10+1 τάσεις για τα κοσμήματα που θα φορεθούν περισσότερο το φθινόπωρο/ χειμώνα 2017 -2018

Ξεφυλλίσαμε τα μεγαλύτερα περιοδικά, παρακολουθήσαμε πασαρέλες από τους πιο γνωστούς Οίκους μόδας, κάναμε την έρευνά μας και σου παρουσιάζουμε τα πιο hot trends που θα δεις με τα ματάκια σου τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

1.Ανακυκλωμένα υλικά

Καθημερινά αντικείμενα που δεν πάει το μυαλό σου, ξαναχρησιμοποιούνται σε δημιουργικές συνθέσεις και το αποτέλεσμα είναι κοσμήματα που προκαλούν θαυμασμό και ερωτήσεις (τύπου; Από τι είναι λέει αυτό;;; Ναι, ναι! Από κάψουλες καφέ).

κολιέ από κάψουλες καφέ, denou 28,50€

Αν είσαι και εσύ φαν του recycling art, μπορείς να κάνεις μια επίσκεψη στο page της denou και να βρεις μια μεγάλη ποικιλία από πραγματικά ξεχωριστά κοσμήματα.

 2.Μονογράμματα

Πήγαν και ήρθαν στις πασαρέλες: χρυσά, αφαιρετικά ή απαστράπτοντα τα μονογράμματα πάντα τα αγαπούσαμε, αλλά φέτος θα είναι άλλο πράγμα.

Ασημένιο Μονόγραμμα με Πολύτιμους Λίθους, PRECIOUS, 52,50€

Αν λατρεύεις να φοράς κοσμήματα πιο "προσωπικά", στο jamjar έχουμε μεγάλη ποικιλία από κολιέ με όνομα ή μονογράμματα για όλα τα γούστα!

3.Πρωτότυποι, υπερμεγέθεις κρίκοι

Οι κρίκοι έχουν επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο και φέτος θα τους δεις ιδιαίτερους να ξεφεύγουν από τους κλασσικούς αλλά να διατηρούν την επιβλητικότητά τους και να συμπληρώνουν το look μίας γυναίκας με αυτοπεποίθηση.

''Red cords'' earrings, Georgia Koutrα Jewellery, 45€

Για αυτό και στο jamjar τους έχουμε αφιερώσει δική τους ξεχωριστή σελίδα "Σκουλαρίκια Κρίκοι" . Διάλεξε το στυλ που σου αρέσει από μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και υλικά και χάρισε ένα stylish touch στο καθημερινό σου look!

4.Σύμβολα

Τα φετινά κοσμήματα φαίνεται να κρύβουν κάποιο μυστικό. Κοσμικά σύμβολα και μυστικιστικά στοιχεία σε δαχτυλίδια, κολιέ και σκουλαρίκια.

δαχτυλίδι με το χέρι της Φατιμά, marsmallow jewels, 5,50€

Για περισσότερα κοσμήματα με το χέρι της Φατιμά κάνε κλικ εδώ.

5.Νeo - pearls

Η πέρλα είναι σύμβολο θηλυκότητας και αξία αδιαπραγμάτευτη στα χρόνια. Η κλασσική, όμως, κατά τα άλλα πέρλα στη σεζόν που έρχεται θα συνδυαστεί με απροσδόκητα υλικά και μοντέρνα σχέδια με ανατρεπτικά αποτελέσματα που - εμάς τουλάχιστον- μας αρέσουν πολύ!

Δαχτυλίδι από διαφανές,μαύρο καουτσούκ και πέρλες, denou, 13€

Αν αγαπάς τις πέρλες ή αν σου αρέσει να συνδυάζεις το κλασσικό με το πιο μοντέρνο στυλ, κάνε κλικ και διάλεξε το κόσμημα με πέρλα που σου ταιρίαζει και θα αναδείξει καλύτερη τη θήλυκή σου πλευρά.

6.Σκουλαρίκια chandelier

Eδώ, στα συγκεκριμένα που προτείνουμε εμείς θα δεις και μία άλλη μεγάλη τάση της σεζόν 17-18, το τιρκουάζ χρώμα. Για τα σκουλαρίκια που θυμίζουν πολυέλαιο δεν έχουμε να πούμε πολλά. Θα τα δεις και φέτος πολύ και μάλιστα με ημιπολύτιμους ή πολύτιμους λίθους να λαμποκοπούν από μακριά.

Σκουλαρίκια πολυέλαιος μαύρο - γαλάζιο, CHASE THE SUN contemporary jewellery, 24€

Αν σου αρέσουν γενικά τα σκουλαρίκια που κάνουν αίσθηση, ρίξε μια ματιά σε όλα μας τα κρεμαστά σκουλαρίκια  αλλά και στα σκουλαρίκια πολυελαίους. Είναι σίγουρο πως θα βρεις αυτό θα σου πάρει το μυαλό!

 7.Αλληλοσυμπληρωματικά σκουλαρίκια

Την καταπιεστική συμμετρία των σκουλαρικιών την έχουμε αποχαιρετήσει από προηγούμενους κύκλους επεισοδίων. Ε! Φέτος, θεωρούμε πια κατεστημένο τα διαφορετικά σκουλαρίκια και τα αγοράζουμε εντελώς απενεχοποιημένα!

Σκουλαρίκια ασήμι 925 , Κλαδάκι, Βy Myrsini, 41,50€

Αν θέλεις να δεις και άλλα σκουλαρίκια στο ίδιο ύφος κλικ στο page της By Mirsini.

 8.Party

Το μεταλιζέ, σε παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ είναι hot. Για τις λιγότερο τολμηρές που δύσκολα θα μας δεις με total λαμέ outfit, προτείνουμε μικρές πινελιές party διάθεσης και γκλαμουριάς!

Μεταλλιζέ Παραλληλόγραμμα Σκουλαρίκια με Αιματίτη, Demi *handmade bijoux*, 15,50€

 9.Κλειδιά

Στην κορυφή των charts, η Αναγέννηση του κλειδιού. Χρυσό, με στρας, σε σκουλαρίκι, κρεμαστό, μεγάλο ή μικρό θα σου ανοίξει όλες τις πόρτες της μόδας (cheesiness alert).

κρεμαστό κλειδί, jam, 9€

10.Ear cuffs

Back to 90s! Τα cuffs είθισται να καταλαμβάνουν μεγάλη έκταση του αυτιού. Τα είδαμε πέρσι σε fashion - bloggers και δειλά - δειλά σε αυτάκια μοδάτων κοριτσιών. Φέτος θα πρωταγωνιστήσουν. Όσο πιο ιδιαίτερα, τόσο το καλύτερο.

 

Cuff, My RIO by Evinhia, 13€

Φυσικά, αν αγαπάς τα πιο ιδιαίτερα σκουλαρίκια στο jamjar θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από Ear climbers άλλά και Ear Jackets .

11.Out of the ordinary κολιέ

Ογκώδη, "μπουγιόζικα", βαριά κολιέ. Είτε πρόκειται για κρεμαστά με τεράστια μοτίφ, είτε για κοντά, μεγάλα κολιέ γλυπτά που θυμίζουν έργα τέχνης, θα τα δεις να "παίζουν" πολύ και να κλέβουν την παράσταση.

Μακρύ κολιέ στοιχείο δερμάτινο κέρατο, Lilo Accessories, 39€

Για να δεις όλα μας τα κοσμήματα κάνε κλικ εδώ.

Μπορείς, όμως, να χαζέψεις μόνο τα κολιέ, τα σκουλαρίκια, τα δαχτυλίδια ή τα βραχιόλια. Enjoy the ride!