SUPER DELICIOUS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ #koumpara_2015

Γίνε η κουμπάρα της χρονιάς!!

jamjar_yesido_funkmartini_koumpara_2015

 

Υποδεχόμενες τη νέα σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2015 και γνωρίζοντας πως βρισκόμαστε στην απαρχή ενός ακόμη ετήσιου μαραθωνίου καλοκαιρινών και δροσερών γάμων, ξεκινήσαμε ως ομάδα να συζητάμε σχετικά (έτσι κάνουμε εμείς!) και μετά από πολλή κουβέντα, αποφασίσαμε πως όλα καλά με τη νύφη και το γαμπρό, θα ζήσουν σίγουρα τη μεγάλη τους ημέρα με δόξες και τιμές, όμως, έφτασε πλέον η ώρα κάποιος να μιλήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και για έναν ακόμη σημαντικότατο πρωταγωνιστή της γαμήλιας γιορτής!

Ξέρεις, εκείνη τη αγαπημένη, αδερφική συνήθως φίλη που ‘τρέχει’ μαζί με τη νύφη για τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος, τη στηρίζει, την αντέχει και ζει μαζί της κάθε στιγμή αγωνίας, λαχτάρας, άγχους, ενθουσιασμού και γνήσιας χαράς; Ε, αυτή! Για όλους τους παραπάνω λόγους και πολλούς ακόμη αν το καλοσκεφτείς, αυτό το καλοκαίρι ρίχνουμε τα φώτα στον αφανή ήρωα της γαμήλιας γιορτής, την κουμπάρα! Αν ετοιμάζεσαι, λοιπόν και εσύ να γίνεις σύντομα μια άξια κουμπάρα, pay attention!

koumpara2

Φέτος, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Funkmartini, τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης υπηρεσιών ομορφιάς και περιποίησης και το Yes-i-do, το Νο 1 wedding portal με σκοπό να βρούμε και αναδείξουμε την πιο ξεχωριστή κουμπάρα της σεζόν, προσφέροντάς της ένα υπέροχο fashion & beauty ταξίδι πριν τη μεγάλη μέρα!! Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της #koumparas_2015, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 3/6/2015.

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 25/5. Κατά τη διάρκεια αυτής, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό στέλνοντας μας μια φωτογραφία σας και απαντώντας σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, μέσα από το οποίο θα μοιράζεσαι μαζί μας την ιστορία σας, εξηγώντας τι κάνει τη φιλία σας με τη νύφη λαχταριστή και περιγράφοντας την πιο funk ανάμνησή σας.

Στη συνέχεια και στην αρχή της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού που ξεκινά την Τρίτη 26/5, οι φιναλίστ κουμπάρες του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μέσα από τα Social Media, ενώ οι ξεχωριστές τους ιστορίες θα δημοσιευθούν στο Yes-i-do.gr. Από την Τρίτη 26/5 και μέχρι την Τρίτη 02/6, οι φίλοι της Funkmartini, του jamjar.gr και του Yes-i-do θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ιστορία και να αναδείξουν μέσω Facebook likes και ειδικώς αναρτημένου album την #koumpara_2015. Η νικήτρια θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 3/6.

Για τη μεγάλη μέρα, η #koumpara_2015 θα κερδίσει το πιο λαχταριστό και εντυπωσιακό handmade outfit (ρούχο, αξεσουάρ & κόσμημα) της επιλογής της από το jamjar.gr, ενώ η Funkmartini θα αναλάβει το ολοκληρωμένο beauty treatment της! Το μοναδικό αυτό πακέτο δώρων θα ολοκληρωθεί με μια επαγγελματική φωτογράφισή της με το νέο της look, για να θυμάται με ακόμη περισσότερη αγάπη και χαρά τη μεγάλη μέρα!

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!