Γιορτή της μητέρας : 10 + 1 Προτάσεις ξεχωριστών δώρων για τη μία και μοναδική μας μαμά!

Από τα παιδικά μας χρόνια προετοιμαζόμασταν ημέρες πριν για την γιορτή της μητέρας. Από το νηπιαγωγείο ακόμα ετοιμάζαμε οποιασδήποτε μορφής χειροτεχνία για να κάνουμε μία #SUPERWOW έκπληξη στη μαμά μας. Πολλές φορές βέβαια, ας είμαστε ειλικρινείς, το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Παρόλα αυτά, τουλάχιστον η δική μου μαμά πάντα φαινόταν να απολαμβάνει κάθε χειροτεχνία σαν να ήταν έργο τέχνης και πάντα τις καμάρωνε και τις διακοσμούσε στο πιο εμφανές σημείο του σπιτιού!

Έτσι και φέτος, καθώς πλησιάζει η ημέρα που είναι αφιερωμένη σε εκείνη, είναι η ευκαιρία σου να της δείξεις και πάλι με τον τρόπο σου πόσο σημαντική είναι για εσένα και πόσο την ευχαριστείς που είναι πάντα εκεί όταν την χρειάζεσαι. Μια μικρή έκπληξη είναι αρκετή για τη γυναίκα που θα έκανε τα πάντα για εσένα και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε Τ Α  Π Α Ν Τ Α.

Για εσένα, λοιπόν, η ομάδα του jamjar έψαξε και βρήκε 10 + 1 μοναδικές προτάσεις χειροποίητων δώρων για να επιλέξεις εκείνο το ένα, που θα την εντυπωσιάσει, θα την συγκινήσει και θα την κάνει να ξεχάσει κάθε πίκρα που της έχεις χαρίσει!

 

Αρωματικό μαξιλάρι - Best mom in the world, 16,50€

Κολιέ Μαμάς 2 Κορίτσια & Σπιτάκι, 39€

Ξύλινο διακοσμητικό δωράκι, 11€

Βραχιόλι μακραμέ με το σύμβολο της μητέρας, 12,50€

Εσπαντρίγιες, 62,50€

Τετράδιο συνταγών, 23,50€

 

Καλοκαιρινή τσάντα με γεωμετρικά σχέδια, 40€

Top, 45€

Banner - γιορτή της μητέρας, 11,50€

Βραχιόλι "μαμά", 15,50€

Κούπα Mother's Day, 9€