Πρωτότυπα αξεσουάρ γραφείου για να διακοσμήσεις το χώρο που δουλεύεις, με στυλ!

Είτε πρόκειται για το προσωπικό σου, είτε για το επαγγελματικό σου γραφείο, ο χώρος σου θα πρέπει να αποπνέει ηρεμία και ταυτόχρονα,  να σε βοηθάει  να συγκεντρωθείς.  Μην ξεχνάς (ξεχνιέται αυτό;) ότι εκεί περνάς τις περισσότερες ώρες τις ημέρες σου. Αφού, λοιπόν, επιλέξεις τα σωστά έπιπλα, και όταν λέμε σωστά εννοούμε το γραφείο στο ύψος που σε βολεύει, μία άνετη καρέκλα που θα σε βοηθάει και σωματικά να δουλέψεις άνετα, απομένει να επιλέξεις το σωστό φωτισμό. Ειδικά τώρα, που έχει αρχίσει και σκοτεινιάζει νωρίς, θα διαπιστώσεις και εσύ ότι το κατάλληλο φως θα κάνει τη δουλειά σου (και τη ζωή σου) πιο εύκολη!

Εάν έχεις ασχοληθεί με όλα τα παραπάνω, λογικά θα περνάνε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα οι ώρες στο γραφείο σου. Ή μήπως λείπει αυτό το κάτι; Αυτό που θα δώσει στυλ στο χώρο; Αυτό που θα αποπνέει αυτή την πλευρά του εαυτού σου την λίγο πιο τρελιάρικη, την πιο ξεχωριστή, την πιο θαρραλέα;

Εάν ακόμα αναρωτιέσαι πώς σε ένα γραφείο μπορεί να γίνει αυτό...Ρίξε μια ματιά στα είδη γραφείου που διαλέξαμε για 'σένα και θα φέρουν νέα πνοή στο μέχρι τώρα μάλλον βαρετό περιβάλλον σου!

Βάσεις σημειώσεων & φωτογραφιών από τσιμέντο, Joan Liontou crafts+design , 9€

Notebooks - Σημειωματάρια,  The red button, 7€/τεμάχιο

Σετ Θήκη για post it & θήκη για κάρτες, Think Bricks, 28€

Ημερολόγιο τοίχου με θέμα θάλασσα, LightBlue Photography, 15,50€

Μολυβοθήκη, papiera, 20€

 

Βιβλιοστάτης, La Crafty Chica, 16,50€

Κάδρο, GkCollage, 23€

Τετράδιο Α6, Think Bricks, 16,50€

Σημειωματάριο, Manousenia, 6,50€

Origami χάρτινο βάζο με γυάλινο δοχείο, evirenieri, 13€

Θήκη για επαγγελματικές κάρτες, Stella Zaloni - glass creations, 26,50€

Μολυβοθήκη, Kallia's Handcrafted Gifts, 14€