Η μοναδική ιστορία της Βέρας Παπαγγελοπούλου

veraΠοια είμαι και τι κάνω εδώ;

Αν μου ‘λεγες πριν 2 χρόνια ότι θα ήμουν εδώ θα σε κοιτούσα με απορία και ανησυχία (για σένα) . Σήμερα, που με ρωτάς θα σου πω ότι στο younique stories θα γράφω για τη μεγάλη μου αγάπη: το jamjar! Είμαι, λοιπόν, η Βέρα (το jam της υπόθεσης) και αν διαβάσεις τι γράφει η Εύα στην ίδια ερώτηση θα καταλάβεις και γιατί τρελαίνομαι τελικά να βρίσκομαι εδώ!

Τι πρέπει να ξέρεις για μένα;

Ότι το δεξί μέρος του εγκεφάλου μου κυριαρχεί (χωρίς να χρειάζεται καμία επιστημονική τεκμηρίωση αυτό)! Μισώ τα μαθηματικά και τις πράξεις! Γράφω, αποφασίζω και ζω ακολουθώντας κυρίως το ένστικτό μου, για το οποίο ανεβαίνω με την ευκαιρία σε μία μικρή θεατρική σκηνή και του υποκλίνομαι με μεγαλοπρέπεια, γιατί με απαλλάσσει από χρονοβόρες και επίπονες σκέψεις! Είμαι Κριός (και δεν το λέω για καλό αυτό), γελάω (μονίμως) και κλαίω εύκολα! Του τρελού δηλαδή! Αγαπώ λίγους και πολύ!

Ποια είναι η αγαπημένη μου γεύση μαρμελάδας;

Κάστανο... Μούρλια! να γλείφεις και τα δάχτυλά σου!

(Εύα, νομίζω ότι έφτασε η στιγμή να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όσον αφορά στο θέμα των μαρμελάδων….Πφφφφ! Μα πορτοκάλι;;;)

Τι είναι για σένα μοναδικό;

Η τελευταία σκέψη αυτά τα δευτερόλεπτα λίγο πριν αποκοιμηθείς για κάτι που σου 'χει κολλήσει στο μυαλό και αδυνατείς να του αντισταθείς: ένας άνθρωπος, ένα αντικείμενο, ένα όνειρο που δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά να το κυνηγήσεις.

Why handmade?

Το χειροποίητο μπορεί να έχει κάτι το αντισυμβατικό από την εφηβεία μας και ταυτόχρονα κάτι κυριλέ και σικάτο βγαλμένο από μεγάλα σαλόνια! Η μαγεία του, όμως, δεν έγκειται στην αισθητική του και σε ό,τι φαίνεται, αλλά σε αυτό που κρύβει: μικρές ιστορίες  για το πώς, από τι και από ποιον φτιάχτηκε, τι σκεφτόταν, τι τον ενέπνευσε! Μικρές λαχταριστές ιστορίες που θες να τις μάθεις και να τις μοιραστείς!