Αφιέρωμα δέρμα: τα πιο stylish χειροποίητα αξεσουάρ και κοσμήματα από το πιο παλιό υλικό ένδυσης

δερμαΔεν είναι απλά ένα ακόμη υλικό. Είναι το πιο παλιό υλικό που χρησιμοποίησε για να ντυθεί ο άνθρωπος. Ανάλογα με την επεξεργασία που θα του γίνει, μπορεί να δείχνει γυαλιστερό ή ματ, λείο ή ανάγλυφο, μαλακό ή τραχύ. Το δέρμα δεν έχει μόνο εντυπωσιακή εμφάνιση και ξεχωριστή υφή αλλά και χαρακτηριστική μυρωδιά, ικανοποιώντας περισσότερες από τις αναμενόμενες αισθήσεις.

ζώνη

Ευέλικτο και πρακτικό, θεωρείται λανθασμένα ένα κατεξοχήν χειμερινό υλικό, διότι ακόμα και σε υψηλότερες θερμοκρασίες μπορεί και αναπνέει. Η ανθεκτικότητά των δερμάτινων αξεσουάρ είναι παροιμιώδης, με αποτέλεσμα να μας συντροφεύουν για μια ζωή, αν τους φερθούμε με στοργή και αγάπη.

βραχιόλι

Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για τη συντήρησή τους, απλά να θυμόμαστε να τα καθαρίζουμε που και που, να μην τα αποθηκεύουμε σε πλαστικές θήκες και να μην τα φέρνουμε σε επαφή με αρώματα, λακ, αντηλιακά και κάθε είδους χημικό spray.

solful

mariana

dounia

Τα δερμάτινα αξεσουάρ μπορούν να ενταχθούν σε πολλά ενδυματολογικά contexts, προσδίδοντας άλλο ύφος κάθε φορά. Το δέρμα, από μόνο του, είναι δεμένο άρρηκτα με την επανάσταση, την wild διάθεση και τις rock επιρροές, όμως οι δερμάτινες τσάντες και οι ζώνες δείχνουν συνήθως εκλεπτυσμένες και σοφιστικέ.

boneli

Όσο για τα δερμάτινα κοσμήματα, αυτά είναι ακόμη πιο ξεχωριστά, διότι επάνω τους αποτυπώνεται η διάθεση του δημιουργού να πειραματιστεί με τις απεριόριστες δυνατότητες του υλικού.

tsanta

kolie_derma

mini_ipad_case