Η μοναδική ιστορία του Παύλου Δριμάλα

Παύλος_ΔριμάλαςΠοιος είμαι και τι κάνω εδώ;

Είμαι ο Παύλος και εδώ γράφω για όσα μ’ εμπνέουν και με βάζουν σε σκέψεις. Γιατί μπορεί μια φωτογραφία να ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις αλλά μια λέξη και μόνο λέξη μπορεί ν’ αλλάξει τα πάντα ανά πάσα στιγμή

Τι πρέπει να ξέρεις για μένα;

Forrest Gump wannabe. Γιατί ο κόσμος αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που εσύ βλέπεις τα πράγματα. Αγαπημένο μου μότο: #agapi_mono

Ποια είναι η αγαπημένη μου γεύση μαρμελάδας;

Μαρμελάδα βερίκοκο με μαστίχα Χίου. Γιατί με πάει πίσω στα καλοκαίρια της παιδικής μου ηλικίας. Τότε δεν την εκτιμούσα όσο της έπρεπε - ίσως γιατί προτιμούσα να μετρώ παγωτά – τώρα όμως δεν την αλλάζω με τίποτα.

Τι είναι για μένα μοναδικό;

Μοναδικό είναι ο,τιδήποτε γεννά χαμόγελα και προσμονή, με την όψη, την υφή, τη γεύση ή τη “μελωδία” του. Μοναδικό είναι το μπλουζάκι μου φορεμένο από εκείνη, τα τηγανιτά μπαρμπουνάκια δίπλα στη θάλασσα, ένα πρόσωπο που θες να βλέπεις και να αγγίζεις.

Why handmade?

Γιατί το χειροποίητο είναι έμπνευση. Γιατί κάθετί χειροποίητο είναι “τυλιγμένο” με μια μικρή ή μεγάλη ιστορία, γιατί κουβαλάει αναμνήσεις και εικόνες και συναισθήματα, γιατί είναι μοναδικό όπως κι ο καθένας μας.