Η μοναδική ιστορία της Εύας Επιτροπάκη

Εύα_ΕπιτροπάκηΠοια είμαι και τι κάνω εδώ;

Λένε πως όλα στη ζωή είναι γραμμένα. Για αυτό το λόγο ίσως νιώθω πως η αρχή αυτού του ταξιδιού δεν ήταν τελικά τόσο τυχαία όσο στην αρχή νομίσαμε. Από την πρώτη στιγμή, το jamjar για εμάς ήταν και είναι πολύ περισσότερα από μια πλατφόρμα. Είναι ένα συναίσθημα παιδικής λαχτάρας, ένα ζεστό χαμόγελο, το γέλιο μέχρι δακρύων, μια αγκαλιά από εκείνους που αγαπάς, η δύναμη και το πάθος που κρύβει μια απόφαση να κυνηγήσεις το όνειρο, το κουράγιο και η υπομονή για να προχωρήσεις, η τόλμη να είσαι διαφορετικός, η πίστη στον εαυτό σου που είναι μοναδικός. Με λένε Εύα, είμαι η jar και είμαι ενθουσιασμένη που μέσα από το younique stories θα μπορέσουμε να μοιραστούμε μαζί σου μοναδικές ιστορίες που μας κάνουν να χαμογελάμε, που μας ξεσηκώνουν και μας εμπνέουν να ανακαλύψουμε & να πιστέψουμε στον εαυτό μας και έτσι, να απολαύσουμε τη ζωή μας στο έπακρον!

Τι πρέπει να ξέρεις για μένα;

Προφανώς (αν κρίνεις και από την παραπάνω απάντηση) μιλάω και γράφω πολύ. Δε φτάνει που μιλάω πολύ, μιλάω και πάρα πολύ γρήγορα. Όταν είμαι δε αγχωμένη, ούτε η Βέρα δε με καταλαβαίνει που έχει στην πλάτη της 10τη εμπειρία. Είμαι του ύψους ή του βάθους. Ή όλα ή τίποτα. Μεσογειακό στυλ της έντασης και του πάθους. Παρορμητική και εκρηκτική πολλές φορές, με συγκρατεί μόνο η σχέση μου δηλ. η jam μου.

Ποια είναι η αγαπημένη μου γεύση μαρμελάδας;

Γεύση πορτοκάλι! Γλυκιά, δροσερή και αναζωογονητική!

Τι  είναι για μένα μοναδικό;

Μοναδικό είναι για μένα ό,τι κάνει την καρδιά μου να ξυπνήσει και να σκιρτήσει δυνατά. Για μένα, μοναδική είναι η αγάπη μου για το jamjar που με κρατάει ξύπνια τα βράδια, η μεγάλη αγάπη της ζωής μου , η κλασσική βόλτα στην παραλία πριν τη δύση με τη μητέρα μου, οι στιγμές μας με τη Βέρα από την πρώτο εκείνο απόγευμα μέχρι σήμερα, τα όνειρά που κάνω με το mp3 στα αυτιά. Όλα εκείνα που θέλω να μην τελειώσουν ποτέ!

Why handmade?

Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά σε αυτή τη ζωή από το να μοιράζεσαι.