«Αναδόμηση» τώρα! 10 + 1 μοναδικά φυτικά καλλυντικά για να αναζωογονήσεις σώμα, πρόσωπο και μαλλιά μετά τις διακοπές!

Γύρισες από το νησί χαρούμενη, ξεκούραστη, αναζωογονημένη και πολύ μαυρισμένη! Πέρασες καλά, ξέδωσες, έφαγες, ήπιες και γλέντησες με την καρδιά σου! Και μπορεί όλα αυτά να έκαναν πολύ καλό στην ταλαιπωρημένη από τις δυσκολίες του χειμώνα ψυχολογία σου, δεν έκαναν όμως σχεδόν σίγουρα το ίδιο καλό και στο σώμα σου! Η αδιάκοπη έκθεση στον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας, οι γαστριμαργικές ατασθαλίες (και όχι μόνο) και τα ξενύχτια στα μπαράκια του νησιού το πιθανότερο είναι πως έχουν αφήσει τα σημάδια τους στο σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά σου που τώρα χρειάζονται την προσοχή σου περισσότερο από ποτέ. Γι’ αυτό σου προτείνουμε δέκα κορυφαίας ποιότητας αγνά φυτικά καλλυντικά για να περιποιηθείς την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Για τα μαλλιά

Μάσκες θρέψης

Supreme Long Hair Remedy, TheAngelis, 12,5€
Φυσική μάσκα επιμήκυνσης και θρέψης μαλλιών πλούσιο σε Βιταμίνες και έλαια. Εφαρμόστε το προϊόν για 45 λεπτά σε στεγνά μαλλιά πριν από κάθε λούσιμο.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 2 ml /εφαρμογή

Cocoes Oleum Hair Mask, TheAngelis, 17,5€
100% Φυσική μάσκα μαλλιών με Λάδι Καρύδας και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και τριαντάφυλλου. Κατάλληλο για Ξηρά & Ταλαιπωρημένα Μαλλιά. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα από τις άκρες προς τα επάνω και στο εσωτερικό των μαλλιών. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 10 λεπτά και λουστείτε.

Σαμπουάν

Aegean Beauty Natural Σαμπουάν με δενδρολίβανο Σύρου 300ml, Aegean Beauty natural καλλυντικά, 15,5€
97% Φυσικό Τονωτικό σαμπουάν για ενδυνάμωση των μαλλιών, με εκχυλίσματα δενδρολίβανου από βιολογικές πιστοποιημένες καλλιέργειες της Σύρου και Saw Palmetto. Περιποιείται τα μαλλιά, προστατεύει από τη τριχόπτωση, θρέφει τις ρίζες ,δίνει όγκο, κατάλληλο για συχνό λούσιμο.

Για το πρόσωπο

Κηραλοιφές

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ, Queen, 12,5€
Αντιγηραντική κηραλοιφή. Τα εξαιρετικής ποιότητας συστατικά που χρησιμοποιούνται συνθέτουν μια αποτελεσματική αντιγηραντική αλοιφή. Έλαιο Argan, λάδι καρύδας, ελαστίνη και αιθέρια έλαια λιβάνι, νερολί και ylang ylang. Αναπλάθουν το δέρμα και χαρίζουν μια λεία και σφριγηλή επιδερμίδα καθώς εξαφανίζουν τις επίμονες ρυτίδες.

ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ, Queen, 8€
Κηραλοιφη με αμυγδαλέλαιο. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, βοηθάει στην ξηροδερμία και χρησιμοποιείται μετά το ξύρισμα. Το Αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες, διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες για το δέρμα και τονωτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα λόγω της περιεκτικότητας σε πλούσια ιχνοστοιχεία. Χρησιμοποιείτε σε ολο το σώμα και ειναι ιδανική για εγκύους και βρέφη.

Κρέμα προσώπου

ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - 24ΩΡΗ ΒΑΘΙΑ ΘΡΕΨΗ, Bee Naturalles, 15,5€
24ωρη κρέμα προσώπου πλούσιας υφής με έλαιο κάρθαμου, πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε και λινολεϊκό οξύ. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και διατήρηση της ελαστικότητας και της νεανικής όψης της επιδερμίδας.

Για το σώμα

Scrub

Semi Sweat Chocolate Scrub, TheAngelis, 22,5€
Φυσικό προϊόν απολέπισης, με ακατέργαστους κόκκους ζάχαρης, σε συνεργεία με φυσικά βούτυρα και πολύτιμα έλαια που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αποκαλύπτοντας τη λεπτότητα του δέρματος και διεγείρεται η ανανέωση των κυττάρων. Απολεπίζει, θρέφει, τονώνει την επιδερμίδα και την κάνει λαμπερή.

Shower Scrub - Smoky Poppy, 200ml, Aurora Fragnance Mists & More, 14€
Χάρη στην ιδιαίτερα ανάλαφρη φόρμουλά του, το αναζωογονητικό απολεπιστικό σώματος Aurora Showe Scrub - Smoky Poppy λειαίνει άψογα την επιδερμίδα σας μαγεύοντας τις αισθήσεις σας. Αυτό επιτυγχάνεται εξαιτίας των κόκκων παπαρούνας, οι οποίοι βοηθούν στην διέγερση της μικροκυκλοφορίας και τόνωση της ελαστικότητας του δέρματος.

Ενυδάτωση

KΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ SWEET ORANGE - ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ 100ml, Bee Naturalles, 8€. Κρέμα σώματος πλούσιας υφής για εντατική φροντίδα της επιδερμίδας.
Τα αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και μανταρινιού σε συνδυασμό με το εκχύλισμα βενζόης χαρίζουν ένα απαλό, διακριτικό άρωμα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για ξηρές επιδερμίδες.

ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ MICA 100ml, theOliveSense, 31,5€. Aρωματισμένο ενυδατικό μείγμα πολύτιμων ελαίων σώματος, εμπλουτισμένο με υψηλό ποσοστό βιταμίνης Ε και mica ( για bronze look..)..
Προσφέρει βαθειά ενυδάτωση και μια υπέροχη αίσθηση στην επιδερμίδα, αφήνοντας ένα υπέροχο άρωμα.

Power Hydration 24h Face Cream – 24η Ενυδατική Κρέμα, TheAngelis, 19€.
24ωρη κρέμα, εντατικής ενυδάτωσης που διαρκεί όλη την ημέρα. Με βασικά συστατικά το αμυγδαλέλαιο και την αλόη, ενυδατώνει σε βάθος και διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος υψηλά. Η βιταμίνη Ε με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και το εκχύλισμα σιταριού, συσφίγγουν το δέρμα βελτιώνοντας το περίγραμμα του προσώπου.