Επιλεγμένες jamjaroεκπτώσεις για να προλάβεις να βάλεις στη βαλίτσα σου τις πιο λαχταριστές χειροποίητες δημιουργίες

salea

Είναι γεγονός! Μπορεί η αρχή του να ήταν ολίγον τι ζόρικη, όμως, το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και η απόσταση από τις καλοκαιρινές σου διακοπές ολοένα και μικραίνει. Και φυσικά, πώς αλλιώς θα μπορούσε το κέφι να απογειωθεί λίγο πριν κλείσεις τη βαλίτσα, παρά προσθέτοντας φρέσκιες, δροσερές, καλοκαιρινές, stylish αγορές της τελευταίας στιγμής σε τιμές τόσο χαμηλές που καθόλου τύψεις δε θα νιώσεις, παρά μόνο χαρά και άκρατο ενθουσιασμό (ξέρεις, γράφουμε για εκείνες τις φανταστικές στιγμές/ημέρες/απογεύματα κτλ που τρέχουμε να ψωνίσουμε τα τελευταία και μετά η φάση είναι λίγο πολύ 'βγάζουμε από σακούλα, θαυμάζουμε απόκτημα, βγάζουμε καρτελάκι, βάζουμε βαλίτσα!).

Η φανταστική, λοιπόν, ομάδα του jamjar, που ακόμη βαλίτσες δεν έχει ξεκινήσει να φτιάχνει, γιατί , φυσικά, πρώτα οι πελάτες μας και μετά εμείς, βεβαίως-βεβαίως, έκανε τη γνωστή βόλτα στα ξεχωριστά μας jamjarstore και επέλεξε για εσένα τις πιο λαχταριστές χειροποίητες δημιουργίες στις πιο φανταστικές τιμές! Ανά είδος, λοιπόν, και ανάγκη – yours, enjoy :-))

Εντυπωσιακά χειροποίητα σανδάλια για όλες τις ώρες στο νησί

mybling_sandals

Elegant Chic μοναδικά σανδάλια σε τιρκουάζ και κοραλί χρωαματισμούς από τη mybling για τους λάτρεις του Boho και του Ethnic style

lachiavemagica_sandals

Ζουμερά, μπουγιόζικα, χαρούμενα χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια στολισμένα με σουέντ κορδέλα πέρλες και ένα μεγάλο γαλάζιο λουλούδι από τη La Chiave Magica

Μοναδικά handmade Fashion items για τις πιο αέρινες και άνετες καλοκαιρινές εμφανίσεις

sorts_thavgo

Δροσερό, άνετο, με εντυπωσιακό print που θυμίζει καλοκαίρι! Οι thavgo προτείνουν να το φορέσεις με flatforms και ένα μονόχρωμο τοπ για πρωινά looks και με ένα κροπ τοπ και boho σανδάλια για τα βράδια των διακοπών.

ebrime_forema_thavgo

Βαμβακερό φόρεμα με κρόσσια από τις thavgo, ιδανικό για all day looks στην πόλη αλλά και στις διακοπές! Κολακεύει για κάθε σωματότυπο!

ortanisa_meyeia

Φόρεμα - καφτάνι 'Ορτανσία' από τη Meγeia σε γαλάζιο χρώμα με διακοσμητικό φινίρισμα στο μπροστινό μέρος. Βαμβακερό ύφασμα με κεντημένα ινδικά σχέδια. Μια απλή, αλλά στυλάτη επιλογή για τις πρωινές και απογευματινές βόλτες στα σοκκάκια του νησιού.

parika_xeiropoiito_forema_meyeia

"Πάπρικα" γλυκιά και πικάντικη... Ό,τι πρέπει για μια ρομαντική βραδινή εμφάνιση
Κόκκινο φόρεμα από τη Meγeia μέχρι το γόνατο, με άνοιγμα στην πλάτη και λεπτομέρειες από εκρού δαντέλα.

Πρωτότυπα χειροποίητα αξεσουάρ που θα αναδείξουν ακόμη και το πιο απλό outfit

monadiko_xeiropoiito_foulari_studio_bonelli

Φουλάρι πράσινο, μακρόστενο με χειροποίητο τελείωμα από σχοινί και ξύλινα στοιχεία.
Ανήκει στη σειρά Fashion
του Studio Boneli και είναι το πιο άνετο φουλάρι που έχεις φορέσει ποτέ, καθώς τα ξύλινα στοιχεία του, το κρατάνε σταθερό όπου επιλέξεις εσύ!

xeiropoiito_neseser_paralias_quesera

Χειροποίητο πετσετέ νεσεσέρ παραλίας σε τρεις καλοκαιρινές αποχρώσεις για να ταιριάξει με το μαγιό σου! 100% βαμβακερό ύφασμα. Διαθέτει αδιάβροχη εσωτερική επένδυση και πλένεται στο πλυντήριο. Κλείνει με φερμουάρ. Διαθέσιμο σε κίτρινο, μωβ και γαλάζιο από το jamjarstore Que Sera

Ξεχωριστά χειροποίητα κοσμήματα που θα μαγντίσουν τα βλέμματα και θα σε κάνουν να ανακαλύψεις τον πιο γοητευτικό και συναρπαστικό εαυτό σου!

thunder_lines_necklace_limelight

Χειροποίητο κόσμημα "Thunder Lines" από τη συλλογή "Geometrical Cocktail" της Limelight Το κολιέ είναι κατασκευασμένο στο χέρι από πολυμερή πηλό με ειδικές τεχνικές και κατάλληλη επεξεργασία! Έχει ιδιαίτερο design και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας!

greece_inspired_handmade_necklace_demi

Eye catching statement necklace από τη Demi *handmade* Bijoux, ένα ιδιαίτερο κολιέ στα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού, μπορεί να απογειώσει ένα totally white outfit και να του προσδώσει απαράμιλλο στυλ και άποψη.

projectaki

Τι καλύτερο από το να κρατάς κοντά στην καρδιά σου το αγαπημένο σου νησί, φορώντας το ξεχωριστό κολιέ από το jamjarstore projectaki ;;; Εεεε, τι;;;