New Fashion trend – χειροποίητα κοσμήματα και μάλιστα παντού!

χειροποίητα_βραχιόλιαΔεν το λέμε εμείς, ορκιζόμαστε! Τα χειροποίητα κοσμήματα αποτελούν αδιαμφισβήτητα το νέο hot fashion trend! Φτιαγμένα από κάθε λογής υλικό από μέταλλο, σύρμα, ξύλο, δέρμα, κλωστές και ανακυκλώσιμα υλικά μέχρι πολυμερικό πηλό, ημιπολύτιμους λίθους, στρας και διαμαντορουμπινο εκδοχές χαντρών, τα χειροποίητα κοσμήματα αποτελούν την πιο must επιλογή των απανταχού fashionistas που θέλουν να ξεχωρίζουν και να αισθάνονται μοναδικές.

Με βασικούς πρωταγωνιστές τα εντυπωσιακά χειροποίητα κολιέ - ειδικά τα αγαπημένα statement necklaces που πλέον μπορούν να συναγωνιστούν ακόμη και τα πιο εξεζητημένα αξεσουάρ - αλλά και τα ευφάνταστα χειροποίητα δαχτυλίδια σε διάφορα σχέδια και χρώματα που συνήθως πια κοσμούν όλα τα δάχτυλα του χεριού, τα κοσμήματα που φτιάχνονται στο χέρι από ταλαντούχους ανεξάρτητους δημιουργούς έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και το σεβασμό του χώρου της μόδας.

Αυτό όμως, που είναι το πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως η ατελείωτη έμπνευση των δημιουργών κοσμημάτων δεν περιορίζεται πλέον στα στενά όρια των συνηθισμένων επιλογών μας. Για να γίνουμε πιο σαφείς, εκτός από τα κλασσικά κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και βραχιόλια, οι δημιουργοί πλέον σε προκαλούν να δεις τη ζωή σου αλλιώς, να νιώσεις ελεύθερη και να στολίσεις με κοσμήματα και άλλα πιο απροσδόκητα σημεία του σώματος σου.

vitro

Έτσι, φέτος το καλοκαίρι μπορείς να αναδείξεις το πιο σικ λευκό maxi φόρεμά σου με ένα hair statement jewelery για τα μαλλιά από τις DARED http://jamjar.gr/product/2587/jewelery-for-hair, ενώ στην ίδια λογική και αν η διάθεσή σου είναι πιο ρομαντική μπορείς να επιλέξεις ένα headpiece από τη Where is the cat? http://jamjar.gr/product/2922/headpieces ή ένα στεφανάκι με κορδέλα και πολύχρωμα λουλούδια από την tinky http://jamjar.gr/product/2621/stefanaki-me-kordela . Αν πάλι είσαι φαν των πιο σοφιστικέ καταστάσεων, το βραχιόλι βιτρώ για το πάνω μέρος του χεριού http://jamjar.gr/product/3285/vrachioli-vitro από τη DComposelab εμπνευσμένο από την εποχή art deco της δεκαετίας του 30’ είναι ιδανικό.

feetjewellery

Τέλος, το βραχιόλι για τον αστράγαλο επανέρχεται δυναμικά ως τάση και ως απόλυτο κόσμημα των πιο stylish fashionistas και εμείς σου προτείνουμε το beach σε πολλούς υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς από τη Jo plays with colors http://jamjar.gr/product/3304/beach

jo_vrachiolia