Σεμινάριο Social Media Management (Facebook & Instagram) – από το profile στο page – 14.3.2018

To 3o σεμινάριο του jamjar academy έχει τίτλο Social Media Management
(Facebook & Instagram) - Mέρος Α': Beginners - Από το profile στο page

Τα Social Media, ως οι πρώτες "πύλες" επικοινωνίας για το κοινό μία εταιρείας, αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της. Τόσο το Facebook όσο και το ραγδαία ανερχόμενο Instagram αποτελούν βασικά εργαλεία για τη βελτίωση της αναγνωρισιμότητας, το χτίσιμο της ταυτότητας, τη διαχείριση της φήμης, την χρήσιμη παραγωγή περιεχομένου, την προσέλκυση νέων πελατών, αλλά και τη συλλογή πραγματικών απόψεων από τους ήδη υπάρχοντες. Στοιχεία ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Σε περιμένουμε, λοιπόν, την Τετάρτη, 14. Μαρτίου, στις 18.00, στις εγκαταστάσεις του skroutz  (Αλ. Παναγούλη 91, Ν. Ιωνία), στον 2ο όροφο, για ένα 2ωρο σεμινάριο που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις το brand που διαχειρίζεσαι.
Σε ποιους απευθύνεται: σε όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν με μικρότερο δυνατό κόστος τις εμπορικές δυνατότητες που παρέχουν τα Social Media. Σε ανθρώπους χωρίς εξειδίκευση στο χώρο που θέλουν να γίνουν από απλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων, επιτυχημένοι διαχειριστές σελίδων που θα φέρουν άμεσα και απτά αποτελέσματα στο brand που διαχειρίζονται.

Γιατί να συμμετάσχεις: γιατί πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία που θα σε εμπνεύσει και θα σου δώσει προσωπικά και επαγγελματικά εφόδια για να απογειώσεις το brand που διαχειρίζεσαι!

Τι θα περιλαμβάνεται στο σεμινάριο: Facebook & Instagram basics, tips - dos and dont's, πρακτικά παραδείγματα & case studies.

Speaker: Έλενα Αποστολοπούλου, Digital Accounts & PR Manager

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Έλενα θεωρείται μία από τις πιο αναγνωρισμένες social media experts. Διαθέτει μακρά προϋπηρεσία στο χώρο έχοντας εργαστεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επικοινωνίας ενώ στη συνέχεια, ανέλαβε την επικοινωνία καλλυντικών και προϊόντων βρεφικής διατροφής στη γνωστή φαρμακευτική εταιρεία Cana Laboratories. Παράλληλα και ως freelancer, έχει αναλάβει τη διαχείριση των Social Media για πολλά γνωστά και αγαπημένα brands όπως Keds, Bang & Olufsen και madame shoushou. 

Το 2017 ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον όμιλο Folli Follie ως Digital Accounts & PR Manager για όλα τα Beauty Brands του ομίλου όπως Shiseido & Heaven on Earth. Από το 2012 είναι στην εθελοντική ομάδα του TEDxAthens και από το 2014 ως σήμερα είναι Social Media Director της διοργάνωσης... Με μότο της το la vita e bella και μέσα από έναν χαρακτηριστικά δικό της πολύ δημιουργικό, άμεσο και απενοχοποιημένο τρόπο γραφής, η Έλενα έχει καταφέρει να κατακτήσει μια πολύ ξεχωριστή θέση στον κόσμο των Social media ξεχωρίζοντας για την αυθεντικότητα, το πάθος και την όρεξή της για ζωή.
____________________________________________________
Kόστος συμμετοχής:
jamjar fans: 40€
jamjaroδημιουργοί: 30€
_____________________________________________________
Δήλωσε συμμετοχή μέχρι και την Τρίτη 13.03 μέσω email στο jamjar@jamjar.gr

____________________________________________________
Εξόφληση με κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:

*μην ξεχάσεις να σημειώσεις το όνομά σου και το “Social Media"
• Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού: 5035-086618-903
Δικαιούχος: JAMJAR ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
• Εurobank
Αριθμός λογαριασμού: 0026.0052.21.0200841301
Δικαιούχος: JAMJAR ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
• Alpha Bank
Αριθμός λογαριασμού: GR65 0140 1370 1370 0233 0000 300
Δικαιούχος: JAMJAR ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ