Tι καινούργιο θα αγοράσεις φέτος για να ανανεώσεις το εξοχικό σου;

2Το συναίσθημα του να υπάρχει ένα δεύτερο σπίτι σου, οπουδήποτε μακριά από το πρώτο, λογικά πρέπει να 'ναι κάπως σαν την ευτυχία. Είναι ωραίο να ξέρεις πως ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να φύγεις και να πας εκεί που ενδεχομένως πέρασες τα παιδικά σου καλοκαίρια, γνώρισες τον έρωτα της ζωής σου, έμαθες μπάνιο ή ποδήλατο, έφαγες για πρώτη φορά παγωτό και δημιούργησες τις πρώτες φιλίες.
Εάν το επιτρέπει η απόσταση και το εξοχικό σου είναι κοντά στο σπίτι σου και προσφέρεται και για ολιγοήμερες εκδρομές, τότε ναι οι φίλοι σου σε αγαπούν ένα τσακ παραπάνω και haters gonna hate - που λέει και η Taylor Swift.
Άσε δε που πρέπει να αποδεχθούμε πως είσαι και εσύ από τους τυχερούς που ξέρουν που θα βρίσκονται το Δεκαπενταύγουστο, που δε χρειάζεται να κλείσουν δωμάτια, ενδεχομένως ακτοπλοϊκά 1-2 μήνες πριν και να ταλαιπωρηθούν σε ξένα μαξιλάρια και σεντόνια, τις ημέρες που όλη η χώρα ξενοκοιμάται.
Και επειδή το ξέρω, το αγαπάς αυτό το σπίτι έχουμε βρει όλα όσα θα χρειαστείς για να το ανανεώσεις φέτος!

Summer Menu

3
Πιατάκι του γλυκού, πιατάκι του φρούτου ή της σαλάτας και ποτήρι νερού για τη μαστίχα και κουταλάκι του γλυκού, πιρούνι του φρούτου και ποτήρι για καφέ ή για κρασί ή για χυμό ή παγωτό ή και για αυτοσχέδια κοκτλέιλ. Ναι, και στα εξοχικά όλο τρώμε. Γιαμ μαμ. Πολύχρωμα σκεύη, κουτάλες, μαχαιροπίρουνα, ποτήρι όλων των ειδών -αλήθεια-, ή πιάτα με σχέδια, ένα μείγμα διαφορετικών και ετερόκλητων πραγμάτων που μπορεί να μην είναι ακριβώς σετ ή να λείπουν κομμάτια του. Δεν πειράζει όμως. Δεν υπάρχουν τέτοιοι κανόνες στις διακοπές και το "savoir vivre" το καλοκαίρι, χαλαρώνει και αυτό μαζί σου. Εάν αποφασίσεις να προσθέσεις κάτι στη συλλογή αυτή, ξεκίνα με τα πιάτα. Μπορείς να βρεις πολύ ωραία σερβίτσια! Στη συνέχεια, μπορείς να ψάξεις για ποτήρια σε ένα ύψος που θα είναι πρακτικά για όλες τις χρήσεις, χρωματιστά κύπελλα παγωτού και ένα ξύλο κοπής που θα είναι χρήσιμο για φρούτα και λαχανικά!

ξυλο

Τι ώρα είναι, δε θα ρωτήσω γιατί η ζωή είναι ωραία.
Ούτε εσύ θα ρωτήσεις - κακά τα ψέμματα - στις διακοπές χάνουμε τις ώρες και όταν έχουμε χαλαρώσει πραγματικά χάνουμε και τις μέρες. Άρα ναι, το ρολόι στο χέρι μας, σταματάμε να το φοράμε από τις πρώτες ημέρες των διακοπών μας. Για ένα σημείο αναφοράς όμως, καλό είναι να υπάρχει ένα ρολόι τοίχου, έστω και διακοσμητικό που ταιριάζει με όλα τα στυλ design και στους περισσότερους χώρους του σπιτιού. Και όταν θα περνάνε οι ώρες και θα περνάς όμορφα με τους δικούς σου ανθρώπους, θα δημιουργείς νέες αναμνήσεις και θα γεμίζεις μπαταρίες για την επόμενη σεζόν! Μην ξεχάσεις λοιπόν να κρεμάσεις την προειδοποιητική πινακίδα σε περίοπτη θέση, για να τους το θυμίζεις - life is good.

unnamedΒεράντα Time

Μία από τις αγαπημένες συνήθειες του καλοκαιριού - οι βραδιές που περνάς στη βεράντα! Με επιτραπέζια, χαρτιά ή απλά πολύωρες συζητήσεις, διασκεδάζεις, οργανώνεις τις επόμενες εξορμήσεις και αναλύεις και σκέφτεσαι και αγναντεύεις και ...κατάλαβες ακριβώς για πότε μιλάω! Δημιούργησε ατμόσφαιρα με το φωτισμό αυτές τις καλοκαιρινές βραδιές, με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Πρόσθεσε στο τραπέζι της βεράντας σου ένα μικρό χειροποίητο φωτιστικό που είναι vintage και ταιριάζει με τα περισσότερα στυλ διακόσμησης. Plus Info - είναι τόσο όμορφο που θα το μετακινείς και μέσα στο σπίτι, σίγουρα!

4

Όποιες αλλαγές και αν κάνεις, το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά! Ας το απολαύσουμε!