση φούστα Butterfly, Annabelle moda, 68,5€

Vintage floral skirt, Οι Ko.Misses της Φάμπρικας, 79€

Ψηλόμεση φούστα Floral με μονόχρωμη φάσα κάτω, Annabelle moda, 76€

Derbys Καστόρινα Pink Flowers, ShoesMadeForYou, 69€

Fairy garden, Once upon a shoe, 82€

Χειροποίητη τσάντα -Η συμφιλίωση του ουρανού με τη γη-, Loulouditsa, 37€

Νεσεσέρ με Λουλούδια 2, marakimou, 9,5€

Τσάντα ώμου Blossom, HUGAH design, 44€

ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΝΗΜΑ- ΠΛΕΚΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ, GMtr3nD, 72€