Γιορτή της μητέρας 2018: Προετοιμάσου κατάλληλα διαλέγοντας ένα μοναδικό δώρο για τη μαμά σου!

Στην περίπτωση που το έχεις ξεχάσει, το jamjar είναι εδώ για να σου θυμίσει ότι πλησιάζει η ημέρα που γιορτάζουν όλες οι μαμάδες του κόσμου!

Η γιορτή της μητέρας είναι κινητή γιορτή και στις περισσότερες χώρες του κόσμου γιορτάζεται τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Για το 2018, λοιπόν, η γιορτή της μητέρας "πέφτει" την Κυριακή 13 Μαΐου, που σημαίνει ότι έχεις αρκετό χρόνο για να προετοιμάσεις την ωραιότερη έκπληξη για την μαμά σου.

Όσο μακριά ή κοντά κι αν βρίσκεστε, προσπάθησε εκείνη την ημέρα να της δείξεις με κάθε τρόπο ότι έχεις αναγνωρίσει καθετί που απλόχερα σου έχει προσφέρει. Το πόσο σημαντικό θα είναι αυτό για την ίδια είναι αυτονόητο και φανταζόμαστε ότι το ξέρεις καλύτερα. 😉 Αυτό που μπορεί να μην έχεις σκεφτεί, όμως, είτε είστε μακριά είτε κοντά, είναι ότι μπορείς να την εκπλήξεις ευχάριστα με ένα ξεχωριστό δώρο από το jamjar που θα της παραδώσει στην πόρτα της o courier και θα την κάνει να χαμογελάει για μέρες. Surprise!!!

Δες παρακάτω διαφορετικές προτάσεις δώρων φτιαγμένες ειδικά για μαμάδες! <3

Βραχιόλι μαμάς, Sugapop Jewelry, 33€

Στεφανάκι - Μπάλα για τη μαμά, Lifelikes, 15€

Κολιέ "Μητέρα", Όνος Κόσμημα, 13€

Μπρελόκ μαμά, Marilyda, 15€

Βραχιόλι " Σ'αγαπώ μαμά", Ακατέργαστο, 28€

Άλμπουμ για φωτογραφίες, artncreate, 22.50€

Καδράκι σε καμβά, ami.v, 15€

Κρέμα προσώπου, Bee Naturalles, 15.50€

Βραχιόλι μαμά, The craftroom, 12.50€

Καδράκι μαμά, Pink Flamingo, 22.50€

Shopping bag, LightBlue_Prints & Gifts, 18€

Τέλος, μη παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά στα κολιέ με οικογένεια, κολιέ για τη μαμά και βραχιόλια για να διαλέξεις το καλύτερο δώρο για την αγαπημένη σου μαμά !