Φοιτητική ζωή: 5 έξυπνες προτάσεις για στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ

big_bagΠροτίμησε τις μεγάλες τσάντες.
Ξέρεις ότι θα είσαι στους δρόμους από το πρωί, (μεσημέρι εντάξει) που θα φτάσεις στη σχολή. Πρέπει να έχεις μαζί σημειωματάριο, ενδεχομένως tablet ή notebook για ομαδικές εργασίες, ενίοτε φάκελο για εκείνες τις σημειώσεις που πήρες από τη συμφοιτήτριά σου στο Εργαστήριο. Και μην ξεχνάς πως το απόγευμα λογικά θα βρεθείς κάπου για καφέ ή φαγητό οπότε θα θες πουδράρεις και λίγο τη μύτη σου άρα πρέπει να έχεις και το τσαντάκι με καλλυντικά σου μαζί και φυσικά το φορτιστή μιας που θα λείπεις όλη μέρα και η μπαταρία εξαντλείται από το πολύ refresh στο Instagram #na_ta_leme_kai_auta

10744591_980445615305797_1206758528_n

Εσάρπα ή φουλάρι ή μαντήλι
Και εκεί που είσαι για καφέ και είναι ακόμη απόγευμα, η παρέα μεγαλώνει, ξέρεις πως είναι αυτά, βρίσκεσαι κάπου αλλού είτε βόλτα στο κέντρο της πόλης είτε για μεζέδες κρασιά, οινόμελα και ρακόμελα και πριν το καταλάβεις έχει ήδη νυχτώσει και έχει και ψύχρα. Αλλά η σωτήρια μεγάλη τσάντα σου έχει μέσα ένα ακόμη must-have fashion item για να μην κρυώνεις. Φουλάρι θα'ναι, εσάρπα θα'ναι, μαντήλι απλό...

φοιτήτριες_headpiecesCasual chic και έξω από την πόρτα
Δε χρειάζεται να παιδευτείς, ψάχνοντας εκκεντρικά outfits για να ξεχωρίσεις. Επιλέγοντας άνετα ρούχα, από μαλακά υφάσματα σε όμορφα χρώματα, όπως μαύρο μπλε ή γκρι, θα ξενοιάσεις! Σκέψου πως με ελαφριά πλεκτά, πουκάμισα μαλακά φορέματα, t-shirts, φούτερ, jean και κολάν με σχέδια θα μπορείς να βρίσκεσαι στο αμφιθέατρο και μετά να πας βόλτα, και μετά για επιτραπέζια και μετά να πας σινεμά, χωρίς να αγχώνεσαι μην τσαλακωθεί το μεταξωτό σου φόρεμα στο μετρό, ας πούμε.

Αξεσουάρ αξεσουάρ αξεσουάρ
Ξέρεις πόσο μεγάλη αλλαγή μπορεί να φέρει ένα Head-Piece στο στυλ σου; Ή τη διαφορά θα κάνει στο ίδιο outfit ένα statement necklace; Πόσο διαφορετική θα δείχνεις αν το απόγευμα, αν μαζέψεις με ένα ελαφρύ σινιόν τα μαλλιά σου (ναι την ώρα που θα πουδράρεις τη μύτη σου) και φορέσεις ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια; Creativity never goes out of style.

χειροποίητο_φόρεμα_jamjarΤΗΕ Dress Code.
Είναι και εκείνα τα φορέματα για όλη μέρα, κάθε μέρα που τα φοράς το πρωί με τα sneakers και μποτάκια και το βράδυ φοριούνται άνετα με ψηλά παπούτσια. Αυτά τα φορέματα να τα προτιμάς γιατί είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως όταν νιώθεις άνετα μέσα στα ρούχα σου, αυτό βγαίνει προς τα έξω.