Η λαχταριστή ιστορία της Εύας Επιτροπάκη

Εύα_ΕπιτροπάκηΠοια είμαι και τι κάνω εδώ;

Λένε πως όλα στη ζωή είναι γραμμένα. Για αυτό το λόγο ίσως νιώθω πως η αρχή αυτού του ταξιδιού δεν ήταν τελικά τόσο τυχαία όσο στην αρχή νομίσαμε. Από την πρώτη στιγμή, το jamjar για εμάς ήταν και είναι πολύ περισσότερα από μια πλατφόρμα. Είναι ένα συναίσθημα παιδικής λαχτάρας, ένα ζεστό χαμόγελο, το γέλιο μέχρι δακρύων, μια αγκαλιά από εκείνους που αγαπάς, η δύναμη και το πάθος που κρύβει μια απόφαση να κυνηγήσεις το όνειρο, το κουράγιο και η υπομονή για να προχωρήσεις, η τόλμη να είσαι διαφορετικός, η πίστη στον εαυτό σου που είναι μοναδικός. Με λένε Εύα, είμαι η jar και είμαι ενθουσιασμένη που μέσα από το DeliciousStories θα μπορέσουμε να μοιραστούμε μαζί σου όλα εκείνα που γουσταρίζουμε, που μας κάνουν να χαμογελάμε, που μας ξεσηκώνουν και μας εμπνέουν να ανακαλύψουμε τον πιο λαχταριστό εαυτό μας!

Τι πρέπει να ξέρεις για μένα;

Προφανώς (αν κρίνεις και από την παραπάνω απάντηση) μιλάω και γράφω πολύ. Δε φτάνει που μιλάω πολύ, μιλάω και πάρα πολύ γρήγορα. Όταν είμαι δε αγχωμένη, ούτε η Βέρα δε με καταλαβαίνει που έχει στην πλάτη της 10τη εμπειρία. Είμαι του ύψους ή του βάθους. Ή όλα ή τίποτα. Μεσογειακό στυλ της έντασης και του πάθους. Παρορμητική και εκρηκτική πολλές φορές, με συγκρατεί μόνο η σχέση μου δηλ. η jam μου.  Κατά τα άλλα, είμαι καλό παιδί. Έτσι λένε.

Ποια είναι η αγαπημένη μου γεύση μαρμελάδας;

Ναι, εντάξει, όλοι οι άλλοι έχουν πει τα υπερ-περίεργα. Ε όχι, φίλοι μου. Κλασσικουριά, γερά και δυνατά με γεύση πορτοκάλι. (άσε ρε Βέρα, μου θες και κάστανο!)

Τι σημαίνει για μένα λαχταριστό;

Λαχταριστό είναι για μένα ό,τι κάνει την καρδιά μου να ξυπνήσει και να σκιρτήσει δυνατά. Για μένα, λαχταριστή είναι η αγάπη μου για το jamjar που με κρατάει ξύπνια τα βράδια, το χουζούρεμα με εκείνον τα πρωινά του Σαββάτου (τι μόνο ο Παύλος δηλαδή είναι ερωτευμένος σε αυτό το blog!!), η κλασσική βόλτα στην παραλία πριν τη δύση με τη μητέρα μου, οι στιγμές μας με τη Βέρα από την πρώτο εκείνο απόγευμα μέχρι σήμερα, τα όνειρά που κάνω με το mp3 στα αυτιά. Όλα εκείνα που θέλω να μην τελειώσουν ποτέ!

Why handmade?

Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά σε αυτή τη ζωή από το να μοιράζεσαι.