Η μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού μέσα από χειροποίητες κατασκευές

greek summer cover

Όποιο μέρος της Ελλάδας και να έχεις επισκεφτεί και σε όποια παραλία να έχεις λιώσει με τις με τις φίλες σου κάτω από τον ήλιο σίγουρα έχεις ζήσει λίγη από την μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού.
Ξέρεις ποια λέω, αυτή που περιγράφεται σε τραγούδια που ακούμε αργά το βράδυ σε κάποιο κλαμπ του νησιού ενώ πίνουμε δροσερά κοκτέηλ. Βουτιές σε καταγάλανα νερά, ηλιοθεραπεία σε κρυφές αμμώδεις παραλίες, ψητό ψάρι δίπλα στη θάλασσα και παγωμένες φέτες καρπούζι σε κάποιο μπαλκόνι που βλέπει το Αιγαίο είναι μόνο μερικές από τις στιγμές που ανυπομονούμε να ζήσουμε κάθε φορά.

Το μπλε της θάλασσας, οι ομορφιές των ελληνικών νησιών και οι ιστορίες που έχουν γραφτεί σε κάποια παραλία αργά το βράδυ μετουσιώνονται σε τραγούδια, ταινίες αλλά και αξεσουάρ. Όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες εμπνέουν δημιουργούς σε όλο τον κόσμο και έτσι μπορείς να κουβαλάς μαζί σου ανά πάσα στιγμή τις αναμνήσεις σου.

Κρεμαστά για το λαιμό με στοιχεία που θυμίζουν θάλασσα, σκουλαρίκια στα χρώματα του βυθού και δαχτυλίδια που έχουν φτιαχτεί από βότσαλα νησιών είναι μόνο μερικά από τα αξεσουάρ που θα βρεις στο jamjar.

Αφου βάλεις να ακούσεις το απαραίτητο τραγούδι για να μπεις στο κλίμα, κάνε μια βουτιά (see what i did there) στον μαγικό *και καλοκαιρινό* κόσμο του jamjar για να βρεις το αξεσουάρ για σένα ή το σπίτι σου που θα κλειδώσει μέσα του τις φετινές σου αναμνήσεις.

greeksummer4a

  • Kολιέ με θέμα τη Σαντορίνη, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο αποκλειστικά από την jege με concept την Ελλάδα σε τέσσερα χρώματα. Πρωτότυπο σχέδιο  από το jamjarοκατάστημα jege handmade jewels στα 12 ευρώ.
  • Unisex ρυθμιζόμενο χειροποίητο βραχιόλι με σχήμα διάφορα ελληνικά νησιά (στη φωτογραγία απεικονίζεται η Θάσος), μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε από τα 14 διαθέσιμα χρώματα. Το βρίσκεις στο jamjarκατάστημα projectaki στα 17 ευρώ.
  • Κολιέ με καραβάκι, φτιαγμένο από θαλασσόξυλο που βρίσκει η δημιουργός του jamajarοκαταστήματος Lenti handcrafted jewelry.Το ιστίο του είναι από ασήμι 925 ενώ το πανάκι είναι πλεγμένο κόμπο κόμπο με την τεχνική του μακραμέ. Η τιμή του είναι στα 24 ευρώ.
  • Δαχτυλίδι φτιαγμένο στο χέρι από ασήμι 925 και τσιμέντο. Η Ικαρία έχει δύο "χούφτες" η μια από τις δυο έχει μέσα τσιμέντο. Το βρίσκεις στο jamjarοκατάστημα Jocean στα 36 ευρώ.
  • Σακίδιο πλάτης βασισμένο στο παραδοσιακό σχέδιο του τορβά σε Boho στιλ με σχοινί φυσικό γιούτα. Το βρίσκεις στο jamjarοκατάστημα lovely hand creations στα 45 ευρώ.
  • Κολιέ από τη σειρά summer breeze, η οποία έχει ως βασικό της στοιχείο φυσικά κοχύλια, αχινούς και κοράλλια μαζεμένα από παραλίες, τα οποία μετατρέπονται σε στοιχεία από ορείχαλκο ή ασήμι. Το συγκεκριμένο έχει αχινό από επιχρυσωμένο ορείχαλκο και αλυσίδα αλουμινίου. Θα το βρεις στο jamjarοκατάστημα ΚάτιΝα. Π handmade creations.

greek summer home

  • Τρισδιάστατο καδράκι φτιαγμένο με άμμο και διακοσμημένο με κοχύλια και αστερίες για να φέρεις το καλοκαίρι σπίτι σου. Θα το βρεις στο jamjarοκατάστημα Ifihandicraft στα 13 ευρώ.
  • Υψηλής ποιότητας ψηφιακή εκτύπωση σε φωτογραφικό επαγγελματικό χαρτί με θέμα την κυκλαδίτικη τέχνη σε μαύρη κορνίζα. Θα το βρεις στο jamjarοκατάστημα GkCollage στα 15 ευρώ.
  • Μαξιλάρι (ιδανικό για τις μεσημεριανές σιέστες στον καναπέ) με κεντημένο στο χέρι έναν φάρο σε αποχρώσεις του μπλε με κόκκινες λεπτομέρειες. Θα το βρεις στο jamjarοκατάστημα fani g στα 20 ευρώ.