Αποχαιρετήστε για καλοκαίρι την αγαπημένη δασκάλα του μικρού σας με ένα πρωτότυπο χειροποίητο δώρο

appleΚαλοκαιράκι έχει η καρδιά μου, και η αγάπη μου καλοκαιράκι… τραλαλά.. Τα πάντα γύρω μας φωνάζουν καλοκαίρι... Σε λίγες μέρες τα σχολεία των μικρών μας κλείνουν και οι διακοπές τους αρχίζουν. Με το χαμόγελο στα χείλη θα αποχαιρετήσουν την καλή τους την δασκάλα και θα δώσουν ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. Αχ αυτή η δασκάλα.. Η καλή τους φίλη, η αγαπημένη τους «κυρία κυρία», που την σέβονται και την αγαπούν και όλα κάπως μαγικά γίνονται επειδή απλά «μας το είπε η κυρία», αυτή την δασκάλα πολύ πιθανώς να θέλετε να την ευχαριστήσετε εμπράκτως με ένα όμορφο αποχαιρετιστήριο δωράκι. Και ναι, ώ ναι, καλά το καταλάβετε εδώ είμαστε πάλι για να σας προτείνουμε 6+1 οικονομικά δώρακια για αυτήν την μια και μοναδική δασκάλα του μικρού σας. Για δείτε λοιπόν :

1) Ένα χαριτωμένο κολιέ / μενταγιόν

κολιέΑν η αγαπημένη μας δασκάλα είναι ψαγμένη και λάτρης των γήινων αποχρώσεων, θα λατρέψει το δερμάτινο κολιέ από την konstcreations σε καφέ και μπορντώ αποχρώσεις.

και

βέλος

Κάτι πιο διακριτικό και άκρως καλοκαιρινό, το μπρούτζινο μενταγιόν από το Solfull φυλακίζει πάνω του τα χρώματα και την αύρα του καλοκαιριού που έρχεται ...!
2) Ένα κομψό βραχιόλι 

βραχιόλι

Διπλό βραχιόλι από σφυρήλατο σύρμα αλπακά σε γραμμικό σχέδιο που "κλειδώνει" περνώντας τον άξονα μέσα από τον κύκλο ή αλλιώς η επιτομή της κομψότητας και του μινιμαλισμού από την mcs jewellery.

και

μάτι_βραχιόλιΦτιαγμένο από χάντρες πολυτελείας με Aztec Bohemian επιρροές, το evil eye bracelet από το jamjarstore El.art.m jewels & accessories , σίγουρα θα την εκπλήξει ευχάριστα και θα τη φυλάξει από το κακό μάτι!

3) Μια καρφίτσα καλοκαιρινή 

σαρδέλαΑπό felt, μία καρφίτσα για να στολίσει μία απλή μπλούζα  και να ενθουσιάσει σίγουρα τους καινούργιους τις μαθητές ή να τη βάλει στο αγαπημένο της ψάθινο καπέλο στις διακοπές της. Θα τη βρεις στο jamjarstore FELT HANDMADE BY DITA.

και

axinosΠαραμένουμε στο θαλλάσιο ζωικό βασίλειο με την καρφίτσα σε σχήμα αχινού από το dw - atelier *textile art creτations*, για την τσάντα, τα μαλλιά, τα ρούχα να μυρίζει καλοκαίρι.
4) Ένα χρωματιστό κερί

keri

Κουφωτό κερί με ρεσό για το μπαλκόνι της στην πόλη ή το εξοχικό από το Art Flame στο jamjar.

5) Ένα αντικείμενο για το σπίτι

δισκοςΞύλινος χειροποίητος δίσκος σερβιρίσματος σε σχέδιο φάλαινας από πεύκο για ψαρολιχουδιές από το wood and water . Aποκλείεται να μη της αρέσει. (Ναι! Είμαστε σίγουρες!)

και

souver5 κεραμικά σουβέρ με εσώγλυφο ινδιάνικο μοτίβο από πηλό από το κατάστημα ΧΑΡΗΣ ΚΕΡΑΜΙΚΗ στο jamjar φυσικά.

6) ‘Η για τον τοίχο του σπιτιού 

teacherΆντεξε στα δύσκολα έναν ολόκληρο χρόνο. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μία καλή κουβέντα στολισμένη στον τοίχο της;

Διακοσμητικό επιτοίχιο καδράκι σε καμβά από την ami.v.

και

ΚΟΛΑΖ

Ένα καδράκι - ευχή για όλα όσα θα έρθουν... Από εδώ και πέρα ούτε σκοτούρες, ούτε αριθμοί, ούτε πρέπει και δεν πρέπει... μόνο λουλούδια στο κεφάλι. Όπως ακριβώς το εμπνεύστηκε η δημιουργός του Σόρτ Στόριζ.

Τέλος κάτι λίίίίγο πιο ψαγμένο -επειδή απαιτεί συνεργασία με τις υπόλοιπες μαμάδες- είναι όμως τόόόόσο γλυκό..

7) Ένα προσωπικό άλμπουμ με φωτογραφίες από την τάξη και την δασκάλα...  Ζητήστε από τη jamjaroδημιουργό του Memories Items by Mariangela να γράψει στο εξώφυλλο το τμήμα και τη χρονιά και γεμίστε το φωτογραφικές  αναμνήσεις...

albumΑπό εμάς Καλές διακοπές στην αγαπημένη δασκάλα και Καλές βουτιές στα μικρά μας πλασματάκια!