Θες ένα δωράκι; Οδηγός επιβίωσης για να διαλέξεις το σωστό δώρο για την γυναίκα ή την κοπέλα σου!

Ξεκινά η περίοδος του χρόνου με τις πολλές γιορτές. Σε περίπτωση που έχεις κοπέλα ή γυναίκα, οργανώσου. Να θυμάσαι ότι η Σία είναι Αθανασία, η Τώνια Αντωνία. Και πέρνα το στο ημερολόγιο σου. Όχι, σε λίγο. Τώρα! Γιατί μετά θα το ξεχάσεις. Και πέρνα και τα γενέθλια και την ημέρα επετείου, να είσαι κομπλέ. Έτσι, έχεις περάσει τον μεγαλύτερο κίνδυνο που αντιμετωπίζει κάθε άντρας, να ξεχάσει κρίσιμη ημερομηνία. Θυμηθείτε τι έπαθε ο Στέφανος, που δεν θα το έκανε ποτέ αυτό, αλλά το έκανε. Από την ταινία με τον Κωνσταντάρα και την Κοντού.

Θες να είσαι ο Στέφανος; Όχι βέβαια.

Πάμε τώρα στον δεύτερο μεγάλο κίνδυνο, να θυμηθείς την ημερομηνία, αλλά να πάρεις το λάθος δώρο. Δεν υπάρχουν άνδρες εκπαιδευμένοι να διαλέγουν δώρα για γυναίκες. Οι γυναικείες ταινίες, σειρές και συζητήσεις (με 2-3-4-5 γυναίκες κολλητές ως συμμετέχουσες) είναι γεμάτες με τον άντρα που πήρε το λάθος δώρο. Αυτό που δεν ταίριαζε στην αισθητική, στη φιλοσοφία της συντρόφου του.

Θες αν είσαι αυτός ο άντρας; Όχι, φυσικά.

Για αυτό ξαναπήγαινε στο ημερολόγιο σου και σημείωσε τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από τη γιορτή, γενέθλια, επέτειο. Η επιλογή του σωστού δώρου, χρειάζεται χρόνο. Αλλιώς κινδυνεύεις να πας σαν χαχανούλης με το δώρο στα χέρια και να σου σκάσει το δωρό στα χέρια. Κοινώς, να μην προλάβεις ή να πας με το λάθος δώρο.

Θες αν είσαι αυτός ο άντρας; Όχι, φυσικά.

Για να μην είσαι. Πρέπει να έχεις στρατηγική.

Ξέρεις τι της αρέσει; Αν ναι, δεν χρειάζεται να διαβάσεις παρακάτω. Πήγαινε πάρε αυτό που νομίζεις. Αν δεν είσαι σίγουρος όμως. Σκέψου ξανά τον Ανάποδο Χαχανούλη. Θες να είσαι αυτό το Στρουμφάκι; Μα τον άγιο μπαμπαστρούμφ όχι!

Έχεις αδελφή; Και μάλιστα αδελφή που έχει γνωρίσει το πρόσωπο. Μια ασφαλής λύση είναι να την προσλάβεις ως σύμβουλο αγοράς. Είναι πολύ πιθανό να έχει σκανάρει με εντυπωσιακή ακρίβεια τα ρούχα, τα παπούτσια, τα κοσμήματα, τις τσάντες της δωρολήπτριας και να ξέρει το σωστό μαγαζί ή e-shop.

Δεν έχεις; Την πάτησες.

Υπάρχει λύση όμως. Μην απογοητεύεσαι. Μπορείς να απευθυνθείς στην κολλητή της φίλη. Εντάξει δεν είναι εύκολο. Περνάς από την άλλη πλευρά του ποταμού, αλλά είναι η πιο safe λύση. Δεν είναι μόνο ότι ξέρει τι της αρέσει, ξέρει και το ιδανικό δώρο.

Δύο φόβοι υπάρχουν. Ο πρώτος ότι αυτό είναι πανάκριβο! Και εσύ πλέον ΠΡΕΠΕΙ να το πάρεις. Ο δεύτερος ότι μπορεί να μην σε πηγαίνει και να σε ωθήσει επίτηδες στη λάθος επιλογή.

Δεν έχεις ούτε αδελφή, ούτε θες να μιλήσεις με την κολλητή της; Χμ! Δυσκολεύουν τα πράγματα. Αλλά αν έχει facebook  έχει ακόμη ελπίδες. Πρέπει να αγγαρέψεις μια φίλη, μια συναδέλφισσα, μια που κάθεται στο διπλανό τραπέζι στην καφετέρια.

Γιατί ρε φίλε, αν δεν έχεις ένα κύκλο για τέτοιες περιπτώσεις, αναρωτιέμαι που βρήκες τη γυναίκα;

Μπες στο facebook της, δείξε τις φωτογραφίες της στο τάμπλετ  ή στο σμαρτφον σου. Είναι βέβαιο ότι ένα κλικ θα κάνει το πεπειραμένο το μάτι. Και ζητά άμεσα να σου υποδείξουν το σωστό το e-shop και το σωστό το item.

Ναι, πάλι υπάρχει ο κίνδυνος η σύμβουλος αγορών να κάνει λάθος υπόδειξη, επειδή της γυάλισες. Τι; Σου άρεσε και σένα;

Ρε άσε τους έρωτες και κοίτα να πάρεις το σωστό δώρο! Θες να είσαι αυτός ο άντρας που θα παρατήσει την κοπέλα του ενώ της παίρνει δώρο; Καλά μπορεί και να θες, αλλά τότε αυτό το άρθρο δεν είναι για σένα. Aδίκως, διάβαζες μέχρι εδώ…

Back up plan: διαλέξαμε για' σένα 10 μοναδικά δώρα για γυναίκες που θα την ξετρελάνουν!

Κολιέ Δέντρο της Ζωής με Αλυσίδα Ασήμι 925, Sugapop Jewelry, 30,50€

Minimal Δαχτυλίδια!, Manolia's Art, 27€

δαντελένιο cheeky boyshorts και soft bralette σετ, Daydream handmade lingerie, 49€

GREEN CHOKER TOP, FL - The Fashion Lab, 35€

Stretch, long sleeve top, madame shoushou από την ενότητα jamjar premium, 90€

''Turquoise'' tiny silver hoops, Georgia Koutrα Jewellery, 31,50€

Μικρός ασύμμετρος φάκελος από αδιάβροχο ύφασμα με βραχιολάκι καρπού, georgina skalidi από την ενότητα jamjar premium, 80€

Ασημένια σκουλαρίκια καρφωτά, SILVERstro Κοσμήματα, 34€

Backpack -Τσάντα πλάτης kaleidoscope, aelia, 90,50€

Luxurious Necessaire Square, Lovely HandMade,  45€