Ιn a relationship? 5 +1 πρωτότυπες και αγαπησιάρικες προτάσεις δώρων για τον άντρα ή τη γυναίκα της ζωής σου

fall-in-love-girl-cute-Imageclub-tk-330x330-largePoint to note 1: Είμαι ερωτευμένη. Βαθειά, πρωτόγνωρα, αληθινά. Ναι, το δηλώνω ευθαρσώς και χωρίς καμία ντροπή. Μια οικογένεια είμαστε άλλωστε. Μισή ντροπή δική σας, μισή ντροπή δική μου. Και επίσης, αγαπημένοι φολοουερς, αν δεν το πω τώρα, πότε θα το πω;;;

 Point to note 2: Όχι μόνο είμαι ερωτευμένη, αλλά είμαι και στην αρχή της σχέσης μου. Ξέρεις... στη φάση εκείνη που χρόνος μοιάζει κάθε φορά να σταματά με ένα του χαμόγελο, που το μυαλό σου μοιάζει να απορροφά μόνο τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεται για να ‘βγάλει’ τη μέρα, γιατί, φυσικά, η σκέψη σου είναι συγκεντρωμένη στο να αναλύει και να θυμάται ξανά και ξανά κάθε στιγμή μαζί του, που όλα γύρω έχουν ξαφνικά γίνει λίγο πιο ροζ, λίγο πιο γλυκά, πιο αισιόδοξα, πιο φωτεινά. Ναι, σε αυτή τη φάση είμαι. Και είναι τέλεια!

Point to note 3 (και τελείωσα): Βέβαια, εκτός του ότι είμαι ερωτευμένη και στην αρχή της σχέσης μου, είμαι και στα πρώτα –αντα. Όπερ και σημαίνει πως, εντάξει, μεταξύ μας, δε μπορώ να ισχυριστώ πως ζω τον έρωτα της ΙΟΝ αμυγδάλου. Πρώτη αγάπη και τα συναφή. Όχι. Αυτό που μπορώ, όμως, να πω είναι ότι αυτός ο έρωτας έχει όντως κάτι πρωτόγνωρο. Για τις ανάγκες, λοιπόν, του ρόλου aka του άρθρου, ξεκίνησα να σκέφτομαι και να προσπαθώ να εντοπίσω τι είναι αυτό που ξεχώρισε τόσο αβίαστα, αυθόρμητα, φυσικά, αυτόν τον έρωτα από τους υπόλοιπους. Δε χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια, θα είμαι ειλικρινής. Ο λόγος για τον οποίο μοιράζομαι όλα τα παραπάνω είναι ακριβώς γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό και ιδιαιτέρως ευχάριστο να βρίσκεις κάποιον ή κάποια που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά, που σε κάνει να νιώθεις πως υπάρχει ζωή σε κάθε φλέβα του κορμιού σου. Είναι, όμως, ακόμη πιο ευχάριστο όταν αυτός ο κάποιος όχι μόνο αισθάνεται ακριβώς το ίδιο, αλλά νιώθει την ανάγκη να το γράφει, να το λέει, να το δείχνει, να το εκφράζει, να το φωνάζει κάθε ώρα και στιγμή και με όποιον τρόπο μπορεί!

2ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αν είσαι, λοιπόν, ερωτευμένος ή ερωτευμένη, δείξε το! Ναι, όλες τις ημέρες του χρόνου σαφώς, αλλά ΚΑΙ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και μη μου ξεκινήσεις τώρα, τα ‘δεν πιστεύω στη γιορτή’, ‘αυτά είναι δήθεν’ κτλ. Ο έρωτας ποτέ δεν είναι δήθεν! Κάθε μέρα είναι ευκαιρία να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο, να σκεφτείς δημιουργικά, να βρεις και να κάνεις τις πιο πρωτότυπες εκπλήξεις, να γιορτάσεις, να δείξεις λίγο από την αγάπη σου και να κάνεις το άλλο σου μισό να αισθανθεί πως ‘έπεσε από την ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι’ που λέει και ένας γνωστός μου ...

Η επίλεκτη ομάδα του jamjar είναι πάλι δίπλα σου ΚΑΙ σε αυτόν τον αγώνα. Ακολουθούν, έτσι, 5 +1 πρωτότυπες και άκρως αγαπησιάρες προτάσεις δώρου για τον άντρα ή τη γυναίκα της ζωής σου.

tumblr_nj1306DXEl1tzzk26o1_500

 1. ‘Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου’

bandeauΠρωτότυπο ως δώρο γενικώς, μπορεί να μην το λες, αλλά τα συγκεκριμένα  εσώρουχα από τη μοναδική Daydream handmade lingerie, ας πούμε ευγενικά, πως θα τον αποσυντονίσουν σίγουρα. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου σετ, διαλέγοντας ανάμεσα σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, επιλέγοντας μεταξύ ενός πιο κλασσικού ή ενός πιο ιδιαίτερου top και συνδυάζοντάς το με το μοναδικό δαντελένιο cheeky boyshorts.

lingerie

2. Valentine Charmbracelets – Διακριτική εκδήλωση αγάπης

lifelikesΚάπου διχάζεσαι. Να κάνω δώρο ή να μην κάνω; Μην είναι του ματς; Αν δεν του αρέσει;; Όπως πολύ σωστά γράφουν τα αγαπημένα και εξόχως ευφάνταστα κορίτσια των Lifelikes ‘η επιλογή αντρικού δώρου για την ημέρα των ερωτευμένων δεν είναι απλή υπόθεση! Δύσκολα συγκινούνται και τρομάζουν με αρκουδάκια , καρδιές και ογκώδη δώρα’. Με αφορμή τον μήνα των ερωτευμένων σχεδίασαν έτσι 5 διαφορετικές κάρτες με διάσημα ζευγάρια που σίγουρα όλοι ξέρουμε και αγαπάμε (δικό μου αγαπημένο η Λαίδη και ο αλήτης)! Η καρτούλα μπορεί να περιέχει ένα πρωτότυπο βραχιολάκι κάρμα (-κύκλος της ζωής) και ενσωματωμένη καρδούλα από αιματίτη ή ένα διακριτικό βραχιολάκι με το σύμβολο του απείρου .

3. ‘To the moon and back’ ή αλλιώς για σένα, τον ουρανό και τη γη 😉

tothemoonΙδανική πρόταση αν η σχέση σας μετράει αρκετό καιρό και έχετε κάνει το μεγάλο βήμα να συγκατοικήσετε. Διακοσμήστε έξυπνα, δημιουργικά και χαρούμενα το υπνοδωματιό σας με ένα υπέροχο χειροποίητο καδράκι για να σας θυμίζει καθημερινά πως αισθάνεστε ο ένας για τον άλλο. To the moon and back, λοιπόν από τη νεοαφηχθείσα Ami.v.

 4. Φωτιά στα κόκκινα (και στα Σαββατόβραδα)

headband

Πρόσκληση σε δείπνο. Για 2, μπατ οφ κορς! Πάντα θέλεις να είσαι περιποιημένη, πάντα θέλεις να δείχνεις όμορφη, γοητευτική, σέξυ. Αυτή τη φορά, όμως, πρέπει να κάνεις και το κάτι παραπάνω. Είναι η νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου φορ κραϊνγκ αουτ λαουντ! Η Meyeia μας έχει τη λύση και σου προτείνει να απογειώσεις το look σου με ένα από τα διάσημα πλέον headbands της (Τι;;; Ακόμη δεν έχεις δει κοπέλα δίπλα σου να το φοράει;;; ε! Οσονούπω!). Η Όλγα σου προτείνει το κόκκινο, όμως, μπορείς να διαλέξεις το headband στο δικό σου αγαπημένο χρώμα και να το παραλάβεις στην πόρτα σου εύκολα και γρήγορα!

5. Ο Chef της καρδιάς σου

δίσκος

Είσαι από τις τυχερές. Βρήκες άντρα που ξέρει να μαγειρεύει. Κράτα τον. Επανάληψη. Με σοβαρό ύφος: ΚΡΑ-ΤΑ ΤΟΝ. Συμβουλή από την έμπειρη #exwfaeitizoimetokoutali ομάδα του jamjar. Στο προκείμενο τώρα. Αν ο δικός σου αγαπημένος δε μπορεί να ξεκολλήσει από την κουζίνα, τι καλύτερο από το να προσθέσεις τη δική σου πινελιά στα αγαπημένα του εργαλεία ακα μαγειρικά σκεύη και να κάνεις την παρουσία σου στη ζωή και στο χώρο του ακόμη πιο έντονη με έναν άκρως διακριτικό τρόπο! Δώρισέ του, έτσι, ένα ξύλινο πλατό σε σχήμα καρδιάς από τις μοναδικές Wood & Water για τυριά, γλυκά, φρούτα και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας!

6. ‘Cant take my eyes off you’

lachiaveΗ γυναίκα της ζωής σου έχει άποψη! Είναι δυναμική, αποφασιστική, νιώθει καλά με τον εαυτό της και το δείχνει, ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί. Ή και αντίστροφα: είσαι γυναίκα με άποψη;; Είσαι δυναμική και αποφασιστική; Θέλεις να τραβάς τα βλέμματα πάνω σου;; Ε τότε, λογικά, δε θα μπορέσεις να αντισταθείς σε μια άκρως εντυπωσιακή δημιουργία της LaChiaveMagica. Η φαντασία της όντως οργίασε, όπως λέει και η ίδια, φτιάχνοντας ένα μοναδικό κολιέ που συνδυάζει το army αγριο look με την θηλυκότητα σου! TIP της δημιουργού: φόρεσέ το με κοντό πουλόβερ και pencil φούστα η με το ψηλόμεσο τζίν σου.

Εμείς σου προτείναμε τα δικά μας αγαπημένα! Μπορείς, όμως, να ρίξεις μια ματιά σε όλα τα πολύ ξεχωριστά δώρα αγίου βαλεντίνου στο jamjar και να διαλέξεις εκείνο που θα μαγέψει τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου!