Το jamjar.gr ενώνει τις δυνάμεις του με το δημοφιλές εργαστήρι χειροποίητων ειδών Ασκαρδαμυκτί

 

“Ασκαρδαμυκτί πάει να πει κοιτάζω κάτι χωρίς να ανοιγοκλείνω τα μάτια. Άρα κάτι που να είναι ικανό να παγιδεύσει την προσοχή μου τόσο ώστε να μη θέλω να χάσω την οπτική επαφή. Μπορεί όμως να σημαίνει και κάτι διαφορετικό, όπως την ευκαιρία για δημιουργία που προσφέρει ένας νέος χώρος λίγο πιο πάνω από την πλατεία Εξαρχείων.” Με αυτές τις γραμμές ξεκινάει η παρουσίαση του «Ασκαρδαμυκτί» στην αγαπημένη Popaganda.gr και εμείς δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι και περήφανοι, συμπληρώνοντας πως το jamjar.gr, η μεγαλύτερη πλατφόρμα για ξεχωριστά χειροποίητα προϊόντα, ενώνει τις δυνάμεις του με το Ασκαρδαμυκτί με σκοπό να στηρίξουν από κοινού έμπρακτα την ολοένα και μεγαλύτερη κοινότητα Ελλήνων δημιουργών.

Το εργαστήρι παραδοσιακών τεχνών Ασκαραδμυκτί έχει σκοπό να προωθήσει την  τέχνη του χειροποίητου και να αναδείξει παραδοσιακά επαγγέλματα που συνδυάζουν την τέχνη με την τεχνική. Έτσι, κάθε λάτρης του χειροποίητου, μπορεί να παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια σχεδίου και κατασκευής υποδημάτων, δερμάτινης τσάντας, βιβλιοδεσίας, ξυλουργικής, οργανοποιίας, τεχνολογίας ενδύματος, αλλά και μικρής διάρκειας σεμινάρια εσπαντρίγιας, σανδαλιών, πέδιλων/πλατφόρμας & πορτοφολιών. Με όπλα τους τις σέγες, τα καλαπόδια, τα καλέμια και όλα τα συναρπαστικά εργαλεία τους, οι διακεκριμένοι επαγγελματίες του Ασκαρδαμυκτί δε θα σου μεταδώσουν μόνο τις γνώσεις τους, αλλά θα σε μυήσουν στο θαυμαστό κόσμο του χειροποίητου και θα σε κάνουν να δεις τη ζωή με άλλο μάτι, μέσα από το πρίσμα της της έμπνευσης, της φαντασίας και του πάθους για δημιουργία.

Όπως γράφει στο site και η ιδρύτρια του Ασκαρδαμυκτί, Δέσποινα Μαλλή, “Θέλαμε να φτιάξουμε ένα χώρο όπου οι σπουδαστές θα νιώθουν σαν το σπίτι τους. Να διασκεδάζουν δημιουργώντας και φεύγοντας από εδώ να έχουν εφόδια που θα τους βοηθήσουν να κάνουν μια εναλλακτική καριέρα που θα φέρει τη δική τους σφραγίδα”. Για αυτό και το jamjar.gr δε θα μπορούσε να μην υποστηρίξει το έργο του εργαστηρίου, δίνοντας στους σπουδαστές του τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για την προώθηση και την πώληση προϊόντων online και όταν είναι έτοιμοι να ασχοληθούν επαγγελματικά, να έχουν ένα ξεχωριστό εκπτωτικό πακέτο συνδρομής στο jamjar.gr μόνο για αυτούς! Αντίστοιχα, οι δημιουργοί του jamjar που επιθυμούν να εξελίξουν την τεχνική τους ή ν’ ασχοληθούν με κάποιο νέο είδος, θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν σε επιλεγμένα σεμινάρια του Ασκαρδαμυκτί απολαμβάνοντας σημαντικές εκπτώσεις!

Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν, γιατί τόσο το Ασκαρδαμυκτί όσο και το jamjar έχουν μεγάλη όρεξη για νέα συναρπαστικά πράγματα για όσους αγαπούν τις handmade δημιουργίες!

 

*Το Ασκαρδαμυκτί είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων και τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και δίνει βεβαίωση Σπουδών σε όλα τα αντικέιμενα