Τι κοσμήματα θα φορέσουμε φέτος το χειμώνα

Αν αγαπάς τα μεγάλα, εντυπωσιακά γεμάτα χαρακτήρα κοσμήματα φέτος είναι η χρονιά σου! Ακολουθώντας την επαναστατική διάθεση των γυναικών παγκοσμίως,  η μόδα για το F/W 2018 μας καλεί να εκφράσουμε χωρίς φόβο και σίγουρα με πολύ πάθος την αισθητική και το στυλ μας, διεκδικώντας ακόμη πιο έντονα το χώρο και τη θέση μας στον κόσμο του σήμερα! Έτσι, τα αξεσουάρ εν γένει και τα κοσμήματα ιδιαιτέρως γίνονται και φέτος ένα μέσο να κάνουμε το δικό μας προσωπικό statement και να νιώσουμε δυνατές και γεμάτες αυτοπεποίθηση! Μεγάλα, εξαντρίκ και όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακά τα κοσμήματα φέτος κλέβουν την παράσταση και αναδεικνύονται στον απόλυτο πρωταγωνιστή των φετινών look σου!

Για να μη μένεις, λοιπόν, εκτός ψάξαμε, ρωτήσαμε, διαβάσαμε συζητήσαμε μεταξύ μας και σου παρουσιάζουμε τις απόλυτες τάσεις της σεζόν για τα κοσμήματα:

Σκουλαρίκια Κρίκοι

Τα ίδια γράφαμε και πέρσι, αλλά από ό,τι φαίνεται η τάση «Σκουλαρίκια Κρίκοι» ήρθε για να μείνει. Κλασσική πλέον επιλογή, οι κρίκοι μπορούν να συμπληρώσουν όλα σου τα outfits από το πιο καθημερινό μέχρι εκείνο της βραδινής σου βόλτας χαρίζοντάς σου ένα all time classic stylish look. Φέτος, αγαπάμε ιδιαιτέρως τους μεγάλους χρυσούς ή ασημένιους κρίκους με ή χωρίς extra στοιχεία.

Gold Plated Double Hoops, Maridée, 58 €

Μεγάλα δαχτυλίδια

Ευτυχώς για εμάς εδώ στο jamjar που τα αγαπάμε πολύ, τα μεγάλα δαχτυλίδια είναι μία από τις πιο hot τάσεις για τη φθινοπωρινή/χειμωνιάτικη σεζόν. Αν το στυλ σας είναι πιο rock μπορείτε να επιλέξετε μεγάλα ασημένια δαχτυλίδια με καθαρές επιφάνειες, ενώ αν έχετε πιο ρομαντική διάθεσή μπορείτε να επιλέξετε δαχτυλίδια με πέτρες και συγκεκριμένα με ημιπολύτιμους λίθους που έχουν και θαυματουργικές ιδιότητες.

Δαχτυλίδι δισκος της Φαιστού, Naoko jewellery, 8,5€

Δαχτυλιδι aquamarine οξειδωμενο, Ale-Hand-Ra, 24€

Πρωτότυπα & δημιουργικά κοσμήματα για το σώμα

Τα body jewels έχουν εδώ και αρκετές σεζόν κερδίσει τη δική τους θέση στη λίστα με τις πιο εκκεντρικές fashion επιλογές. Δεδομένου, λοιπόν, ότι φέτος η μόδα επιτάσσει και επιβραβεύει το δυναμισμό & την αυτοπεποίθηση, τα κοσμήματα για το σώμα αποτελούν μία από τις must επιλογές για να συμπληρώσεις το πιο stylish outfit. Στο jamjar περηφανευόμαστε γιατί φιλοξενούμε τα πιο ξεχωριστά body jewels από το page kaΔéna στο οποίο μπορείς να βρεις τα πιο πρωτότυπα επικόλλητα κοσμήματα «χειροποίητες μεταλλικές πλάκες διαφόρων σχημάτων και υλικών, που "κολλάνε" επάνω στο σώμα με την βοήθεια ειδικής δερματικής κόλλας».

Πρωτότυπο επικολλητό κόσμημα για το σώμα / Body jewel / 2V, kaΔéna, 26,5€

Κρεμαστά κολιέ

Τα τσόκερ των προηγούμενων σεζόν δίνουν φέτος το χειμώνα τη θέση τους στα κρεμαστά κολιέ! Όσο πιο μεγάλα και εντυπωσιακά τόσο το καλύτερο ειδικά αν θέλετε να κάνετε το δικό σας statement χαρίζοντας στο look σας χαρακτήρα & άποψη. Παράλληλα, όμως, τάση για τη σεζόν f/w 2018 αποτελούν και τα πιο λεπτεπίλεπτα κολιέ αρκεί να έχουν ομοίως κάτι να πουν!

Κρεμαστό κύκλοι, Chaka Atelier, 40€

Μενταγιόν "Πέτρα" (Πράσινο- Μαύρο), Demi *handmade bijoux*, 26,5€

Σκουλαρίκια Πολυέλαιοι

Με φούντες ή με χάντρες, μακριά ή κοντά, πιο boho ή πιο ethnic τα σκουλαρίκια πολυέλαιοι επιστρέφουν δυναμικά ως μία από τις πιο safe fashion επιλογές αφού μπορούν να αναδείξουν κάθε outfit και έτσι, να φορεθούν από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σου βόλτα.

Chains and feathers, nelacreations, 24€

Εμείς σου προτείναμε τα αγαπημένα μας! Αν θες, όμως, μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε όλα μας τα κοσμήματα, στα μοναδικά σκουλαρίκια μας, στα ξεχωριστά βραχιόλια μας, στα περίτεχνα δαχτυλίδια μας και φυσικά, στην τεράστια συλλογή με τα κολιέ.  Αν το στυλ σου είναι πιο εκκεντρικό ή αν αγαπάς το διαφορετικό, μην ξεχάσεις να δεις τα ξεχωριστά body jewels του jamjar, ενώ αν είσαι εγκυούλα, μπορείς να δεις και τα μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης.