Lupita fashion story

Lupita+Nyong+o+Arrivals+CFDA+Fashion+Awards+5Η υπαρξή της είναι η επιτομή του αγγλικής προέλευσης ρητού: “good things come to those who wait”, αφού δείχνει να αναβιώνει το παραμύθι της Σταχτοπούτας στα 31 της. Η Lupita Nyong’o γεννημένη στο Μεξικό με καταγωγή από την Κένυα βρέθηκε στο Hampshire College στις ΗΠΑ και αποφοίτησε με πτυχίο στον κινηματογράφο και το θέατρο, πρίν ακόμα βρεθεί στη Δραματική Σχολή του Yale.

Έκανε το ντεπούτο της στον αμερικανικό κινηματογράφο και τις ταινίες μεγάλου μήκους με την ταινία 12 χρόνια σκλάβος του Στηβ ΜακΚουήν και κατόρθωσε να αποσπάσει εκτός αποθεωτικές κριτικές για το πηγαίο και εκλεπτυσμένο της ταλέντο, μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, ένα από τα Βραβεία Κριτικών Κινηματογράφου και τελικά το – όπως συνηθίζεται να λέγεται και να γράφεται- «πολυπόθητο αγαλματάκι των βραβείων Όσκαρ για το δευτεραγωνιστικό ρόλο.Lupita Oscar

Οι μη αμφισβητήσιμες, όμως, υποκριτικές της ικανότητες δεν είναι ο μόνος λόγος που η Lupita κατέκτησε όλο τον κόσμο και τον έκανε να συζητά το όνομά της (το οποίο σχεδόν ειρωνικά μας θυμίζει τούρτα σοκολατίνα). Το προσωπικό στυλ της ηθοποιού έχει τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου της μόδας πάνω της ή μάλλον όχι: έχει προκαλέσει σχεδόν την εμμονή των tabloids και των fashionistas. Μάλιστα σε μία τελετή απονομής που μάλλον χασμουρητό και ανία έφερε σε τηλεθεατές και παρευρισκόμενους, η Lupita Nyong'o, τράβηξε όλα τα flash με την εντυπωσιακή και ΟMG του οίκου PRADA τουαλέτα της κατατάσσοντας πρώτη στη λίστα των πιο καλοντυμένων της βραδιάς. Lupita

Είναι το στυλ μόνο; Είναι η αύρα της; Είναι η φρεσκάδα της και η ομορφιά του ιδιαίτερου και του διαφορετικού που πάντα θα την ψάξεις μετά από ένα μεγάλο χολυγουντιανό event για να δεις τι φόρεσε και ποιον οίκο προτίμησε.

Η Lupita, με λίγα λόγια, δεν είναι της μόδας, είναι μόδα!

lupita-nyongo-2-600x450

… και είναι όλα αυτά που ανεπιτήδευτα πρεσβεύει και μας κάνει να λέμε ναι, Hollywood, τέτοια μόδα θέλουμε: αυτή της Lupita Nyong’o, η οποία αποδομώντας, προφανώς χωρίς να το έχει επιλέξει, στερεότυπα χρόνων περί ομορφιάς, ανακηρύχθηκε από το περιοδικό People ως η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2014.
Και αν νομίζεις ότι είναι πυροτέχνημα που θα εξαφανιστεί όταν μια άλλη star με αφοπλιστικό χαμόγελο και αψεγάδιαστο στυλ εμφανιστεί στο προσκήνιο, να 7 + 1 λόγοι για τους οποίους η γλυκιά Lupita είναι fashion icon από κείνα που τα συζητάς και τα χαζεύεις χρόνια:

1. είναι διαφορετική/ αυθεντική και έχει δική της ταυτότητα,
2. μοιάζει ταυτόχρονα εύθραυστη αλλά και δυναμική,
3. αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα φυσικής ομορφιάς,
4. οι εμφανίσεις της είναι πάντα άκρως εντυπωσιακές,
5. είναι τολμηρή ταιριάζοντας αναπάντεχα σύνολα που τα ζηλεύεις.
6. λατρεύει να σετάρει σκιές ματιών με τα χρωματιστά της ρούχα και το κάνει με επιτυχία…
7. η στυλίστριά της Micaela Erlanger, φαίνεται έχει εντοπίσει τι της ταιριάζει
…και μάλλον είναι πολλά αυτά που της ταιριάζουν!