Ούτε 1 ούτε 2: 16 χειροποίητες προτάσεις για μοναδικά δώρα βάφτισης

Beautiful-Baptism-PartyΗ άνοιξη έφτασε, ο ήλιος ήρθε για να μείνει , ο ουρανός βρήκε και πάλι αυτόν τον υπέροχο γαλάζιο του εαυτό ! Ήρθε η εποχή του χρόνου που πολλοί επιλέγουν για να κάνουν την βάφτιση των μικρών αξιολάτρευτων ηρώων τους. Και κάπου μεταξύ ήλιου – γραφείου- σπιτιού σε βρίσκει το μεγάλο ερωτηματικό του δώρου...

Και πάλι όμως αγαπημένοι μας είμαστε εμείς εδώ ..ΤΣΑΦ σαν το μαγικό τζίνι εμφανιζόμαστε οπού και όποτε μας ζητήσεις για να σου προτείνουμε την λύση ( βεβαίως και να εξαφανίσουμε το ερωτηματικό που υπάρχει εκεί.. πάνω από το υπέροχο κεφαλάκι σου.)

Για δες λοιπόν παρακάτω τα 16+1 φανταστικά πολύχρωμα δώρα που όχι μόνο είναι χειροποίητα – επομένως μοναδικά και ανεπανάληπτα- είναι και άκρως παραμυθένια, σίγουρα θα κάνουν εντύπωση και είναι ΚΑΙ οικονομικά (από 10 έως 70 ευρώ -για τους πιο απαιτητικούς)!

Ναι τα δώρα αυτά έχουν όλα τα παραπάνω και είναι ιδανικά ..

1) Για ασταμάτητο παιχνίδι...

provato

kokkinoskoufitsaAγαπησιάρικα κουκλάκια γεμισμένα με polyfibre από τα Lemon Dreamz,(19€ & 25€).

χιονατηΗ Χιονάτη και η Μάγισσα συναντιούνται. Δύο μάλλινες δαχτυλοκουκλίτσες από το jamjarstore FELT HANDMADE BY DITA, 28€.

mobiloΧειροποίητο μόμπιλε από τα Happy Deck με χρωματιστές φιγούρες έχουν την ικανότητα να κινούνται ελεύθερα, καθώς κρέμονται από το ξύλινο στεφάνι, 35€.

2) Και για στυλ που ξεχωρίζει..

saliaraΧειροποίητη βρεφική σαλιάρα διπλής όψης από 100% βαμβακερό ύφασμα και απορροφητική πετσέτα. Θα το βρεις στο κατάστημα To pitsiriki με 10€.

crochetΗ Loreta έπλεξε με τα χεράκια της μικρούλες χειροποιήτες μπαλαρίνες με βελονάκι για πατουσάκια 6-12 μηνών. Εσύ θα τις βρεις στο jamjar με 18€.

κορμάκια
Βαμβακερά βρεφικά κορμάκια με 19€ με αξιαγάπητες παραστάσεις για στυλάτα μωρά από τα mon petit chou .

φούστα
Για λίγο πιο μεγάλα κορίτσια, φούστα με το σπιτάκι της Χιονάτης, φτιαγμένη από τα 4kidsMom, κόστος: 29€.

3) Για βραδιές που λαμπυρίζουν..

λαμπα

Χειροποίητο ρετρό φωτιστικό, διακοσμημένο με εικόνες παλιών χειροποίητων παιχνιδιών, θα το βρεις στο jamjarstore Edi's lamps μαζί με άλλες πολλές επιλογές από vintage φωτιστικά για μικρά και μεγάλα παιδιά. Τιμή: 35€.
φωτιστικό Στο κατάστημα Cute as a Button θα βρεις το επιτοίχιο φωτιστικό για το παιδικό δωμάτιομε τρία χαρούμενα συννεφάκια έτοιμα να διακοσμήσουν και να φωτίσουν διακριτικά τον παιδικό χώρο. Τιμή: 40€

4) σε δωμάτια διαφορετικά...

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕπίσης, στο κατάστημα Cute as button, θα βρεις το ονειρεμένο αυτό διακοσμητικό καδράκι με 35€, ιδανικό για να κοσμήσει κοριτσίστικα ή αγορίστικα παιδικά δωμάτια.

venice

Διακοσμητικά, επιτραπέζια, ξύλινα σπιτάκια κατασκευασμένα στο χέρι, έτοιμα για να συνθέσουν μικρές πολιτείες. Θα βρεις τη Βενετία με 63€ και άλλες πόλεις στο κατάστημα Χαριτοπούλου.

5) Για μικρούς κρυμμένους θησαυρούς ..

κουτίTo μαγικό κουτί-σκαμπό από τα Woodicted είναι φτιαγμένο από ξύλο osb και κρύβει πολλές εκπλήξεις. Είναι άνετο για να κάτσεις και πρακτικό για να κρύψεις πολλά πραγματάκια.
Κόστος: 70€

6) Για την αγαπημένη τους λεξούλα...

κ
Χειροποίητο μονόγραμμα φτιαγμένο με την τεχνική του paper mache σε μωβ χρώμα. Διάλεξε ένα, με το αρχικό του μωρού ή φτιάξε ολόκληρο το όνομά του. Βρες το από το κατάστημα efi maraki στο jamjar με 19€.

christening-1