Xmas.jamjar.bazaar. – Vol2

bannersite1Αυτές τις μέρες που λέτε στο jamjar έχουμε δουλειές με φούντες! Jinglebells, jinglebells, jinglebells rock, οι μέρες περνούν, οι δρόμοι στολίζονται, τα ραδιόφωνα χριστουγεννιάζουν και εμείς ζούμε στους ρυθμούς του δεύτερου xmas.jamjar.bazaar!

xmas_jamjar_bazaar_13Και πέρσι ήμασταν πολύ χαρούμενες τέτοιες μέρες, είναι γεγονός, όμως φέτος είμαστε ακόμη πιο ενθουσιασμένες, γιατί αυτή τη χρονιά το bazaar μας θα διαρκέσει ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο – δε θα το χάσει κανείς – και θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά της εορταστικής Αθήνας, στην Ερμού!! Συγκεκριμένα, όλους θα σας περιμένουμε - όλους όμως - το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο πρώην κατάστημα της Sprider, Ερμού 46 και Ευαγγελιστρίας!

μπαλόνια Στο φετινό bazaar θα σας υποδεχτούν πάρα πολλοί ταλαντούχοι jamjaroδημιουργοί για να σας δείξουν από κοντά μοναδικά, πρωτότυπα αισθητικά προσεγμένα, άκρως λαχταριστά χειροποίητα αντικείμενα, όπως χειροποίητα κοσμήματα, χειροποίητα ρούχα, αξεσουάρ, παιδικά και είδη διακόσμησης! Ελάτε να ψωνίσετε ό,τι λαχταρά η ψυχή σας για εσάς και τους αγαπημένους σας.

δέντροΚλείνοντας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως φέτος η μεγάλη ομαδάρα του jamjar η οποία θα βρίσκεται εκεί για να σας βοηθάει να κάνετε με ευκολία τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας, θα απαρτίζεται από ‘μαρμελάδες’! Ναι, καλά διαβάσατε, εκεί που θα στέκεστε αγέρωχοι και θα θαυμάζετε – γιατί θα τις θαυμάζετε βεβαίως, βεβαίως – τις υπέροχες μας δημιουργίες, θα περνάνε από δίπλα σας αγαπημένες, λαχταριστές μαρμελάδες... Βερίκοκο (μαντέψτε ποιος θα είναι το βερίκοκο), βύσσινο, πορτοκάλι, μανταρίνι, κεράσι & πετροκέρασο και πολλοί άλλοι θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν με ό,τι χρειαστείτε!

Καταλαβαίνετε δηλαδή…;-)

Anyway..πάλι πολλά είπαμε!!

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε και να χαρούμε μαζί!

j&j