Νέα σεζόν και για τους μικρούς μας φίλους: λαχταριστές προτάσεις για το παιδικό δωμάτιο, το στιλ και το σχολείο!

 

school

Όσο και αν επιμένουμε στο ελληνικό καλοκαίρι για πάντα, λίγο τα σχολεία, λίγο οι πρώτες βρόχινες σταγόνες, λίγο το μακρυμάνικο το βράδυ, σιγά σιγά καλωσορίζουμε το αγαπημένο μας φθινόπωρο...

school2

Και καθώς οι ημέρες μικραίνουν και ο χειμώνας μας κλείνει το μάτι, οι μικροί μας φίλοι είναι πανέτοιμοι για νέες περιπέτειες εντός και εκτός σπιτιού. Καινούργια χρονιά, καινούργιοι φίλοι, καινούργιοι στόχοι… και φυσικά καινούργια, χρηστικά, στιλάτα και οικονομικά handmade καλούδια που κάνουν τις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες των μικρών μας ακόμα πιο χρωματιστές ...

Και επειδή εμείς εσάς σκεφτόμαστε, αποτελούν και τα καταλληλότερα δωράκια για τα πιο cool παιδιά , με τις ευχές μας για καλό σχολικό ξεκίνημα...

Για το λιλιπούτειο μαθητικό δωμάτιο:

1. Παιδική custom made καρέκλα κοκκινοσκουφίτσα 

καρεκλα

Ο ρόλος των παιδιών είναι να ζουζουνίζουν μες στο σπίτι και να μας τρελαίνουν με τα νάζια και τις φωνές τους. Έρχεται η στιγμη, όμως, που πρέπει να κάτσουν ήσυχα - ήσυχα και να κάνουν τα μαθήματά τους. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μία καρέκλα αποκλειστικά γι' αυτά, που φωνάζει το όνομά τους;  Κάντε την έκλπληξη στο κοριτσάκι σας, με την παιδική καρεκλίτσα ζωγραφισμένη στο χέρι με οικολογικά υλικά και φυσικά τη λατρευτή κοκκινοσκουφίτσα.

2. Ξύλινη επιγραφή ονόματος

επιγραφή

Οριοθετήστε το χώρο τους με μία χειροποίητη ξύλινη επιγραφή που θα κρεμαστεί έξω από την πόρτα του δωματίου τους και θα γράφει το όνομά τους και θα είναι στο θέμα που θα έχετε διαλέξει εσείς ειδικά για το παιδί σας.

3. Ζωγραφιστά στο χέρι, ξύλινα πομολάκια με ακρυλικά χρώματα

πομολάκια

Για τα αγόρια της παρέας, προτείνουμε αυτό το σετ από χρωματιστά πομολάκια σε χρώματα γαλάζιο και λευκό για να αντικαταστήσουν τα βαρετά λευκά πόμολα της ντουλάπας, που μεταξύ μας δεν έκαναν για το μονάκριβό σας...

Φυσικά διατίθενται και σε πληθώρα χρωμάτων που θα επιλέξετε εσείς.

4. Επιτοίχια θήκη για κοριτσίστικα αξεσουάρ 

θήκη

Για σας δουλεύουμε! Φτάνει πια η ακαταστασία με τα λαστιχάκια, τα κοκκαλάκια και τα τσιμπιδάκια! Όλα είναι συμμαζεμένα και τακτικά και μπορείτε πολύ εύκολα να "εντοπίσετε" αυτό που θέλετε το πρωί που ο θησαυρός σας τρέχει και δε φτάνει για να πάει κουκλάκι στο σχολείο! 

5. Μπλε χειροποίητη ονειροπαγίδα

ονειροπαγίδα

Παγιδεύστε τα κακά όνειρα που ο μύθος λέει ότι θα διαλυθούν με το πρώτο φως της αυγής. Το πλέγμα της ονεροπαγίδας είναι φτιαγμένο από βελονάκι και είναι στολισμένη με υφασμάτινες κορδέλες σε μπλε-μωβ αποχρώσεις και φτερά από τσόχα.

6. Μαξιλάρι "Colorful Wall"

μαξιλάρι

Είναι ιδανικό για να ακουμπίσει το μικρό σας τη μουσουδίτσα του όταν είναι κουρασμένο από το παιχνίδι, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να διακοσμήσει τον καναπέ του σαλονιού σας δίνοντας χρώμα και παιχνιδιάρικη χροιά! Είναι κατασκευασμένο απο βαμβακερό ύφασμα, με γέμιση απο υποαλλεργικό υλικό και οι διαστάσεις του είναι περίπου 35x25cm.

Για τις καθημερινές σχολικές εμφανίσεις και το πρώτο- aftersummer- πάρτυ:

1. Φόρεμα school dots

laik_me

Έχει κάτι ρετρό, πολύ χαριτωμένο και θυμίζει λίγο τα κοριτσάκια με τα λευκά φιογκάκια στα μαλλιά, το μπλε φόρεμα με τις βούλες, με λευκό δαντελένιο τελείωμα και μικρά τριανταφυλλί κουμπάκια, θα εντυπωσιάσει και το κοριτσάκι σας θα ξεχωρίσει για τη φινέτσα και το στιλ του! 

2. Ριγέ φόρεμα

striped

Η μαμά λατρεύει τις ρίγες, το ίδιο και η κόρη! Ριγέ φόρεμα με κουμπάκια κόκκινα κουμπάκια που κλείνουν στην πλάτη για μίνιμαλ και στιλάτες καταστάσεις, για όλες τις ώρες: για το πάρτυ, για τη βόλτα, το σχολείο! (Λιώνουμε!)

3. Στέκα με φιόγκο

λορετα

Ναι, το ξέρουμε ζηλεύετε και θέλετε κι εσείς, αλλά αυτές οι λαχταριστές χειροποίητες στέκες με τους φιόγκους, είναι φτιαγμένες μόνο για μικρές δεσποινιδούλες που θέλουν να ξεχωρίσουν! Sorry!

4. Παιδική τούλινη φούστη

touli

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά νομίζω ότι είναι σαφές ότι μόλις ανακαλύψαμε τη βασίλισσα του πάρτυ. Εσείς έχετε μόνο να διαλέξετε το χρώμα και η μικρή σας πριγκίπισσα να προετοιμαστεί για άπειρες στροφές και φιγούρες!

Και φυσικά για μοναδικά, σχολικά αξεσουάρ:

1. Κασετίνα γιαπωνέζα

giaponeza

Πάνινη κασετίνα που γίνεται ρολάκι και χωράει πανεύκολα σε σχολική και πάσης φύσης τσάντα για να μεταφέρεται στο καφέ, οπουδήποτε τα παιδιά θέλουν να ζωγραφίσουν ή χρειάζεται να μείνουν απασχολημένα 😉

2. Πάνινες κασετίνες με μονόγραμμα

κασετίνες

Πάνινα τσαντάκια - κασετίνες - νεσεσέρ σε σχέδιο και με γράμμα που εσείς θα επιλέξετε για να μείνουν τακτοποιημένα και ασφαλή όλα εκείνα τα μικροπραγματάκια που διατηρούν ήσυχα και χαρούμενα τα μικρά μας πλασματάκια.

3. Καρφίτσα γατούλα

γατούλα

Οι ζουζουνιάρικες τσόχινες φιγούρες ξεσηκώθηκαν για τα καλά και παιχνιδίζουν με ρούχα και αξεσουάρ! Οι τσόχινες γατούλες γίνονται πλέον “ένα” με παλτό, μπλούζες, σκουφάκια τσάντες… και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Μπορείτε να παίξετε κι εσείς μαζί, επιλέγοντας το χρώμα της αρεσκείας σας τόσο για την τσόχα όσο και για τη βελονιά του περιγράμματος

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!