Delicious Friday / προσφορά

delicious friday

Μία Παρασκευή το μήνα και μόνο για τη συγκεκριμένη Παρασκευή, θα μπορείς να βρίσκεις 3 χειροποίητες μοναδικές δημιουργίες από το www.jamjar.gr σε μισή τιμή και μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα των δημιουργών μας που κάνουν την προσφορά! Είναι με λίγα λόγια αυτό που λέμε Delicious Friday!

Η Delicious Friday για τον Οκτώβριο είναι η ερχόμενη, στις 17 του μηνός. Οπότε, αν λιγουρεύεσαι κάποια από τις 3 δημιουργίες των καταστημάτων Regina Trifeau, Maria Kalaoglou Athens και QueenAndEye, στήσου στον καναπέ σου την Πέμπτη τα μεσάνυχτα και μόλις το ρολόι δείξει 00.00 , βάλτη στο καλάθι σου και θα την κάνεις δική σου με 50% έκπωση!!!

χειροποίητα_σκουλαρίκια_κρεμαστάΤα  επίχρυσα σκουλαρίκια Cherry tree blossom από Maria Kalaoglou Athens μόνο για την Παρασκευή θα τα βρεις από 30€, 15€!

χειροποίητο_βραχιόλι_jamjarΤο χειροποίητο βραχιόλι black-gold από τη δημιουργό των QueenAndEye θα τo βρεις με 7,50€ από 15€!μακρύ_κολιέ

...και με πολλή αγάπη από τη Regina Trifeau το χειροποίητο κολιέ της φωτογραφίας (runes) με αρχική τιμή 40€ μόνο την Παρασκευή μπορείς να το αγοράσεις από το www.jamjar.gr  με 20€!

jamjar tip: μην ξεχνάς, ότι μέχρι και τις 20.10, τα μεταφορικά είναι δωρεάν!