Εσύ ποια σανδάλια θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές; Το jamjar είναι εδώ να σου δώσει τη λύση!

cover

Μπερδεμένα μαλλιά, αλμύρα στο σώμα, μυρωδιά αντηλιακού και καρπουζιού- αυτά είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του ελληνικού καλοκαιριού που ενδέχεται να ζεις as we speak. *Να ξέρεις ότι αν διαβάζεις αυτές τις γράμμες από κάποιο νησί σε ζηλεύω (ΠΟΛΥ) και αρνούμαι την ύπαρξή σου, για αυτό και τούτο το post απευθύνεται σε όλες εσάς που υποφέρετε ακόμα την ζέστη της πόλης και θα καταφέρετε να ξεκλέψετε λίγες μέρες μακριά από τη δουλειά μέσα στον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβιο*.

https://67.media.tumblr.com/3e83895b04932009899c05e5391ea6e1/tumblr_ns7pgvItSc1qj4315o1_500.gif

Αφού λοιπόν κλείσεις δωμάτιο στο νησί που διάλεξες με την παρέα σου και μελετήσεις καλά τα 10 must have πράγματα που πρέπει να έχεις στη βαλίτσα σου ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το ποια σανδάλια θα σε συνοδεύσουν στις διακοπές- γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ και κάθε νησί έχει άλλες απαιτήσεις. Να πάρεις χαμηλά με λεπτά λουράκια, τύπου gladiator ή να προτιμήσεις σανδάλια με φαρδιά λουράκια;

http://data.whicdn.com/images/75110583/original.gif

Για να μην περάσεις λοιπόν τα απογεύματά σου στα μαγαζιά περιμένοντας σε μεγάλες ουρές, είπαμε να κάνουμε τη γνωστή μας βόλτα στο jamjar για να εντοπίσουμε τα σανδάλια που ταιριάζουν με μερικούς από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς! Ξεκίνα το scroll down και ετοιμάσου να μάθεις ποια σανδάλια πρέπει να πάρεις μαζί σου στις διακοπές 😉

ikaria

Αν βαριέσαι να κουβαλάς πολλά πράγματα μαζί σου και θέλεις να λιώσεις όλη μέρα στην παραλία το νησί που σου ταιριάζει είναι η Ικαρία. Ένα λευκό φόρεμα, ένα τζιν σορτσάκι, το μαγιό σου και τα σανδάλια σου είναι αρκετά καθώς η χαλαρή καθημερινότητα του νησιού δεν απαιτεί κάτι ιδιαίτερο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα σανδάλια σου πρέπει να είναι βαρετά για αυτό τα χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια με τη χρωματιστή κορδέλα με πομ πον που θα βρεις με 38 ευρώ στο jamjarοκατάστημα Penny's Craft πρέπει να μπουν άμεσα στην βαλίτσα σου.santorini

Δεν γίνεται να πας στην Σαντορίνη και να μην κάνεις βόλτες στα υπέροχα σοκάκια για να χαζέψεις από ψηλά το βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου, τα λευκά σπίτια και το φοβερό ηλιοβασίλεμα. Για να το κάνεις αυτό όσο πιο ξεκούραστα γίνεται χρειάζεσαι σανδάλια με φαρδιά λουράκια για να μην πρηστούν τα πόδια σου. Στο jamjarοκατάστημα Amalia Radou handmade items θα βρεις αυτά τα υπέροχα σανδάλια σε με λευκές και μπλε λεπτομέρειες στα 35 ευρώ .

mykonos

Η Μύκονος είναι γνωστή για το τρελό nightlife της. Μπορεί να έχει τη φήμη του κοσμικού νησιού αλλά οι ντόπιοι και όσοι την έχουν ζήσει καλά γνωρίζουν ότι έχει και μια πιο απλή πλευρά. Έτσι τα σανδάλια που πρέπει να πάρεις μαζί σου πρέπει αφενός να είναι άνετα για να αντέξεις το χορό αλλά αφετέρου πρέπει να είναι εκθαμβωτικά και όπως τα Amvrosia flatform που θα βρεις στο jamjarοκατάστημα aelia στα 70 ευρώ.

antiparos

Απόλυτα καλοκαιρινό, με 4 λουριά σε γαλάζια και bronze απόχρωση, τα δερμάτινα Water Colour Sandals από το jamjarοκατάστημα Renata Lytra (στα 38,00 ευρώ) θα σε συνοδεύσουν στις πιο ξέφρενες διακοπές στην Αντίπαρο. Βόλτες στο νησί, μπύρες και χορός στην διάσημη ντίσκο La Luna, τα σανδάλια αυτά θα ταιριάξουν με όλες σου τις εμφανίσεις και θα απογειώσουν το στιλ σου.

amorgos

Η Αμοργός θα σε μεθύσει με τις αποχρώσεις του μπλε και την ψημένη ρακή- δεν γίνεται να μην πιεις ψημένη ρακή, και θα σε προκαλέσει να την γυρίσεις όλη για να ανακαλύψεις τις παραλίες της. Τα άνετα σανδάλια λοιπόν δεν πρέπει να λείπουν από τον σάκο σου, για αυτό τα σανδάλια απο φυσικό δερμα, με κόκκινη κορδέλα και off white φουντάκια που θα βρεις στο jamjarοκατάστημα Liza's Little things στα 50 ευρώ είναι ό,τι πρέπει.

kerkira

Η Κέρκυρα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο χρωματιστά νησιά, γεμάτο τρέλα και με απίστευτα ανεβασμένη διάθεση η οποία είναι πασπαλισμένη με λίγο κοσμοπολιτίκο αέρα από την Ιταλία. Για να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τις διακοπές σου εκεί χρειάζεσαι εξίσου ''τρελά'' σανδάλια, όπως αυτά που θα βρεις στο jamjarοκατάστημα Loreta's Knitting στα 59 ευρώ.

krete

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά Κρήτη ίσον ΦΑΙ (δεν έχω πάει ποτέ αλλά όσοι φίλοι μου την έχει επισκεφτεί έχουν να λένε για τα φανταστικά φαγητά της) αλλά εντάξει, ποιον κοροϊδεύουμε αυτό το νησί προσφέρεται για φανταστικές διακοπές γεμάτες βουτιές, κοκτέιλ και εξωτικές παραλίες. Μαζί σου ένα τέτοιο ταξίδι πρέπει να έχεις σανδάλια που θα ταιριάξουν με αυτό τον περιέργο εξωτικό και φολκόρ χαρακτήρα της, όπως αυτά που θα βρεις στο jamjarοκατάστημα Made by Marka στα 60 ευρώ.