Γίνε η καλύτερη νονά του κόσμου! 3 λαμπάδες για βαφτιστήρια στην εφηβεία.

 

pasxa

Όποιος έχει παιδί στην εφηβεία ή θυμάται τον εαυτό του στην ηλικία αυτή, γνωρίζει ότι το χαρακτηριστικό των εφήβων είναι η επανάσταση. Αμφισβήτη του κατεστημένου, τάση για ανεξαρτητοποίηση από τους γονείς με απώτερο στόχο την ελευθερία.

Ελευθερία κινήσεων για τον ίδιο, ελευθερία για να δημιουργήσει έναν «καλύτερο» κόσμο για όλους.

Είναι δύσκολο για μας τους ενήλικες να καταλάβουμε τους εφήβους και να επικοινωνήσουμε μαζί τους , σαν να μην περάσαμε και εμείς από το ίδιο στάδιο.

Πολύ πιο δύσκολο είναι να τους ευχαριστήσουμε με τη συμπεριφορά μας ή με κάτι που θα τους προσφέρουμε.

Ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζουμε στην περίοδο του Πάσχα όσοι από εσάς έχετε βαπτιστήρια, που έχουν μπει στην εφηβεία, γνωρίζετε πόσο δύσκολο project είναι η επιλογή πασχαλινής λαμπάδας.

Στο jamjar, αφού μπεις και διαλέξεις μία λαμπάδα για σένα που ο νονός σου ή η νονά σου θεωρεί πως μεγάλωσες για τέτοια δώρα, μπορείς να βρεις και τη λαμπάδα που θα σε ανακηρύξει στην καλύτερη νονά του κόσμου!

1. Μια πρόταση για πασχαλινή λαμπάδα για αυτή την ηλικία, μας κάνει η 4kidsmom.

λαμπαδα_4

Mαύρο, σκαφτό κερί, σπάγκος και 3 ...κλειδιά! Τα 2 από αυτά ανοίγουν την πόρτα της ελευθερίας, της αντίδρασης... ;

Το 3ο όμως κλειδί, δεν είναι ένα απλό κλειδί! Είναι ένα USB-Stick, 4GB για μεταφορά αρχείων! Σε αυτή την ηλικία, που η τεχνολογία αποτελεί τη μεγάλη τους αγάπη και τα παιδιά έχουν πια τις δικές τους συσκευές τεχνολογίας, ένα USB, είναι σίγουρα ευπρόσδεκτο από πλευράς τους!

2. H δεύτερη πρόταση έρχεται από τη δημιουργό Μαρία Καλάογλου για τις πιο απαιτητικές βαφτιστήρες στην πιο ιδιαίτερη ηλικία. Στην ηλικία που οι όχι τόσο πια μικρές μας φίλες, σίγουρα δεν περιμένουν τη Barbie πριγκίπισσα να κοσμεί τη λαμπάδα τους, αλλά κάτι πιο pop, μοδάτο που θα τις κάνει να ξεχωρίσουν το βράδυ της Ανάστασης:

λαμπάδα_MKA

Τι καλύτερο, λοιπόν, από μία τετράγωνη χειροποίητη λαμπάδα 33 δεμένη με 3 διαφορετικά κορδόνια και μεγάλο μάτι από πλεξιγκλάς.

3. Κι όσο κι αν βλέπουμε τα κορίτσια αυτής της ηλικίας πιο σκληρά και απόμακρα, είναι ακριβώς στην περίοδο που έχουν αρχίσει τα πρώτα χτυποκάρδια και γεμίζουν ολόκληρες σελίδες με καρδιές και ονόματα. Αν, λοιπόν, η βαπτισημιά σας είναι λίγο πιο ευαίσθητη και ρομαντική ψυχή,  η χειροποίητη λαμπάδα από το jamjarstore marshpillows με τις μαξιλαρένιες καρφίτσες σε σχήμα καρδιάς, θα την ενθουσιάσει! Οι καρφίτσες μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα από την λαμπάδα και να φορεθούν στο πέτο ή στη σχολική τσάντα όλο το χρόνο!

MARSHPILLOWS