ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Καλλυντικά & προϊόντα φροντίδας, ομορφιάς και περιποίησης

Η αλήθεια είναι πως ήδη από τον πρώτο χρόνο ζωής του jamjar λαμβάναμε πολλά emails από δημιουργούς που ενδιαφέρονταν να συμμετάσχουν στο marketplace μας παρουσιάζοντας και πουλώντας ξεχωριστά φυτικά καλλυντικά & προϊόντα ομορφιάς. Παράλληλα, παρατηρούσαμε μια έντονη τάση όλων μας προς ένα πιο υγεινό lifestyle, μια «στροφή» των γυναικών προς πιο αγνά, φυσικά καλλυντικά προϊόντα, μια "επιστροφή"στη φύση και στους πλούσιους καρπούς της.

Καθώς, όμως, ήμασταν στην αρχή του "ταξιδιού" μας είχαμε αποφασίσει πως θα εντάσσαμε τα καλλυντικά όταν θα νιώθαμε πραγματικά έτοιμοι να τα υποστηρίξουμε! Η κατάλληλη στιγμή, λοιπόν, έφτασε και αποφασίσαμε για ακόμη μια φορά να βοηθήσουμε τους φίλους του jamjar & τους ταλαντούχους δημιουργούς να συναντηθούν! Είμαστε, έτσι, πάρα πολύ χαρούμενοι που στο jamjar πλέον θα μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα καλλυντικά φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από ανεξάρτητους παραγωγούς οι οποίοι εμπιστεύονται την ελληνική φύση και τους θησαυρούς της και δημιουργούν μοναδικά προϊόντα ομορφιάς & περιποίησης!

Είμαστε δε πολύ τυχεροί που στη διαδρομή μας έχουμε συνοδοιπόρο και καθοδηγητή τη φανταστική Κλαίρη Βενούκα, πρώην γενική διευθύντρια της Lierac Ελλάδος, mentor & lifecoacher με τη διπλή ιδιότητα της jamjaroδημιουργού του page Feminine Boudoir και της αποκλειστικής μας συμβούλου σε ό,τι αφορά την περιποίηση και τη φροντίδα προσώπου, σώματος αλλά και ψυχής!

Μαζί της, ελπίζουμε να φέρουμε στην πόρτα σας εξαιρετικά μυρωδάτα σαπούνια, φυτικές κρέμες με αλόη, κηραλοιφές που θεραπεύουν & ανακουφίζουν, λοσιόν & σαμπουάν από αγνά υλικά όπως μέλι & ελαιόλαδο, αρωματικά κεριά και πολλά πολλά άλλα προϊόντα που θα σας συναρπάσουν! Δες όλα τα προϊόντα εδώ.

 

Καλή μας αρχή & καλή σας απόλαυση!