Το jamjar ξέρει τι θα φορέσεις φέτος τις γιορτές

xmascover

Έχουμε μπει για τα καλά σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, οι γειτονιές έχουν γεμίσει λαμπάκια και άγιους βασίληδες (που κρέμονται επίφοβα στα μπαλκόνια) ενώ οι πρώτες λίστες με τα ψώνια και τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε πριν έρθουν οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Όλα καλά μέχρι εδώ, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι καθώς έχεις ακόμα λίιιγο χρόνο για να ψωνίσεις τα δώρα που θέλεις να κάνεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Μήπως όμως πρέπει σιγά- σιγά να αποφασίσεις τι θα φορέσεις στα πάρτι που σκέφτεσαι να περάσεις τα βράδια των γιορτών;

ΛΕΩΓΩΤΩΡΑ.

https://the-hollywood-gossip-res.cloudinary.com/iu/s--dFwp9o3d--/t_full/f_auto,fl_lossy,q_75/v1460053371/khloe-kardashian-gif-anxiety.gif

Όχι καλή μου Khloe, δεν θα αγχωθούμε, γιατί εδώ στο jamjar ξέρουμε ΠΟΛΥ καλά τι θα φορέσουμε φέτος τις γιορτές. Υπέροχες, μοναδικές και εντυπωσιακές δημιουργίες των jamjaroδημιουργών που θα κλέψουν την παράσταση!

Όσο λοιπόν τρως το μελομακάρονό σου και αναρωτιέσαι αν θα βαρεθείς ποτέ να ακούς το Last Christmas (ποτέ δηλαδή) επίτρεψέ μας να σου παρουσιάσουμε πάνω από 20 προτάσεις για αξεσουάρ και ρούχα. (Όπως θα έχεις καταλάβει παίρνουμε πολύ σοβαρά το accessorizing εδώ στο jamjar γιατί θέλουμε να λάμπεις και να νιώθεις υπέροχα κάθε στιγμή!)

Έτοιμη;

https://media.giphy.com/media/umtC9GRqvAFDq/giphy.gif

Χριστούγεννα

Για τις απογευματινές βόλτες προτίμησε πιο άνετα ρούχα, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς θα κουβαλάς πολλές τσάντες από τα ψώνια σου. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχάσεις τα αφράτα και ζεστά αξεσουάρ σου, όπως το κασκόλ και το σκουφάκι και το παλτό σου που θα σε κρατάνε ζεστή.

  • Ασύμμετρη χακί μάλλινη (από 85% μαλλί και 15% polyester) κάπα, με μπορντό ρέλι στο τελείωμα, μεγάλος γιακά και ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Θα τη βρεις στο jamjarstore MADE Couture στα 110 ευρώ.

xmas19

  • Διακόσμησε την κάπα σου με την χειροποίητη καρφίτσα από ασήμι 925 σε σχήμα πεταλούδα και πέτρα οβάλ τιρκουάζ που θα βρεις στο jamjarstore Ιωάννα Χ. στα 84 ευρώ.

xmas21

  • Ενιαίο κασκόλ- λαιμός, φτιαγμένο με βελονάκι από 25% superwash wool και
    75% ακρυλικό νήμα. Θα το βρεις στο jamjarstore Life in Athens στα 30 ευρώ.

xmas5

  • Σκουφί unisex, πλεγμένο στο χέρι. Διαθέσιμο σε 30 χρώματα από το jamjarοκατάστημα Plexida Knitwear στα 32 ευρώ.

xmas2

  • Και επειδή θα χρειαστείς μια άνετη τσάντα, που θα αντέξει το βάρος, αυτή η δερμάτινη τσάντα υπόσχεται να σου λύσει τα χέρια! Θα τη βρεις στο jamjarstore _bloblo στα 80 ευρώ.

xmas8

Η βραδινή έξοδος τα Χριστούγεννα είναι σαφώς πιο χαλαρή σε σχέση με αυτή της Πρωτοχρονιάς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα βάλεις κάτι αδιάφορο. Ένα cocktail dress με εντυπωσιακά σχέδια ή ένα άνετο βελούδινο φόρεμα αποτελούν ιδανικές επιλογές για να ξεχωρίσεις στο πάρτι το βράδυ.

  • Μίνι φόρεμα σε γραμμή Α από κεντημένη τσόχα- τα γεωμετρικά σχέδια στη φούστα και δέρμα σουέντ/αλκαντάρα. Θα το βρεις στο jamjarstore The MAnnequin Collection στα 90 ευρώ.

** Διαθέσιμα μεγέθη: S, M and L

xmas16

  • Αν είσαι τολμηρή επέλεξε ένα statement κολιέ με μωβ φτερά, όπως αυτό που θα βρεις στο jamjarstore ALIA Jeweleries στα 25 ευρώ.

  • Σε περίπτωση που θέλεις κάτι πιο διακριτικό, τότε θα λατρέψεις τις μίνιμαλ γραμμές που έχουν τα μίνι κρεμαστά του jamjarstore Jools Workshop. Το πρώτο κοστίζει 24 ευρώ και το δεύτερο 28 ευρώ.

  • Αν τραβήξεις τα μαλλιά σου πάνω τότε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια όπως αυτά που θα βρεις στο jamjarstore solfull είναι αυτά που ψάχνεις. Κοστίζουν 33 ευρώ.

xmas35

  • Μπλε φόρεμα από βελούδινο σιφόν, ελαστικό με τιράντες, βολάν γύρω από το στήθος και ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Θα το βρεις στο jamjarstore MADE Couture στα 90 ευρώ.

xmas17

Τα αξεσουάρ που πάνε με αυτό το φόρεμα είναι διάφορα, εμείς σου προτείνουμε συνδυασμό βραχιολών σε χρυσό αλλά και ασημένιο χρώμα και φυσικά τσόκερ για το λαιμό.

  • Minimal λεπτή χρυσή βέργα με ελαφρύ κυματισμό από το jamjarstore Lifelikes στα 21 ευρώ.

xmas26

  • Βραχιόλι με φτερό σε απόχρωση ροζ χρυσό και μαργαριτάρι του γλυκού νερού από το jamjarstore Handi by Mina στα 8 ευρώ.

  • Χειροποίητο σφυρήλατο βραχιόλι τρίγωνο από αρζαντό από το jamjarstore Myrsini στα 28 ευρώ.

  • Τσόκερ με βελούδινη ελαστική κορδέλα με έθνικ μεταλλικό στοιχείο και κρυσταλλάκια από το jamjar Jam στα 14 ευρώ.

xmas30

  • Χειροποίητο τσόκερ από λεπτό μαύρο ανάγλυφο βελούδο 1 cm και κρεμαστό ''καραμελάκι'' από ημιπολύτιμη πέτρα moonstone (φεγγαρόπετρα) σε σχήμα δάκρυ από το jamjarstore Comme Chat στα 15 ευρώ.

  • Και τα δύο φορέματα μπορείς να τα συνδυάσεις με τις δετές και ελαφρώς μυτερές μπαλαρίνες από γνήσιο μαύρο δέρμα που θα βρεις στο jamjarstore Aelia στα 75 ευρώ.

xmas13

Πρωτοχρονιά

Η έξοδος της Πρωτοχρονιάς απαιτεί λαμπερές, κομψές αλλά και άνετες επιλογές, γιατί προβλέπεται να είσαι πολλές ώρες έξω! Γενικότερα να θυμάσαι ότι πρέπει να φοράς ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφη και άνετα και πως ακόμα και το μικρό μαύρο φόρεμα ή ένα απλό maxi dress μπορούν να μεταμορφωθούν με τα κατάλληλα αξεσουάρ!

  • Το κλασσικό και κομψό μικρό μαύρο φόρεμα από γυαλιστερή δαντέλα με σατέν δίνει στην εμφάνιση σου girly τόνο τις φετινές γιορτές. Με τα κατάλληα αξεσουάρ μάλιστα μπορείς να το κάνεις και rock. Θα το βρεις στο jamjarstore The MAnnequin Collection στα 97.50 ευρώ.

**Διαθέσιμα μεγέθη: S, M και L

xmas14

  • Απογείωσε το πρωτοχρονιάτικο look σου επιλέγοντας εντυπωσιακά κοσμήματα, όπως τα κρεμαστά σκουλαρίκια με ζιργκόν που θα βρεις στο jamjarstore CrystalShadow στα 36.50 ευρώ.

xmas22

  • Αν θέλεις να φορέσεις και δαχτυλίδι, διάλεξε ένα διακριτικό αλλά όμορφο chevalier από ορείχαλκο σε σχήμα φύλλου. Θα το βρεις στο jamjarstore Million ideas by milioni στα 12 ευρώ.

  • Κράτα ένα φάκελο σε μπρονζέ χρώμα και σχέδιο, από δερματίνη και λεπτομέρεια σε μαύρο χρώμα για να ολοκληρώσεις το look. Θα τον βρεις στο jamjarstore AMOR AMOR στα 25 ευρώ.

xmas10

  • Το σέξι και κομψό μακρύ φόρεμα από ζέρσεϊ με την εντυπωσιακή ανοιχτή πλάτη είναι σίγουρο ότι θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Θα το βρεις στο jamjarstore tinky στα 66 ευρώ

**Διαθέσιμα μεγέθη: XS, S, M, L, XL

xmas15

  • Ένα ιδιαίτερο φόρεμα όμως θέλει και ιδιαίτερα κοσμήματα, όπως τα σκουλαρίκια που θα βρεις στο jamjarstore my Bling στα 32 ευρώ.

xmas23

  • Και επειδή δεν μπορείς να βάλεις βραχιόλια με αυτό το φόρεμα, επένδυσε σε ένα ιδιαίτερο δαχτυλίδι, σαν και αυτό που θα βρεις στο jamjarstore noble jewels στα 37 ευρώ.

  • Μπορείς να το συνδυάσεις με μια statement τσάντα φάκελο με πολύχρωμα φουντάκια, που θα βρεις στο jamjarstore needle στα 65 ευρώ,

xmas11

  • Ή μπορείς να κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό το look με το magenta velvet headband από μαλακό βελούδο και κορδέλα, που θα βρεις στο jamjarstore Meyeia στα 15 ευρώ.

xmas3

  • Για να μην κρυώσεις όμως διάλεξε ένα πανωφόρι από μπουκλέ μάλλινο ύφασμα, όπως αυτό που θα βρεις στο jamjarstore The MAnnequin Collection στα 150 ευρώ.

xmas20