Κάνε την αγορά σου με τη Visa σου και μπες στην κλήρωση για ένα 4ήμερο στην Costa Navarino!

Πέρασαν 5 χρόνια από τη στιγμή που "πατήσαμε το κουμπί" και το jamjar ξεκίνησε δειλά - δειλά το διαδικτυακό του ταξίδι! Έτσι σήμερα κάθε πελάτης με γούστο που αναζητά αντικείμενα πραγματικά ξεχωριστά (aka youniquely created) ξέρει πολύ καλά ότι θα τα βρει στο αγαπημένο του online marketplace. Κάθε ταλαντούχος δημιουργός μπορεί να βρει μία ιδανική ευκαιρία και έναν εύκολο και ξεκούραστο τρόπο να προωθήσει τη δουλειά του και να ενδυναμώσει τις πωλήσεις του και εμείς με μία ομάδα ενωμένη που μεγαλώνει σταθερά, αποκτήσαμε εμπειρίες ανεκτίμητες και ανεπανάληπτες!

Έχουμε γενέθλια, λοιπόν, και το γιορτάζουμε με ένα μεγάλο διαγωνισμό και ένα ασυναγώνιστο δώρο!

Έχεις Visa; Kάνε την αγορά σου & κέρδισε! 

Χρησιμοποίησε τη Visa σου για τις αγορές σου από το jamjar μέχρι και τις 31 Ιουλίου και κέρδισε μία συμμετοχή στο μεγάλο μας διαγωνισμό για κάθε σου παραγγελία!

Δες πώς συμμετέχεις:

  1. Πρόσθεσε στο καλάθι σου τα προϊόντα που έχεις επιλέξει από το jamjar.
  2. Ολοκλήρωσε την παραγγελία σου πληρώνoντας με τη Visa σου.
  3. Αυτόματα μπαίνεις στη λίστα για την κλήρωση.

Το δώρο:

4ημερο (3 διανυκτερεύσεις) με ημιδιατροφή στην Costa Navarino  για 2 ενήλικες ( και 2 παιδια ηλικίας μέχρι 12 ετών) μέσα στο διάστημα 31 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Mην αργείς, λοιπόν...

Κάνε ΤΩΡΑ την αγορά σου!

Χρόνια μας πολλά! Καλές αγορές! Καλή επιτυχία!

 

________________________________________________________ 

Όροι Διαγωνισμού

Αντικείμενο του Διαγωνισμού

  • Η εταιρεία με την επωνυμία JAMJAR ANΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, που εδρεύει στη Νέα Ιωνία Αττικής, Αλέκου Παναγούλη 91, με ΑΦΜ 800464736, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ (εφεξής «η Διοργανώτρια») διοργανώνει διαγωνισμό στο δικτυακό τόπο jamjar.gr με τον τίτλο «τo jamjar έγινε 5 χρονών, το γιορτάζει και σου κάνει δώρο ένα 4ήμερο στην Costa Navarino» (εφεξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής.

Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

  • Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και στην Κύπρο . Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό μόνο μέσω του ασκούντος τη γονική μέριμνα, ο οποίος θα παρίσταται υποχρεωτικά κατά την παραλαβή του δώρου.

Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων

  • Στο Διαγωνισμό δε δικαιούνται να συμμετάσχουν: (α) οι εργαζόμενοι στη Διοργανώτρια, καθώς και οι εργαζόμενοι της εταιρείας «VISA Inc.» και των θυγατρικών της, [εφ’εξής Δωροθέτης του διαγωνισμού] (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω και (γ) οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών. 

Διάρκεια του Διαγωνισμού

  • Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 8η Ιουνίου 2018 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και την 31η Iουλίου 2018 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»).

Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

  •  Κάθε χρήστης ο οποίος και πραγματοποιήσει την παραγγελία τους από το jamjar  με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προ-πληρωμένης κάρτας VISA, λαμβάνει μία συμμετοχή στο διαγωνισμό. Ο χρήστης που πραγματοποιεί περισσότερες αγορές κατά τα ανωτέρω, συμμετέχει με τόσες συμμετοχές όσες και οι επί μέρους αγορές του και γίνεται για κάθε μία εξ’ αυτών χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προ-πληρωμένης κάρτας VISA.

  • Σε περίπτωση ακύρωσης μίας παραγγελίας ή σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης εκ μέρους του χρήστη, η συμμετοχή που αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη παραγγελία ακυρώνεται. Σε περίπτωση ακύρωσης μέρους παραγγελίας, η συμμετοχή ισχύει.

  • Ο χρήστης ενημερώνεται αυτόματα από τη σύστημα για τη συμμετοχή του, με το σχετικό μήνυμα και την αποστολή e-mail επιβεβαίωσης κατά την καταχώρηση της παραγγελίας του. Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες παραγγελίες καταχωρηθούν από την Έναρξη του Διαγωνισμού έως τη Λήξη του Διαγωνισμού, όπως αυτή ορίζεται στους παρόντες Όρους, εφόσον πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις.

Δώρα

  • Από το διαγωνισμό θα αναδειχθεί ένας τυχερός και 2 επιλαχόντες. Ο τυχερός θα κερδίσει  3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στην Costa Navarino  για 2 ενήλικες (και ενδεχομένως 2 παιδια ηλικίας μέχρι 12 ετών) μεταξύ του διαστήματος 31 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου 2018 κατόπιν συνενόησης και βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου. 

  • Το δώρο είναι προσωπικό, δε μεταβιβάζεται και ο τυχερός του Διαγωνισμού δεν έχει το δικαίωμα ανταλλαγή τους με άλλα αντικαταστατά πράγματα.

  • Η Διοργανώτρια δύναται να ζητήσει από το νικητή του δώρου όσα έγγραφα επιβάλλουν η κείμενη νομοθεσία και οι ισχύοντες κανόνες της συνεργαζόμενης με τη Διοργανώτρια τράπεζας, προκειμένου να εκδοθεί η προπληρωμένη κάρτα.

  • Σε περίπτωση που ο νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο, τότε αυτό διεκδικείται από τον επιλαχόντα χρήστη με σειρά προτεραιότητας. Ως μη αποδοχή ορίζεται η μη εμφάνιση του νικητή, παρότι έχει ειδοποιηθεί για το δώρο του, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος το οποίο ορίζεται από τους παρόντες όρους.

Τρόπος Ανάδειξης Τυχερών Διαγωνισμού

  • Οι νικητής του Διαγωνισμού, καθώς και οι δύο επιλαχόντες θα ανακηρυχθούν κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης στις 2 Αυγούστου 2018, η οποία δεν επιδέχεται ανθρώπινης παρέμβασης, με χρήση γεννήτριας τυχαίων αριθμών (Random Number Generator). Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη των τυχερών, η οποία θα πραγματοποιηθεί παρουσία του δικηγόρου Αθηνών Γεωργίου Παπαδουκάκη, θα υποβληθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω και όπως αυτές θα έχουν προκύψει ύστερα από τον έλεγχο και την έγκριση από την ομάδα ποιοτικού ελέγχου της Διοργανώτριας.

Ενημέρωση για την κατακύρωση – Παραλαβή των Δώρων

  • Τα στοιχεία των νικητών του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο διαδικτυακό τόπο blog.jamjar.gr στις 6 Aυγούστου 2018 και οι ίδιοι οι νικητές θα ενημερωθούν από τη Διοργανώτρια με σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει κατά την παραγγελία τους στο διαδικτυακό τόπο jamjar.gr. Κάθε νικητής θα κληθεί να επικοινωνήσει εντός τριών (3) ημερών από την ανακοίνωση/ειδοποίηση και να δηλώσει ότι αποδέχεται το δώρο.

  • O νικητής θα πρέπει να γνωστοποιήσει στη Διοργανώτρια τις επιθυμητές ημερομηνίες διaμονής του στο ξενοδοχείο εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την αποδοχή του δώρου. Το ταξίδι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή στο διάστημα από 20 Αυγούστου έως 20 Σεπτεμβρίου.

  • Σε περίπτωση που ο νικητής, το όνομα του οποίου θα έχει ανακοινωθεί, δεν επικοινωνήσει εμπροθέσμως με τη Διοργανώτρια ως ανωτέρω ή/και δεν αποδεχτεί το προσφερόμενο σε αυτόν δώρο, αυτοδικαίως και αυτομάτως θα απολέσει οριστικά το δώρο. Το δώρο μεταβιβάζεται στους επιλαχόντες κατά σειρά ανάδειξης στην κλήρωση, με την προαναφερθείσα διαδικασία. Επιπλέον, ο Διοργανωτής δύναται να ζητήσει από τους νικητές ενυπόγραφη δήλωση συναίνεσης για χρήση των στοιχείων τους και φωτογραφιών τους για την προβολή του Διαγωνισμού.

  • Αν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία ούτε με τους επιλαχόντες για οποιονδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της Διοργανώτριας μέχρι την ημέρα που προβλέπεται από τους παρόντες όρους, η Διοργανώτρια απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους συγκεκριμένους νικητές και διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια το Δώρο, που δεν αναζητήθηκε και/ή δεν παραλήφθηκε έγκαιρα από τους νικητές, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.

  • Σε κάθε περίπτωση οποιοσδήποτε από τους νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο - ακόμα και κατά το στάδιο της απόδοσης των δώρων - μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους: (α) σε περίπτωση που δεν πληροί τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις, (β) λόγω κωλύματος βάσει των παρόντων όρων, (γ) σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες όρους και (δ) αν δεν εμφανίσει νόμιμο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του και την ηλικία του κατά την παραλαβή του Δώρου.

Ευθύνη

  • Η ευθύνη της Διοργανώτριας θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις της από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας σχετικά με την απόδοση του δώρου.

  • Τα δώρο που θα διατεθεί από τη Διοργανώτρια στο πλαίσιο της παρούσας προωθητικής ενέργειας, ορίζεται περιοριστικά ως ανωτέρω και αποκλείεται η ανταλλαγή του με άλλα δώρα ή η εξαργύρωσή του με μετρητά. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, όπως αυτή ορίζεται ανωτέρω, η Διοργανώτρια δικαιούται να προσφέρει εναλλακτικά δώρα ίδιας αξίας ή εναλλακτικό διάστημα εξαργύρωσής του. Σε περίπτωση συνδρομής λόγων ανωτέρας βίας, λόγων ασφαλείας ή άλλων περιστάσεων εκτός του ελέγχου της «εταιρείας» ή τρίτων, η Διοργανώτρια δύναται και δικαιούται να μην προσφέρει τα Δώρα, οπότε και θα απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη και δεν θα υποχρεούται σε προσφορά εναλλακτικού δώρου οποιασδήποτε μορφής και αξίας.

  • Τόσο η Διοργανώτρια όσο και η Δωροθέτης δε φέρουν καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το Δώρο, την χρήση του Δώρου ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Η Διοργανώτρια και η Δωροθέτης δε φέρουν ευθύνη για οποιαδήποτε άλλη αιτία και δεν υπέχουν, ούτε αναλαμβάνουν οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων ή/και των νικητών. Μετά την εκπνοή της διάρκειας της προωθητικής ενέργειας και της διανομής των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας και της Δωροθέτου παύει να υφίσταται.

Δημοσιότητα

  • Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Διαγωνισμού που βρίσκεται στην ιστοσελίδα blog.jamjar.gr.

Προσωπικά Δεδομένα

  • Η Διοργανώτρια διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος ή συνιστούν παραβίαση των όρων χρήσης της ιστοσελίδας, όπως αναφέρονται στη σχετική ενότητα Όροι Χρήσης. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στo πλαίσιo των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί από την Διοργανώτρια παράνομη, καταχρηστική ή αντισυμβατική, η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα άνευ άλλου τινός να τον αποκλείσει τελείως από το διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.

Τροποποίηση Όρων

  • Η Διοργανώτρια δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και της ημερομηνίας διεξαγωγής της κλήρωσης), ενημερώνοντας σχετικά μέσω του διαδικτυακού τόπου, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης / τροποποίησης την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία

  • Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας. Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν κατατεθεί από εξουσιοδοτημένο προς τούτο αντιπρόσωπο της Διοργανώτριας στο δικηγόρο Αθηνών Γεώργιο Παπαδουκάκη (τηλ. 215 215 4242) και ακριβές αντίγραφο τους δικαιούται να λάβει κάθε συμμετέχων με δική του χρέωση.

Αποδοχή των όρων

  • Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.