Ξεχωριστά διακοσμητικά για τα πιο ονειρικά κοριτσίστικα δωμάτια με θέμα τον αγαπημένο σε όλους μονόκερο!

pic kortokrax.com

Tα παιδιά  ως γνωστόν περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στα δωμάτια τους. Εάν είσαι γονιός ειδικά το γνωρίζεις από πρώτο χέρι! Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν για αυτά, το δωμάτιο τους να αντανακλά την προσωπικότητά τους ώστε να αισθάνονται όμορφα στο χώρο τους.

Επίσης, σίγουρα θα γνωρίζεις ότι η ανανέωση ενός παιδικού δωματίου είναι δύσκολη υπόθεση και πιθανόν η σκέψη και μόνο να σου προκαλεί τρόμο. Το βάψιμο, τα νέα έπιπλα ακόμα και η νέα διακόσμηση απαιτούν σημαντικό χρόνο και κόπο.

Δε χρειάζεται, όμως, να κάνεις ριζικές αλλαγές. Μπορείς να ανανεώσεις το δωμάτιο της μικρής σου πριγκίπισσας με μικρές διακοσμητικές πινελιές και το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό! Το jamjar, φυσικά, είναι για ακόμα μία φορά εδώ για να προτείνει ιδέες και να σου σώσει χρόνο! Επιλέξαμε ως θέμα τον μονόκερο, διότι ως σύμβολο αντιπροσωπεύει την αγνότητα λόγω του λευκού χρώματος, τη δύναμη και τη φαντασία. Εντάξει, το παραδεχόμαστε, του έχουμε μια παραπάνω αδυναμία!

Ευκαιρία, λοιπόν, να απελευθερώσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου και τη φαντασία σου και το μόνο σίγουρο είναι πως η μικρή σου θα λατρέψει το "νέο" της δωμάτιο! Κάνε λίγο scroll... & let the fun begin! 🙂

Θα βρεις περισσότερα διακοσμητικά είδη για το παιδικό δωμάτιο εδώ.