Bachelorette: Aνακάλυψε πρωτότυπα accessories, ξεχωριστά αναμνηστικά και μοναδικά handmade δώρα και απολαύσε με τις φίλες σου ένα αξέχαστο bachelorette!

Η φίλη σου παντρεύεται! Ω ναι. Πώς πέρασαν τα χρόνια, ε; Πότε ήταν που κρυφογελούσατε μαζί την ώρα του μαθήματος; Πότε ήταν που ζούσατε μαζί τις συναισθηματικές εκρήξεις και τα «δράματα» των πρώτων σχέσεων στο πανεπιστήμιο..; Πότε πιάσατε δουλειά και αρχίσατε να τρέχετε πανικόβλητες για να προλάβετε να συναντηθείτε έστω για ένα ποτό μετά; πότε γνώρισε τον έρωτα, πότε τον συμπαθήσατε όλες, πότε παντρεύεται;; πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός, που λέει και το γνωστό άσμα!

Και μαζί με το γάμο, έφτασε και η ώρα του μπάτσελορ! Και εμείς εδώ στο jamjar δε θέλουμε χλιαρά πράγματα..αν είναι να κάνουμε κάτι, να το κάνουμε σωστά! Για αυτό θέλουμε να βγείτε/να ταξιδέψετε/να χαραλώσετε, να περάσετε αξέχαστα και να κρατήσετε ζωντανές τις φανταστικές αναμνήσεις που θα δημιουργήσετε όλες μαζί επιλέγοντας τα πιο πρωτότυπα χειροποίητα bachelorette accessories, μοναδικά δώρα για τη νύφη και διάφορα άλλα αναμνηστικά που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τις εικόνες και τα συναισθήματα ζωντανά για πάντα!

Για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε ένα μικρό δείγμα από όσα μπορείτε να βρείτε στην πλατφόρμα μας και να αποκτήσετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με ένα κλικ!

 

Team Bride Λαστιχάκια, Lizas Little Things, 6,5 Ευρώ

Βραχιόλι με αυξομείωση, Birbilo, 6 Ευρώ

Βραχιόλι ανανά, Alia Jeweleries, 6,5 Ευρώ

Χειροποίητο βραχιόλι ποδιού unisex minimal rainbow, A mano, 4 Ευρώ

Απλό καλοκαιρινό βραχιόλι σε διάφορα χρώματα, made with Yarn, 4,5 Ευρώ

"Έδεσε το γλυκό" - Μαγνητάκι, Νεο-λολ-γισμοι (Neo-lol-gisms) by Anastasia, 3 Ευρώ

The "Flamingo lovers" scrunchie (αξεσουάρ μαλλιών), Mi.sc, 7,5 Ευρώ

Hair Bow Clips, Playful Sense, 6,5 Ευρώ

Καρφίτσες bachelorette, Quorin, 10,5 Ευρώ

Δαχτυλίδια Ποτηριών - Engagement Rings - set 12Σμίλη/'smili/art&craft workshop, 4,5 Ευρώ

Μοναδικά δώρα για τη νύφη

Καλοκαιρινή oversized τσάντα με πολύχρωμο ύφασμα με μάινες, _bloblo, 40 Ευρώ

Χειροποίητη τσάντα - Η συμφιλίωση του ουρανού με τη γη, Loulouditsa, 37 Ευρώ

Dourvas Peaceful Backpack, Lovely Handmade, 45,5 Ευρώ