Η μοναδική ιστορία της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Ποια είμαι και τι κάνω εδώ;

Είμαι η Ελιάνα και εδώ κάνω αυτό που αγαπάω περισσότερο – γράφω για μόδα, στιλ, αξεσουάρ, κοσμήματα – και ό,τι άλλο ωραίο και ενδιαφέρον χρειάζεται ταλέντο για να γίνει.

Τι πρέπει να ξέρεις για μένα;

Τίποτα δεν πρέπει να ξέρεις, θα τα πούμε όλα στην πορεία. Προς το παρόν μάθε πως γράφω στα περιοδικά 12 χρόνια, στο internet 4, στον τηλεοπτικό φακό 2. Αν με ρωτήσεις, βέβαια, ποια είναι η δουλειά μου δεν ξέρω να σου απαντήσω.

Ποια είναι η αγαπημένη μου γεύση μαρμελάδας;

Κάποτε είχα δοκιμάσει χειροποίητη μαρμελάδα με γεύση αχλάδι με πιπέρι - ήταν καταπληκτική. Επίσης, το spread καραμέλας πιάνεται για να μαρμελάδα; Αν μιλάμε για πιο απλά, καθημερινά πράγματα, τότε φράουλα ασυζητητί.

Τι είναι για μένα μοναδικό;

Η λίστα μου με τα μοναδικά πράγματα, τα irresistible (που λέγαμε στο χωριό μου το Cambridge) δεν έχει αρχή και τέλος. Μπορεί να είναι από ένα ταψί παστίτσιο που βγαίνει καυτό από το φούρνο, μέχρι ένα μαλλιαρό μαλτέζ που μου κουνάει την ουρά του. Και βέβαια κοσμήματα που κάθονται -τάχα μου- φρόνιμα σε βιτρίνες και προθήκες, αλλά όλη μέρα ψιθυρίζουν προκλητικά «pickme! pickme!». Τι, μόνο εγώ τα ακούω;

Why handmade?

Γιατί το ταλαιπωρημένο από την κατάχρηση επίθετο «μοναδικό», μόνο στο χειροποίητο κυριολεκτεί.