Συναρπαστικός Διαγωνισμός: Μοναδικό Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς από το jamjar

Στο jamjar θέλουμε να σου προσφέρουμε πάντα στιγμές & εμπειρίες που θα σε συναρπάσουν, θα σε ενθουσιάσουν και θα σε ξεσηκώσουν! Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις συγκεντρωμένα προϊόντα διαφορετικά από τα συνηθισμένα, ξεχωριστά, που δε θα βρεις αλλού αλλά και να γνωρίσεις τους ανθρώπους, τα brands και τις μικρές επιχειρήσεις που κρύβονται πίσω από αυτά και τα κάνουν ακόμη πιο μοναδικά!

Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη προκλήσεις που δοκίμασαν τις αντοχές όλων μας. Είμαστε παρόλα αυτά ευγνώμονες που με πίστη, υπομονή και επιμονή καταφέραμε όλοι μαζί να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μιας νέας πραγματικότητας και να προχωρήσουμε μπροστά κάνοντας και άλλα σημαντικά βήματα προς την πραγμάτωση των ονείρων μας.

Γιορτάζουμε, έτσι, μαζί σας και κάνουμε δώρο σε 3 οικογένειες το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς σε συνεργασία με το αγαπημένο Δειπνοσοφιστήριον! Κάνε την αγορά σου από το jamjar από 09.12 έως και 23.12 και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα υπέροχο εορταστικό δείπνο 10 ατόμων αξίας €500 (50€/ άτομο) με εκλεχτά εδέσματα και εξαιρετικό κρασί στο χώρο σου!

Ντύσου, στολίσου, χαλάρωσε & απόλαυσε την παρέα των αγαπημένων σου! Το jamjar παρέα με το Δειπνοσοφιστήριον αναλαμβάνει τα υπόλοιπα! Υποδέξου τη νέα χρονιά με κέφι, μπρίο, πάθος και ενθουσιασμό για όσα έρχονται! Η κλήρωση θα γίνει 24.12 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν άμεσα από την ομάδα μας για να μπουν νωρίς στο εορταστικό mood!

Καλή χρονιά να έχουμε!

Φιλικά,

the jamjar team

Υ.Γ. point to note: Αν η νικήτρια/νικητής βρίσκεται εκτός Αττικής τη συγκεκριμένη ημερομηνία (31.12.2021) τότε μπορεί να λάβει voucher €500 και να διοργανώσει το δείπνο του οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία εντός 6 μηνών.